Stie cineva noul nr de la Olimp

Stie cineva noul nr de la Olimp | Autor: marioan

Link direct la acest mesaj

Am si eu o rugaminte-stie cineva noul numar de la centrul medical Olimp? Eu am programare vineri la ei si m-au anuntat ca-si schimba sediul in Mircea Eliade nr 18 dar din pacate eram intr-o zona fara semnal si nu am aflat si nr de telefon. Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

231.67.41 si
231.67.42
Noul nume: Diagnosis
Fosta cladire IPA, la etajul I (vis-a-vis de patinoarul Floreasca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Eu acum 3 zile am fost la ei...arata foarte bine sediul...iar prietena cu care am fost care avea programare la 12:30....a intrat pana la urma la 15:30...deci...mai bine suna innainte sa afli daca nu cumva s-au decalat programarile...
Dar oricum cand am vazut bb-ul ala frumos si mic....am uitat de toata asteptarea...
Te pup

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri, oricum cred ca o sa-mi iau liber vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Si eu am programare vineri, pe 13, dar pe mine nu m-au sunat sa ma anunte ca si-au schimbat sediul. Mersi mult, Vilma. Daca nu aflam acum, ma duceam aiurea. Si sunt asa nerabdatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Cu placere, sa-i multumim si lui Marioan, ca daca nu punea intrebarea......
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Fetelor , ce bine ca ati deschis subiectul ... eu habar nu aveam ( deocamdata sunt in 6 saptamani ) dar am sunat si mi s-a spus ca pentru dr.Pop programare abia in octombrie...

Fetelor, ce bine ca ati deschis ubiectul acesta.. eu sunt abia in saptama 6 dar.. am sunat si mi s-a spus ca pentru dr,Pop programari se fac abia in octombrie....Pe dr. Pop nul il pot gasii in alta parte?
lili

Mergi la inceput