Inca nu i-a cazut buricul la 3 saptamani

Inca nu i-a cazut buricul la 3 saptamani | Autor: diana69

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are 3 saptamani si inca nu i-a cazut buricul.
La baza pielii inca nu este uscat complet.
Am fost la medic si a spus ca nu e nimic grav.
Nu este rosu, nu o doare,ii picur cateva picaturi de spirt pe buric la fiecare schimbare a scutecului, dar tot nu se usuca.
Ce mai pot face?
Cat sa mai astept?
Nu ii pot face nici baita din cauza asta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

De buric nu stiu ce sa-ti zic. Insa baie le-am facut amandourora chiar si fara sa le cada buricul. Il tii pe bb cu o mana sub spate si cu burtica usor iesita din apa, nu-i nici o problema daca se uda un pic si buricul...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiursulet spune:

Stai linistita, asa cum ti-a spus medicul! Si baiatului meu i-a cazut dupa vreo 3-4 sapt. nici nu mai tin minte exact dar stiu ca tarziu ca si eu imi faceam griji! Cica a fost mai gros si normal ca se usuca mai greu! Daca arata bine nu-i nici o problema daca se infecta era mai grav! Rabdare si va cadea el cand va fi momentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Unuia dintre baietii mei nu-i cazuse buricul la o luna. Eram un pic ingrijorata, dar nu exista adulti cu cordon ombilical prezent, nu-i asa? Urmatorului baiat i-a cazut foarte devreme cordonul ombilical si m-am bucurat ca o sa-i fac repede baita. Numai ca a facut o crusta care se tot rupea frecandu-se de pampers si cand in sfarsit nu s-a mai rupt mi-a fost frica sa-i fac baie sa nu sangereze iar. Si tot o luna a trecut. De spalat, i-am spalat la chiuveta cat se putea. Am mai folosit servetele umede si crema Klorane Bebe cu discuri demachiante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

DIANA69 stai linistita ca nu e nici o problema ,la unul din baieti am patit la fel si ia cazut pe la o luna ,eu i-am pus compresa cu spirt pe buric (ca il usuca mai repede)si apoi il infasuram cu o fasa sa nu ii cada (fasa).Baie i-am facut si fara sa ii cada buricu numai ca am avut grija sa nu se ude asa tare.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput