ce job aveti ? sunteti multumiti de el ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Eu ciufulesc, jumulesc, hair stylist de meserie... ador ceea ce fac, imi da posibilitatea sa creez frumosul.
Desi privind in urma, vad cativa ani in care am lucrat in tribunal, si ma gandesc: cum oare am putut?
Cred ca este foarte important in viata sa faci ceea ce-ti place, indiferent in ce domeniu.
Eu pot spune cu mana pe inima, ca merg cu mult drag la job.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Cand vii prin Bucuresti?

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Pana acu' un an si ceva electronica si automatizari industriale la rang de arta. Super-frumos, dar pe bani putini (cu exceptia a vreo 2 ani in State unde a fost pe bani f multi).
Acum rahaturi de mana a doua in acelasi domeniu + ceva hartzogarie, dar pe bani multi. Nu ma omor dupa ce fac acum, dar am ajuns la concluzia ca trebuie sa mai fac si bani, nu numai sa ma distrez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Functionar marunt producator de hartii kilometrice, undeva la capatul lantului trofic al sistemului.
Partea buna e ca acum am in sfarsit timp pt puiul meu. Cu banii e mai acana, dar o sa se rezolve in timp.

Mi-ar placea tare mult sa lucrez in domeniul protectiei mediului. Poate ca intr-o zi imi va iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Eu am fost ziarista, pe domeniul economic, vreo 8 ani. A fost o viata superba, plina de satisfactii, cunosteam permanent oameni noi si destul de importanti, sa zic asa.
Dupa ce m-am casatorit m-am gandit ca nu mai merge sa am o activitate care sa ma solicite 16 ore din 24, asa ca am devenit purtator de cuvant la o institutie, era bine si asa.
Dupa intoarcerea din concediul postnatal am fost mutata la alt departament, acum sunt redactor, tot pe chestii economice. Imi place ceea ce fac, dar nu mai e asa de interesant ca acum ceva ani.
Mi-ar placea sa am firma mea, sa fiu propriul sef, sa nu am un program asa de fix si o grija atat de mare sa nu intarzii la serviciu.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Avocat. Nu merg in instanta, lucrez doar pe cosultanta, in special in domeniul achizitiilor imobiliare. Verificat acte, redactat contracte (asta imi place cel mai mult), intalniri, negocieri, tranzactii ...
Sunt asociat la o societate de avocati, nu foarte mare (suntem 10 in total, 2 asociati).
Imi place la nebunie ce fac, asta am visat de cand am dat la drept si nici ca ma vad cu un alt job.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Lucrez intr-o fabrica unde se fac vase antiaderente (teflon),din pacate lucrul care-l fac nu-mi place dar daca vrei sa ai o viata linistita din punct de vedere financiar si vrei sa lucrezi pot sa spun ca multi zic ca am avut noroc pt.ca ėn ziua de azi e destul de greu a avea un loc de munca intr-o fabrica destul de mare.Unicul lucru care-mi place e faptul ca acest job ėmi permite a avea un trai decent salariul e suficient pt a-mi permite doua chiar si trei vacante pe an .Visul meu e sa-mi deschid o activitate poate o cofetarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Eu lucrez la un post de radio. Redactez si prezint stirile. Imi place foarte mult ceea ce fac si sunt foarte fericita si multumita cand plec dimineata la radio, a fost visul meu din adolescenta si am reusit sa il "ating".
Partea financiara insa e la pamant, cel putin in Constanta, salariile sunt de mizerie, desi e o firma cu "nume", da' nu vreau sa imi barfesc sefii. Visez sa ajung la Bucuresti, sa fac ceea ce imi place si sa pot trai decent financiar,pentru ca daca nu as fi locuit cu ai mei nu stiu cum m'as fi descurcat cu o chirie, intretinere si cheltuielile aferente...
Asa ..ca...astept sa rasara soarele si ..in radioul meu [:In alt domeniu nu ma vad si imi place la nebunie ce fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu sunt asistenta medicala la o clinica privata de oftalmologie si pana in prezent sunt foarte multumita de program si de salar. 6 ore/zi si tot a doua sambata lucrata.

Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

De cand ma stiu am vrut sa fiu actrita. Nici nu m-am gandit la altceva. In clasa a XIa mama s-a hotarat ca nu e de mine actoria, asa ca a trebuit sa ma hotarasc brusc pentru ce sa imi fie platite meditatiile. Am prins din zbor cuvantul jurnalism si m-am hotarat pentru o cariera de ziarist. In perioada meditatiilor, profu mi-a recomandat sa dau la comunicare: relatii publice si publicitate. M-am decis ca publicitatea e pentru mine. Dupa patru ani de facultate si un an de publicitate, mi-am dat seama ca publicitatea e un domeniu in care trebuie, fie sa iti faci operatie de schimbare de sex, fie sa musti in loc sa vorbesti. Asa ca am trecut la a doua specializare: relatiile publice. Dupa un an, am facut copilul si m-am retras de pe scena PR-ului ca sa dau lapte. Dupa o vreme mi s-a propus sa lucrez acasa temporar pentru o companie de PR, facand traduceri. Si uite-ma acum, in PR, facand traduceri....E ok, insa am o vaga impresie ca nu o sa obtin prea curand aplauze la scena deschisa. Mai incercam...Omu o viata are si 1000 de posibilitati.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

eu sunt o fosta invatatoare, actuala femeie de afaceri. Am impreuna cu sotul un mic bussiness, suntem destul de multumiti, sigur ca se poate si mai bine, nu? Eu sunt fericita ca am renuntat la serviciul dinainte, nu mai suportam sa la suflu in fund la toti ciutanii aia si la al meu nu. Acum am timpul meu pe care il impart asa cum vreau!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput