2%

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Multumesc Eliza pentru exemplificari....da, la asta ma refeream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

si noi desfasuram o actiune pentru strangerea a 2% din impozit

am sa dau copy mai jos la mesajul nostru
multumesc celor ce-l vor citi si celor ce se vor implica.

2% din impozitul pe venit ...2% pentru ADOR COPIII!

Asociatia Cuplurilor cu Probleme de Sterilitate
“Dorinta, Optimism, Rabdare = COPII” - ADOR COPIII -

Cine suntem : prima asociatie cu acest specific din Romania constituita pentru desfăsurarea unor actiuni de interes comunitar si de grup, menite să contribuie la îmbunătătirea cadrului legislativ referitor la sterilitatea cuplului, consilierea si întrajutorarea cuplurilor cu probleme de sterilitate, promovarea valorilor civice, ale principiilor familiei si ale statului de drept

Ce vrem sa facem:
1.îmbunătătirea cadrului legislativ referitor la sterilitatea cuplului;
2.popularizarea cauzelor sterilitătii cuplului si a problemelor generate de aceasta prin diferite metode;
3.obtinerea de fonduri pentru realizarea de proiecte in domeniul sterilitătii cuplului;
4.realizarea de parteneriate cu asociatii având obiective asemănătoare sau complementare cu ale asociatiei, din tară si străinătate în vederea continuării cercetării cauzelor sterilităţii cuplului;
5.obtinerea accesului liber la fondurile alocate de stat, pentru îndeplinirea scopului prevăzut în statut;
6.desfăsurarea de activităti economice direct sau crearea de societăti comerciale în vederea obtinerii de fonduri necesare îndeplinirii scopului asociatiei;

Va invitam sa fiti alaturi de noi prin redirectionarea a 2% din impozitul anual pe care il datorati statului.
Puteti face asta:
- daca in anul 2006 ati avut venituri numai din salarii completand formularul 230 ;
- daca in 2006 ati avut si alte venituri in afara celor salariale completand formularul 200.
* Aceste formulare se trimit prin posta (sau se depun personal) la Administratia Financiara de care apartineti pana pe data de 15 mai 2007.
Poti decide catre cine merg (2%) din impozitele tale!
De ce e bine sa folosesti aceasta prevedere :

* Nu te costa nimic!
* Contribui la eficientizarea cheltuirii banului public - deci al tau!
* Poti ajuta la rezolvarea multor probleme ale persoanelor cu probleme de sterilitate din Romania
* Te implici social si arati ca ITI PASA!

Crezi ca ai de pierdut ceva din asta?
Pasul 1
Te-ai hotarât cui vrei sa directionezi 2% din impozitul pe care-l datorezi.
Pasul 2
Stii datele de contact ale asociatiei. Sunt deja scrise in formularul 230, pe care ti l-am atasat .
Sau daca nu, le copiezi acum :
Numele organizatiei : Asociatia Cuplurilor cu Probleme de Sterilitate “Dorinta, Optimism, Rabdare= COPII” – ADOR COPIII
Cod Fiscal : 16521676
Cont IBAN : RO64BRDE360SV15819163600
Pasul 3
Compleaza datele pe declaratia in functie de sursa ta de venit:
- daca ai venituri din salarii:
Se completeaza declaratia 230
Se ataseaza fisa (fisele) fiscale primite de la angajator (Formularul 210)
- daca ai venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc):
Se completeaza declaratia 200 (punctul III)
- daca aveti atat venituri din salarii cat si venituri din alte surse:
Se completeaza declaratia 230 pentru a directiona 2% din impozitul datorat pe salarii si
Se completeaza declaratia 200 pentru celelalte tipuri de venituri
Va rugam sa completati cu atentie toate datele, inclusiv datele organizatiei: nume, cod fiscal si cont bancar. Atentie contul bancar in format IBAN are 24 de cifre!
Asta-i tot!
Pasul 4
Trimiteti prin posta declaratiile administratiei financiare de la domiciliul dvs. sau depuneti-o chiar dvs. Termenul limita este 15 mai 2007!
Relatii la: adorcopiii@yahoo.com

Nu lasati ca acest mesaj sa se opreasca la dvs!
Cu siguranta , daca vs. nu puteti sa ne ajutati din diverse motive, sunt alte persoane – prieteni , cunostinte, rude – care ar putea sa o faca.
Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa “redirectionati ” acest mesaj catre ei.
Va multumim pentru ca va pasa!

Mai multe detalii despre acest sistem la : www.doilasuta.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

OK,hai ca m-am lamurit.Citisem si eu despre sumele care s-au strans anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Initial creeata de tzitziri

Termenul limita e de 15 mai....puteti descarca formularul online si sa il trimiteti prin posta...teoretic nu e mare bataie de cap....si poate incet incet....

de unde se poate descarca formularul?

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Nemary,

pe http://www.doilasuta.ro/documente/cerere230_2007.pdf este formularul...se poate printa si trimite prin posta.

EDIT: se poate printa, completa ...si trimite prin posta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu am domiciliul in sectorul 3, poate sa imi spuna cineva unde trebuie sa trimit cererea?

Multumesc frumos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sirimie

Se completeaza si unde se depune? Tot la firma?

Se completeaza si ori se depune personal la administratia financiara de pe raza domiciliului ori se trimite prin posta la adresa respectiva...eu am gasit aici adresele pentru toate judetele si sectoarele:
http://www.taxeimpozite.ro/codul-fiscal/adrese (la Administratia Financiara sector....)

Eu am verificat si adresa pare corecta pentru sectorul 6..deci sper sa fie adus la zi siteul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

ref.la acesti 2% anul trecut firma la care lucrez ne-a obligat sa dam acest procent biserici greco-catolice,ori eu nu am nicio legatura cu aceasta biserica.As putea eu sa donez acesti bani unde doresc eu fara ca firma mea sa stie,eu as prefera sa donez la SMURD sau la fundatie de exemplu in nici un caz la biserica.Ce ma sfatuiti sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by luminita74

ref.la acesti 2% anul trecut firma la care lucrez ne-a obligat sa dam acest procent biserici greco-catolice,ori eu nu am nicio legatura cu aceasta biserica.As putea eu sa donez acesti bani unde doresc eu fara ca firma mea sa stie,eu as prefera sa donez la SMURD sau la fundatie de exemplu in nici un caz la biserica.Ce ma sfatuiti sa fac?

Sigur ca poti,n-au nici un drept sa-ti spuna unde sa redirijezi banii.Sunt obligati sa-ti dea fisa fiscala pt 2006,atat!

Eu am luat de pe site-ul Ministerului de Finante adresele astea,care vad ca nu corespund in totalitate cu cele postate mai sus :

ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE PENTRU PERSOANE FIZICE SI JURIDICE sector 1

Str . Londra nr 10 Tel 230.68.96; 230.21.02

ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE PENTRU PERSOANE FIZICE sector 2

Str Avrig nr 63
Tel 256.99.35

ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE PENTRU PERSOANE FIZICE sector 3

Str . Lucretiu Patrascanu nr 10Tel 340.47.81; 340.16.00/139

ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE PENTRU PERSOANE FIZICE sector 4

Str Cutitul de Argint nr 7
Tel 336.99.40; 336.99.05

ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE PENTRU PERSOANE FIZICE SI JURIDICE sector 5

Calea 13 Septembrie nr 164,sector 5
Tel 410.06.12; 410.49.41

ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE PENTRU PERSOANE FIZICE sector 6

Str . Popa Tatu nr 7
Tel 315.32.68

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna fetele......

Am si eu o intrebare la voi...poate stie cineva ce sa fac.
As vrea sa trimit acesti bani (cei 2%) catre o anume persoana. se poate? Voi ce stiti?
Cazul este urmatorul:
Cumnata mea este mama maternala si are in ingrijire de vre-o 2 ani o fetita de 4anisori frumoasa foc si desteapta.........
Tatal fetitei a nurit cand ea avea 6-7 lunici. Dupa moartea tatalui mama a ramas cu un soc pentru care trebuie sa stea internata in spital. Vine in fiecare luna sa o vada.....vorbesc la telefon....isi ibste enorm de mult fetita. este disperata ca nu are unde sa stea daca iese din spital. Bunicii copilului nu vor sa le primeasca la ei.
Saraca femeie este terminata ca ar putea sa plece din spital dar nu are unde sa se duca si ce sa faca.
Visul cel mai mare al fetitei stiti care este?"cand o sa ma fac mare ....am sa fac eu o casa mare mare ca sa stau cu mami a mea". Saracuta mi se rupe sufletul ca o aud asa.

Poate stiti voi daca exista vre-o posililitate de a directiona banii aia catre mama fetitei.

O zi bunuta

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput