Stiti cumva vreo farmacie in Dr. Taberei sau Militari care mai elibereaza compensat?Pliizzzz.Am de luat niste medicamente cam scumpe iar la farmaciile de la Favorit nu am mai gasit nici una care sa mai aiba plafon.
Ile 28 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
la RIUL DOAMNEI ( vis-a-vis de oficiul postal 74) la parterul unui bloc cu 10 etaje( nu stiu din pacate adresa exacta,dar sigur o gasesti este chiar la intersectie) .
Sper ca ti am fost de ajutor macar putin
[quote]Initial creeata de ilenutza
Stiti cumva vreo farmacie in Dr. Taberei sau Militari care mai elibereaza compensat?Pliizzzz.Am de luat niste medicamente cam scumpe iar la farmaciile de la Favorit nu am mai gasit nici una care sa mai aiba plafon.
La Riul Doamnei, vis a vis de oficil postal 74( este la parterul unui bloc cu 10 etaje),in fata este o florareasa cu taraba.Nu ai cum sa nu o vezi( din pacate nu stiu adresa exacta,dar sper sa te fi ajutat)
Vicar, ms de info!
Incepand de ieri si Sensiblu elib. compensat.
Iar in cautarile mele am gasit un nr. de telverde unde poti afla ce farmacii mai au plafon.Il dau aici, poate mai au si alte persoane nevoie:0800800951.
Ile 28 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati