Daca nu ai MP3 nu esti la moda?

Daca nu ai MP3 nu esti la moda? | Autor: clau2toma

Link direct la acest mesaj

Vad peste tot in parcuri ,la piata ,la cumparaturi ,in tramvaie ,masini ,metrouri din ce in ce mai multe persoane cu MP3-uri .Oare daca nu ai un astfel de obiect nu esti la moda?Acum am observat ca nu se mai discuta despre ce tip de telefon mobil ai ci ce tip de MP3 si de unde este ,cat costa smd.Aveti si voi asa ceva sau copii vostri?Merita banii ?Parca m-ar bate gandul sa imi iau si eu asa ceva pt parc sau cumparaturi.Oare merita banii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu am iPod!
il folosesc cand fac sport.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Nu am si nici nu cred ca voi achizitiona asa ceva prea curand.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ce importanta are daca e sau nu la moda? Iti place sa asculti muzica atunci cand te plimbi, faci sport etc. ... ia-ti !!!! Eu consider ca trebuie sa vezi daca iti este de folos, nu daca e la moda ... ca degeaba vad eu pe strada, in metrou, in parc lumea cu castile in urechi daca eu nu sunt pasionata si ma multumesc cu muzica de la radio de-acasa, din masina etc.

8+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Si eu am Ipod si imi place foarte mult. Plec de acasa morocanoasa / fara chef.. in 3 minute mi-a trecut si zambesc ca apucata pe strazi Plus ca merg intr-un ritm mult mai alert, ceea ce nu poate decat sa imi priasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

e ff practic (nu ma intereseaza daca e sau nu la moda); eu imi ascult cursurile, ma inregistrez pe mine cand ma pregatesc de examene, ascult carti audio...

cum ziceam fff practic... (eu acum "atentez" la ipd-ul sotului ca e mai usor si are spatiu mai mare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Palm-ul e destul de greu de manuit atunci cand esti pe strada. Tot mai comod e un MP4 (e mai bun decat mp3 ca are si video.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu vad utilitatea acestei scule.
Cu atat mai mult a unui mp4, nu tin deloc sa intru cu capul in stalp cand merg pe strada, sunt oricum destul de distrata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

in general merg cu mashina, cind nu-s cu mashina plimb bb, deci nu ies cu "device"ul de obicei ca n-am unde/cind sa-l folosesc. Iar jogging nu fac. Deocamdata.
Asa ca nu-s la moda...

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Eu am si il folosesc in fiecare zi cand merg la serviciu. Ascult muzica, teatru, cursuri... in metrou. Il am de 3 ani.

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Nu vad utilitatea acestei scule.
Cu atat mai mult a unui mp4, nu tin deloc sa intru cu capul in stalp cand merg pe strada, sunt oricum destul de distrata.

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

Iti dai seama ca nu ma uit la filme pe strada!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput