Ce naiba e Second Life?

Ce naiba e Second Life? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

De la o vreme, ziarele romanesti au articole ample despre Second Life. Se vorbeste pe larg cum sa cumperi proprietati, cum sa investeti inteligent, cum si ce vecini sa ai, unde sa te plimbi, ce sa mananci, etc....Wow... Traiti acolo deja? Ce sa fac? Am pierdut trenul? Mai e ceva de cumparat acolo?

Desi sunt foarte legata de internet (mi-am cunoscut sotul pe internet si traiesc in mijlocul unei comunitati fantastice: Desprecopii.com ) am mari dubii si indoieli despre o a doua viata pe Second Life.
Chiar si in prima viata - cea pe care o traiesc la maxim, nu imi ajunge timpul pentru a fi o mama ideala, nu am timp si dispozitia sa fiu poate amanta perfecta a sotului, nu sunt o gospodina fara cusur (nu imi iese cozonacul si nu stiu sa fac sarmale modovenesti), am un munte de rufe de calcat la uscator, ar trebui sa merg mai des la fitnes... si nu am timp sa pierd la flirtaj pe Second Life. Deci e ceva in neregula cu mine?

Si cu toate astea, ziarele romanesti vorbesc ostentativ despre Second Life. Mai e putin si intru in panica. Ce naiba e Second Life-ul asta??? Eu vreau sa traiesc in real Life si imi ajunge adrenalina pe care mi-o pot oferi cand ma descopar imperfecta si in criza de timp.
Sunteti acolo masiv sau presa e in criza de subiecte?

Nu am timp de Second Life. Iubesc Real life.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hmm, am citit si eu despre Second Life, nu stiu sigur cat am inteles...cred ca va fi un fenomen foarte interesant si ma tem in acelasi timp pentru cei care vor deveni consumatori impatimiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Mi se pare fuga de realitate.Poate gresesc.

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

da un fenomen pe care eu caut sa nu il gasesc interesant deloc! ca bine ai zis nu e loc in aceasta viata sa te ocupi de toate la ce ne sunt necesare aceste jocuri Second Life? ca sa ne manipuleze creierul? sau mai bine zis sa ne impinga spre vise, iluzii...nu merci...nu sunt pt mine. daca vreau sa visez inchid ochii si visez.oricat de mult ne/am stradui sa ne realizam visele...e o utopie. mea culpa...dar asta am inteles eu din ce am citit pe net legat de Second Life. sau e un fel de incercare ca si cu vanzarea de pamant pe Luna?
mi/a placut tare mentiunea din subsolul paginii ziarului legata de acest subiect ...
Avertizare

Second Life poate fi un amestec halucinant de iluzie si realitate, in care firile mai fragile se pot pierde. De aceea, in lumea virtuala exista un cabinet de consiliere psihologica, unde persoanele care trec prin stari de depresie, confuzie, angoasa pot face terapie de grup. .....

iris mami de maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

super ...un cabinet de consiliere psihologica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Second Life este procedeul prin care fantasmele unora se materializeaza in buzunarul altora
Sau o versiune mai umana a fictiunii din Matrix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Si pe aici ne-au innebunit la TV cu Second Life.
Pentru mine second life este DC, nu mai am nevoie (si nici timp :p) de inca o viata virtuala.

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

Second Life este procedeul prin care fantasmele unora se materializeaza in buzunarul altora
Sau o versiune mai umana a fictiunii din Matrix.

Alvaro & David

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iris77
super ...un cabinet de consiliere psihologica...

Contra cost, bineinteles.

In afara de sutele de mii de fraieri care se inghesuie (pe bani) in Second Life, creatorii acestui univers virtual au un neasteptat aport banesc din partea marilor firme (din First Life ) care primesc dreptul de a impanzi orasele virtuale cu reclame. Dar marile firme au gasit repede calea de a-si recupera investitia mizand pe snobismul caracteristic fraierilor. Cum o Toyota virtuala este mai cool decat un stift freeware, Toyota vinde acum o gama de masini virtuale pentru "soferii" din Second Life, de exemplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Tocmai citeam despre www.evz.ro/article.php?artid=300216" target="_blank">Second Life .

Io nu traiesc acolo,cred ca nici nu stiu pe unde mai traiesc,is intr-o vesnica criza de timp real .

Mirela,vezi sa nu te-apuci sa calci miine muntele de rufe,e sarbatoare.Lasa-le pe simbeta seara,cel putin eu asa o sa fac .

Alina

Mergi la inceput

Iata si un link despre modelele Toyota din Second Life (cu preturi cu tot pentru cei interesati )

Mergi la inceput