cum se scrobesc cearceafurile?

cum se scrobesc cearceafurile? | Autor: klavier

Link direct la acest mesaj

???

(exista vreun produs pe care sa il gasesc si in Austria?)

- asta pentru ca vreau sa ii fac o surpriza sotului meu, care e topit dupa scrobeli si si-a luat nevasta pianista care poate sa ii scrobeasca urechile in cel mai bun caz.

Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mama mea obisnuia sa le apreteze cu apa si faina, in care punea niste inalbitor sa nu se ingalbeneasca rufele de la faina. Acuma nu stiu sa-ti zic cantitatile. Cred ca vreo 2 linguri de faina la un litru de apa... Si le limpezea in apa asta si apoi le punea pe sarma la uscat.

Dar nu exista o astfel de solutie si acolo? Poate un spray, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Eu nu-s cu apretatu' , desi sotu' ma tot roaga de ceva vreme sa-i apretez camasile , dar mie mi se pare ca se murdaresc mai usor. In fine , l-am intrebat pe el ( ) si mi-a spus ca se face mai intai o pasta dintr-o cana de faina in care se tot toarna apa pana se subtiaza ( o cana de faina la 2 litri , deci cam proportiile lu' adameasca ). Apoi se da un clocot amestecului respectiv si in el se inmoaie rufele pe care vrei sa le apretezi. De inalbitor nu stia nimic , da' nu cred ca strica cu ceva "reteta" ! Vezi si tu daca merita munca !
Spor la treaba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Eu am luat de la dm (sigur exista si in Austria) o solutie de apretat care se numeste WAESCHE STEIFE si care merge si in masina de spalat. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

aha, pai o sa caut si eu la dm - ma gandeam eu ca trebuie sa existe ceva ca sa nu clatesc inca o data rufele cu faina dupa ce le scot din masina.

mersi mult!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mai Klavier, scuza-ma cand mai ai tu timp de scrobeli, cand ai e studiat( ca stiu cum e) si mai ai si copil? Zi-mi si mie secretul.
Crinuta

Mergi la inceput