Ce naiba e Second Life?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Nici eu nu am auzit pana ieri, cand am citit ce a scris Mirela am crezut ca e un trend in Ro, asa reiese,nici vorba de un joc pe net. Ce sa zic, cred ca e ff usor de cazut in plasa, mai ales cand esti tinerel si crud in ale net-ului. Pe mine una nu ma pasioneaza NICI UN JOC pe computer, nimic,asa ca pericolul e mic sa ma prinda cu asa ceva. Mie mi-e lene sa scriu si pe forum apai sa cumpar/vand,etc in virtual...

Laura cu
LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Sunt pur si simplu siderata.

Ideea pe care a avut-o tanti respectiva e jos palaria. Ca idee de afacere. Pur si simplu si-a creat o nisa de piata. Una mare si in continua extindere.

Nu comentez comentez "consumatorii"...

...dar inca odata zic ca traim intr-o lume nebuna-nebuna-nebuna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mdea, am mai vazut acum catva timp la tv o emisiune gen Intervention cu tot felul de addicts si era un tip addicted la video games care in final s-a impuscat in cap din cauza ca o avatara din jocul respectiv (nu stiu daca era Second Life asta) n-a vrut sa aiba o relatie cu el.
Geez...

Si jocurile alea de iti dau senzatia ca esti acolo a aparut pe aici unul ii zice Wii, sunt diverse jocuri (gen golf, bowling, running etc) pe care le joci stand mai mult in picioare:))
http://www.youtube.com/watch?v=p5cPVP_llfo
o reclama in care se vede destul de bine cam ce se poate juca cu Wii care ciudat nu este asa popular ca Playstation 3. Vizionati pana la capat ca e interesanta:))

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

quote:
Nu am timp de Second Life. Iubesc Real life.
Subscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Trebuie sa-ti fi pierdut complet mintile pentru a incepe sa-ti toci timp si bani in second life. Get a life! A real one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

quote:
Originally posted by Otilia

.
Pentru mine second life este DC, nu mai am nevoie (si nici timp :p) de inca o viata virtuala.

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

subscriu

Mergi la inceput