Daca nu ai MP3 nu esti la moda?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by clau2toma

Care e diferenta intre Ipod ,MP3 si MP4?Am inteles ca pe MP4 se pot vedea filme dar inafara de filme cu ce e mai performant decat MP3?

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa
poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

Pe mp4 vezi filme, poze, tot felul de documente video, ai e-book, jocuri, iar pe Ipod, toate astea, dar ai f multe optiuni, poti stoca si vizualiza documente, depinde ce fel de programe iti pui, dar poti avea acees si la net.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

si aici toata lumea e cu mp3-ul de gat,cu castile in urechi...daca-ti place,ia-ti.
Eu am si nu-l folosesc. Am un model de telefon performant,care are si mp3/radio integrat.Mai mult de o zi nu l-am folosit,mie nu-mi place pur si simplu,ma enerveaza la culme,chestiile alea in urechi.. nici acasa nu ascult decat radioul.mi se pare exagerat deja sa vorbesti cu cineva cu o casca in ureche.

Dar tu fa o experienta si ia-ti,daca nu-ti place il vinzi si gata.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Si eu am,dar nu ca-i la moda.Cand merg mai mult pe jos sau ma duc sa ma plimb,MP3 imi tine de urat.Daca ma duc sa ma dau cu rolele,imi iau MP3-ul,uneori e un rau necesar.Singura chestie ce ma deranjeaza la el sunt castile,nu le suport prea mult in urechi,ca am urechiusele mici si fragile,in rest totul ok.Toata chestia e sa-ti fie util,nu ca e la moda.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Si eu am,dar nu ca-i la moda.Cand merg mai mult pe jos sau ma duc sa ma plimb,MP3 imi tine de urat.Daca ma duc sa ma dau cu rolele,imi iau MP3-ul,uneori e un rau necesar.Singura chestie ce ma deranjeaza la el sunt castile,nu le suport prea mult in urechi,ca am urechiusele mici si fragile,in rest totul ok.Toata chestia e sa-ti fie util,nu ca e la moda.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

De ce nu ti iei casti pe urechi?

Dar care i diferenta intre I pod si Mp3 4 sau mai stiu eu ce numar?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La moda sau nu, vreau sa va ATRAG ATENTIA asupra unui aspect neprecizat de producatori :

ORICE aparat care este ascultat in casti, poate dauna auzului. Studiile s-au facut la vremea lor pentru walkmanuri, dar va spun sigur ca sunt valabile si pentru ipod si pentru mp3 sau simplu telefon cu casti....

Va spun asta pentru ca fac audiograme (investigatie a auzului) si vad de la o posta cum scade auzul la cei care folosesc mult timp casti pentru a auzi ceva (pe zona conversationala daca intereseaza pe cineva acest aspect).

Daca TOTUSI FOLOSITI, va dau o recomandare: REDUCETI LA MINIM TIMPUL DE FOLOSIRE, iar CAND UTILIZATI APARATUL RESPECTIV, DATI DRUMUL LA VOLUM ZERO SI APOI CRESTETI VOLUMUL INCET PANA LA LIMITA AUZULUI. Mai cresteti putin, dar NU EXAGERATI CU VOLUMUL NICIODATA. Daca vreti sa va auziti copiii si nepotii peste 20 de ani.

Sanatate multa tuturor !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

La moda sau nu, vreau sa va ATRAG ATENTIA asupra unui aspect neprecizat de producatori :

ORICE aparat care este ascultat in casti, poate dauna auzului. Studiile s-au facut la vremea lor pentru walkmanuri, dar va spun sigur ca sunt valabile si pentru ipod si pentru mp3 sau simplu telefon cu casti....

Va spun asta pentru ca fac audiograme (investigatie a auzului) si vad de la o posta cum scade auzul la cei care folosesc mult timp casti pentru a auzi ceva (pe zona conversationala daca intereseaza pe cineva acest aspect).

Daca TOTUSI FOLOSITI, va dau o recomandare: REDUCETI LA MINIM TIMPUL DE FOLOSIRE, iar CAND UTILIZATI APARATUL RESPECTIV, DATI DRUMUL LA VOLUM ZERO SI APOI CRESTETI VOLUMUL INCET PANA LA LIMITA AUZULUI. Mai cresteti putin, dar NU EXAGERATI CU VOLUMUL NICIODATA. Daca vreti sa va auziti copiii si nepotii peste 20 de ani.

Sanatate multa tuturor !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Darael, un buchet imens de flori pentru ce ai scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Draga Darel ,cred ca ne-ai dat cu firma in cap si mare dreptate ai in ce ai precizat ca la asta nu ma gandeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Darael are perfecta dreptate. Nu stiu cati dintre voi isi pun aceasta problema, dar ea exista. Este motivul pentru care, fara sa o spun, incerc sa aman momentul in care copiii mei vor asculta in casti. Prima este Ioana, majoritatea colegilor ei au asa ceva (la 13 ani este o moda!), iar explicatiile nu prea tin...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu am primit de Craciun de la sotul meu si sunt foarte incatntata de el, pt ca ascult muzica preferata in timp ce ma deplasez catre servici (1 ora dus, 1 intors) cu transportul in comun si in felul asta nu-i mai aud pe unii si pe altii zbierand, certandu-se, injurand...

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

nu am mp3

io joc tenis si merg la munte

Mergi la inceput