Mamici de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Buna burtici!

M-am intors! Intre timp am luat si aer, am copt niste clatite si mi-am hranit si sotzul.
Am trimis ceva dragutz cu niste bebici pe mailul comun, pe mine m-au dat gata! Sper sa va placa! Pup fete harnicute !

Joujou21 saptamani cu Matei Cristian
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

andicu, 12:15

Aylin, 22+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

de la burtika:
"Multumesc pt raspuns Jadi, eu am mai scris odata si ma tot uitam sa vad daca apar...dar nimic:(... asa ca mai incerc odata: UM - 28 octombrie, DPN - 2 august si... maine ma duc sa-l vad pe bb despre care la ultima eco ni s-a spus ca 70% este o bebelina, dar maine aflu sigur culoarea caruciorului."

burtika mai scrie-ne , pentru ca mesajele tale sunt inca moderate noi nu le vedem in timp real , nu te descuraja pentru ca vei trece de aceasta moderare peste inca vreo 2-3 mesaje . Bafta maine la medic , iti tin pumnii , si sper ca maine sa ne spui si culoarea caruciorului .

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

andreea c , multumesc, cred ca mai bine iti spun cand o sa pot merge, si .. sper sa fie inainte de 1 mai....

greierash 27+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Oana - te asteptam cu drag sa ne faci macar o vizita

Fetelor din Bucuresti va intreba Myrelus urmatorul lucru :
" Salutre tuturor,
sunt noua pe acest forum si as vrea sa ma ajutati cu informatii despre Dr. Adela DINU. Stie cineva unde mai ofera consultatii in afara de CMU si Dacia Medical Center? trebuie sa ma programez rapid pentru eco triplu test si este foarte ocupata in cele doua clinici.
multumesc anticipat "

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Hei, mai stie cineva ceva de Firimiturica? Am pierdut-o pe drum...
Firimiturica, mai da un semn de viata! Ca doar esti craioveanca de-a mea, de fapt cred ca suntem singurele pe-aici.
Stiu ca ziceai ca esti la Dr. Smarandita Cotarcea, eu am auzit numai de bine de ea, chiar am o prietena care e pacienta ei si e f. multumita! A reusit ceea ce n-au reusit multi alti dr. gineco inaintea ei, si anume sa o ajute sa ramana insarcinata. Si asta dupa cativa ani buni de incercari... Hai fa-ti curaj si mai scrie-ne!

Joujou21 saptamani cu Matei Cristian
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am venit sa imi motivez absentele Dar am fost dis de dimineata, la servici v-am citit dar nu am avut timp sa si scriu!

Karligutza bine te-ai intors! Contam pe tine maine!

burtika te-am trecut pe listuta! Multumim Otiliei ca te-a pescuit din urma !

myrelus, nu poti insista la cele 2 clinici? Stiu doar ca tine, CMu si Dacia, eu am facut eco la 12 saptamani si am fost foarte multumita de ea, inclusiv sexul copilului a ramas neschimbat!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lavinia, de maine e si la iasi Kids expo. Mergi? Ti-ai propus sa iei deja ceva pentru bb? Eu ma gandesc ca ar cam trebui sa fac bagajul de spital, sau macar sa incep sa caut prin ce-mi trebuie. Ca nu se stie...
Otim, venim, venim...cum nu. Da sa mai creasca puiutii. Eu sunt de parere ca trebuie sa le arati copiilor unde le sunt radacinile. asa ca musai trebuie sa-i duc pe unde am copilarit.

Oana 25+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ghinetz eu si cu miillyy suntem de la arad,dar eu de origine sunt din valcea,m-am "lipit" pe aici de vreo 10 ani....

hai ca m-am englezit acum,sunt cu neuronu' obosit la maxim,ma duc sa-l culc...daca ma lasa fata....

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

iata-ma membru matur!
andicu eu am intrat in luna a sasea si am problemele cu foamea.... ma apuca disperarea cateodata...asa sar kg

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput