???
(exista vreun produs pe care sa il gasesc si in Austria?)
- asta pentru ca vreau sa ii fac o surpriza sotului meu, care e topit dupa scrobeli si si-a luat nevasta pianista care poate sa ii scrobeasca urechile in cel mai bun caz.
Adriana
Mama mea obisnuia sa le apreteze cu apa si faina, in care punea niste inalbitor sa nu se ingalbeneasca rufele de la faina. Acuma nu stiu sa-ti zic cantitatile. Cred ca vreo 2 linguri de faina la un litru de apa... Si le limpezea in apa asta si apoi le punea pe sarma la uscat.
Dar nu exista o astfel de solutie si acolo? Poate un spray, ceva?
Eu nu-s cu apretatu' , desi sotu' ma tot roaga de ceva vreme sa-i apretez camasile , dar mie mi se pare ca se murdaresc mai usor. In fine , l-am intrebat pe el ( ) si mi-a spus ca se face mai intai o pasta dintr-o cana de faina in care se tot toarna apa pana se subtiaza ( o cana de faina la 2 litri , deci cam proportiile lu' adameasca ). Apoi se da un clocot amestecului respectiv si in el se inmoaie rufele pe care vrei sa le apretezi. De inalbitor nu stia nimic , da' nu cred ca strica cu ceva "reteta" ! Vezi si tu daca merita munca !
Spor la treaba !
Eu am luat de la dm (sigur exista si in Austria) o solutie de apretat care se numeste WAESCHE STEIFE si care merge si in masina de spalat. Succes!
aha, pai o sa caut si eu la dm - ma gandeam eu ca trebuie sa existe ceva ca sa nu clatesc inca o data rufele cu faina dupa ce le scot din masina.
mersi mult!
Adriana
Mai Klavier, scuza-ma cand mai ai tu timp de scrobeli, cand ai e studiat( ca stiu cum e) si mai ai si copil? Zi-mi si mie secretul.
Crinuta