La noi in oras se va deschide hipermarchetul AUCHAN. De pe acum se recruteaza personal in vederea formarii unei echipe. Eu am intrat pe site si mai mult asa, de ce sa n-o fac, mi-am trimis un CV online. Ieri m-au sunat sa merg vineri la interviu. In primul moment am fost entuziasmata, apoi am inceput sa ma gandesc mai serios si in final nu stiu ce sa fac? Daca ma accepta, merita sa renunt la locul meu de munca actual? Lucrez la o firma de stat unde am unele avantaje, principalul ar fi programul de la 7-15. Salariul doar putin mai mare decat cel stabilit recent ca salariul minim pt. persoanele cu studii superioare
, deci nu foarte mare. Ma gandesc ca dincolo evident nu voi mai avea atat de mult timp liber, dar salariul va fi mai mare...
Oricum nu voi lua o decizie inainte de a cantari bine de tot avantajele si dezavantajele.
Voi ce ati face? Ati renunta la un loc de munca cu program lejer dar nu prea bine platit in favoarea unui program incarcat dar bine platit?
Raspunsuri
canne-marie spune:
Buna, eu iti spun din propia experienta,am fost anul trecut la un interviu la CORA,nu mai stiu exact pentru ce era jobul,ca am fost la fff multe,si respectivul domn nu era roman,era francez.Am discutat cu el,fiind ultimul an la facultate si el stiind asta din CV, mai zis ca el nu poate sa imi dea mai mult de 5 mil + bonuri de masa.Eu am zis atunci ca e ok,dar a zis ca nu ma angajeaza pt.ca am facultate si ca nu o sa stau eu pe 5 mil.Si mi-a dat flit.Era un job la birou,deci nu in magazin.
Iti zic salariul nu este cine stie ce intr-un hipermarket.Este mic si muncesti de iti zine rau.Eu as prefera de 1000 de ori un program ca al tau de la 7 la 15,e super
.De exemplu eu lucrez de la 8:30 la 17:30 si nu mai am timp de nimic ,ajung acasa moarta de oboseala.
Oricum bafta multa.

'cesc fetele.
annes
Criss75 spune:
Pai nici nu ma gandesc la un job in magazin, tot ceva in birou. In prezent primesc 800 lei(net) + bonuri, si daca nu mi se ofera ceva mai atractiv, nu plec.
ginutza2002 spune:
ohoo... pai eu primeam 900 ron si munceam de la 8-18 de imi sareau capacele. din ceea ce stiu eu nu cred ca iti va da la birou mai mult de 6-7 mil!
asa ca gandeste-te bine!
bafta!
mexxa spune:
Exista o vorba "NU DA VRABIA DIN MANA PE CIOARA DE PE GARD"...asa ca gandeste'te bine..nu se merita!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Bysko spune:
Eu cred ca trebuie sa te duci sa vezi despre ce este vorba.Pana nu vezi la fata locului nu poti sa iti dai seama clar.Vezi ce iti vor spune, vezi daca te accepta si apoi iti pui problema:merg sau nu? Daca ti-ai depus CV-ul inseamna ca ceva nu-ti convine la actualul job, nu? Ce ai de pierdut?Go for it, girl!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Guestus spune:
quote:
Initial creeata de Criss75
Voi ce ati face? Ati renunta la un loc de munca cu program lejer dar nu prea bine platit in favoarea unui program incarcat dar bine platit?
yo zic sa iei servicul cu mai multa munca ca asa bei si cafea mai putina si esti si mai sanatosa la sfirsitul zilei...dormi si mai bine ca esti obosita...etcetc.
nemary spune:
daca mergi la interviu nu pierzi nimic, in cel mai rau caz timp. daca nu mergi s-ar putea sa-ti para rau mai tarziu si sa te gandesti cum ar fi fost acolo.
mergi la inteviu si vezi ce conditii ofera.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by nemary
daca mergi la interviu nu pierzi nimic, in cel mai rau caz timp. daca nu mergi s-ar putea sa-ti para rau mai tarziu si sa te gandesti cum ar fi fost acolo.
mergi la inteviu si vezi ce conditii ofera.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Merci pentru sfaturi. In mod sigur n-am sa dau vrabia din mana, dar vreau totusi sa merg la un interviu. Macar sa vad si eu cum e, n-am fost niciodata. Lucrez aici din 1993, de cand am terminat liceul. Abia apoi mi-am continuat studiile dar lucrand in continuare in cadrul aceleiasi firme.
De fapt e o firma de stat, salariul, cum am mai spus nu e foarte mare, dar programul e super, cred ca daca am ramas pana acum, a fost in cea mai mare parte datorita programului super, (program comunist