***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 21
dianalaura spune:
Daphne, ne rugam pt tine!
Doamne ajuta sa iti revii cat mai repede!
Ramsy, bine ai venit si tu in randul celor cu dureri de maini si picioare! Faza cu stransul pumnului..eu nu mai pot de vreo luna sa il inchid...mai ales dimineata...incearca sa pui mainile in apa calda, asa am invatat eu de la Elteka si merge cat de cat. Dimineata ma pun si spal vasele lasate de seara cu apa fierbinte, si parca dupa aia nu ma mai dor mainile asa tare, nici nu imi mai sunt atat de amortite..si sunt mai mobile. Vreau sa zic..dimineata sau peste nopate cand sa beau apa de abia pot rasuci dopul de la sticla! In rest, picioarele mi s-au mai desumflat (tto umflate sunt, dar nu cum erau), incerc sa merg si eu pe reteta lui Kay, asa ca am renuntat la cafeluta mea de dimineata si la acidulate, inclusiv la apa minerala. Acum sa vedem de o functiona si la mine!
Ucuttza, bine ai venit! O sa ma uit daca te-a trecut vreo fata in lista, daca nu, te trec eu acum! Da-ne si data ta de nastere, sa stim cand iti spunem "La multi ani!". Pt ca dupa ce se termina odiseea noastra de aici, adica pana naste si ultima fata..ne mutam cu toate la "mamici de mai-iunie 2007" la clubul scutecelor! Deci vom fi impreuna si dupa aceea!
diana
34+
STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
DidiAlex spune:
Salutare, Salutare..
Fetelor, totusi de ce Cris a fost operata la 36 de saptamani? avea probleme: contractii puternice, probleme cu fosta cezariana?
Am citit undeva pe net ca bebelusi fortati sa se nasca pana in 38s au probleme cu respiratia. Ar trebui lasata si natura asta sa isi faca treaba.
Care a fost explicatia medicului?
Alina24, lasa totusi data de 18 in pace daca pitikul nu vrea sa vina singurel nu il forta. e mai bine la mami in burtik. Pana la urma cei mai norocosi copii sunt cei nascuti pe data de 13.
Alynta27, stai cumintica. Dupa 32 s poti sa spui ca ai terminat 7 luni. Asta ca mi-am adus aminte ![]()
ELTEKA, referitor la miscarile lu' bb: tu ai putea sa mergi intr-un tren in miscare? Nu cred ca prea bine. Asta mi-a spus parca dr la prima sarcina.
Ei se manifesta prin miscari cand compartimentul lor e in rapaus ![]()
diana spune:
Buna fetelor,
Eu am o durere de cap de vreo 2 zile. De fapt ma doare capul, jos la ceafa. O fi vorba de tensiune?
Chris...iti uram multa sanatate si tie dar mai ales fetitei. O sa fie bine. Totusi...ce s-a intimplat? Stiu ca totul a fost ok la nastere iar problemele de respiratie au aparut mult mai tarziu...caz destul de rar... Sot de Chris, te rog tine-ne la curent...
Asa cum a intrebat Didialex...de ce s-a facut cezariana asa devreme.?? Eu am nascut primul baiat la aproape 34 sapt fiindca mi -au rupt membranele la 32 de sapt si mai mult de o sapt mi-au facut 3 injectii de maturare a plamanilor...si nu am avut probleme de respiratie...Chris o fi facut aceste injectii?? Fiindca 36 sapt inseamna prematur. Si eu stau de mai bine de o luna numai in pat si as fi vrut o cezariana la 37 sapt...dar doctorul a zis ca daca rezist...el m-ar tine pana la 40 sapt sau macar 38!!!!
Va pup
Diana 32+
kay spune:
ma
pt Daphne ! sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa se faca bine cat mai repede !
multi pt Chris !Curaj mamico, o sa fie bine !
oana
29+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Paflo spune:
Oau!Nu-mi vine sa cred! Deja avem bebelusi!
Felicitari proaspetelor mamicute si sotiorilor lor! Sa va traiasca bebeii, sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte de multe bucurii din partea lor!
Din motive tehnice, nu am mai intrat pe forum dinainte de Pasti...asa ca am ramas in urma rau cu noutatile
. Dupa ce trimit mesajul, incerc sa mai citesc cate ceva din urma...pana ma alunga sotiorul de la computer (acum sunt la el la servici, caci acasa inca nu stiu cand o sa se repare reteaua).
Noi suntem bine, burta e din ce in ce mai mare, bebelina e miscareata - da din fundic in toate directiile (eu in locul ei m-as simti tare frustrata sa stau asa ingramadita)! Ma misc greu in unele zile, parca sunt baba! Ma doare rau simfiza pubiana cateodata (mai ales in noptile de dupa zilele in care exagerez cu mersul), mi se mai umfla picioarele...deh! chestii obisnuite! mai experimentez si cate o stare de ameteala groaznica (cand nu sunt atenta sa beau destule lichide). In rest, totul e perfect! Astept cu nerabdare Momentul!
Tati a fost plecat o saptamana in Italia,chiar inainte de Pasti, si s-a intors cu tot soiul de chestii interesante ( e drept ca a avut o lista ajutatoare cu el
). Asa ca, avem pernuta de alaptat (umpluta cu bilute din polistiren) si pe care o folosesc deocamdata pe post de perna ptr gravide ( e super faina!), si mai avem o geanta de voiaj ptr bebei care se transforma in patut si recipienti ptr laptic ptr congelator si o chestie faina impermeabila pe care sa o schimbam pe Soso. Iar ptr sufletelul lui mami, a adus tati un parfumel, un colier si un ceas cu sticla de Murano.. A venit bietul ca Mos Craciun!
Gata! Ma fugareste sotiorul de la calc (sunt la el la servici).
Va pup pe toate,
Florina 37 sapt si bebelina Sosolina
Florina R.
lilky spune:
Buna buricutzelor,
Sa-i dea Dumnezeu sanatate micutei Daphne, sa inceapa sa respire din nou singurica si sa vina acasa puiuta!

Bine ati venit pt.noile fete si sper sa fiti cu noi pe percursul odiseei.
Liliana
+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
andradap spune:
In sfarsit...
Neatza fetelor
In primul rand, desi cu inarziere, pentru:
Ramsy, Paky si Chowpersa
La Multi Ani, Multa Fericire, Realizarea tuturor dorintelor, dar mai ales: UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!! 

Alynta27... eu am promis SOLEMN ca voi intra si dupa ce nasc si ma tin sigur de cuvant! 
Cristinamaria, am vazut ca ai scris in capitolul precedent ca ai numarul lui POP... crezi ca ai putea sa mi-l dai si mie pe privat? Plsss... Ca s-o pun pe mama sa-l sune sa-i reaminteasca... Mersi
Chris27, FELICITARI pentru fetitza!!! Sa va traiasca si sa va bucure D-zeu pe amandoi de minunea voastra ca meritati din plin... Frumos si impresionant mesajul tau! 
Alyna24...FELICITARI pt vestile bune...cu bebelin grabit...Al meu cred ca e mai incapatanat ca ma-sa... sau poate mai intelept??? 
Arcadia mersi mult de urari! 
Dianalaura, frumos burtik mai ai!!! Si... DA ai dreptate...sigur as anunta mai multe fete de pe DC cand e sa nasc! 
Moko... ce bine ca ai revenit!!!
Chiar ne intrebam ce e cu tine!!! 
Kay... as vrea eu sa imi faca MITITELUL o surpriza...si deci astfel sa va surprind si pe voi...dar se pare ca nu vrea sa iasa... Si cum nici eco nu am mai facut in ultimul timp... habar n-am ce mai e pe-acolo...
mersi ca le-ai anuntat pe fete! 
SOTZ de Chris27 si tatic de DOUA MINUNI m-a emotionat tare muuult mesajul tau.... FELICITARI pentru fetita, sa va traiasca, sa va bucure D-zeu de ea... 
Michigan, felicitari pentru STELUTZA!!! 
Poohy, ai dreptate fi-miu mai vrea sa stea la caldurica... dar oare el nu stie ca si afara s-a incalzit? ![]()

Doxinu, bine-ai venit! mai bine mai tarziu, decat niciodata! 
Daphne
sa fii sanatoasa si VOIOASA!!!
Paflo, chiar ma pregateam sa intreb de tine... Mai ales ca de la PASTE incoace nu e zi in care sa nu ma gandesc la tine... Asta pt ca am facut o frumoasa dermatita de contact pe maini, de la manusile chirurgicale pe care le-am folosit cand am vopsit oua...
, Acum mi-a trecut... si sper ca fi-miu sa nu ma mosteneasca pe mine la alergii ![]()
PS: Revin mai incolo.... GREU mai e sa citesti aproape 2 capitole ![]()
Andrada
35+ cu
Antonio
cristinamaria spune:
Buna dimineata!!
Chris sanatate multa fetitei! Si eu ma rog sa-i fie bine!! Va asteptam cu vesti bune!!
Ucuttza bine ai venit la noi! Te asteptam cu cat mai multe vesti!
Bebeta ce faci! Ti-am trimis e-mail cu nr de telefon Vineri!!
cristina
37+
petit_ange spune:
Multa sanatate Daphne!
Bebe Isabella creste
30+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
cristinamaria spune:
Andrada am trimis PM!! Bafta!!
Am uitat sa va spun ca am schimbat saptamana!!![]()
cristina
38+