va intreb cum se scapa de matreata ,
exista vreun produs mai bun in farmacii , pt ca sampoanele din magazine uneori nu ajuta..
Raspunsuri
Iubika spune:
Nu stiu sigur care a fost elementul cheie la mine, mai ales ca eu aveam probleme mari cu cojile. Nu stiu daca o sa merga si la tine. Oricum poti sa incerci... nu e asa de scump...
Si eu am incercat multe remedii, unele chiar f laudate.
Ce m`a ajutat sa scap de probleme? Sampon Clear (eu folosesc varianta pt volum) + tratamentul de la Avon. Tratamentul l`am folosit numai de cateva ori, insa in continuare nu am probleme.
Sper sa iti fie de folos! Mai ales ca stiu prin ce treci....
Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Mirelou spune:
Samponul Dercos de la Vichy (se gaseste numai in farmacii) l-a scapat pe sotul meu de problema ( si crede-ma ca era o problema mare si persistenta!!). Ideea e ca, fiind destul de scump, nu l-am mai cumparat si a doua oara, asa ca a continuat tratamentul cu samponul cu Propolis de la TIS Farmaceutic. Acesta se gaseste in magazinele naturiste si costa vreo 80 de mii. Rezultatul e impecabil.
Eu zic sa mergi pe ceva naturist, sigur scapi de matreata!!! Am auzit si ca Sapunul vegetal de la Hofigal iarasi e bun pentru asa ceva dar nu l-am incercat.
Pucku spune:
Exista mai multe sampoane, ideal ar fii sa faci un tratament de o luna si apoi combini un spalat cu sampon normal unul cu cel de matreata
noi facem amandoi matreata, avem niste coji uriase cateodata, iar stresul intretine matreaza, daca ai parul de des ideal ar fii sa-l raresti un pic.....ca sa poata respira, nu stiu daca la parul lung merge, noi il tzinem relativ scurt, eu nu depasesc 30 cm, tocmai din aceasta cauza
Sampoane: ideal calitate pret Neutrogena facut cu petrol cel de 2% in cazuri usoare 4% in cazuri grave si nu uita coditionerul lor care o sa anihileze mirosul de prtrol
Ducray- foarte bun si pretul pe masura pe aceasi cantitate sampon de vreo 3 ori mai scump ca si Neutrogena
Selsun Bleu si Nizoral bune dar folosite timp indelungat dau dependenta
in cazuri extreme de stres am primit unul facut special in laboratorel de dermatologie si o solutie am dat pe ele 100$ si era tratament de o luna, dermatologul imi zisese ca daca continui tratamentul un an scap definitiv dar mi s-a parut exagerat de scump si nu am continuat tratamentul, acum am asigurare poate o sa ma intorc si o costa mai ieftin
Nu stiu care se gaseste in Romania, Nizoralul sigur il foloseam si acasa
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Cristina.C spune:
Si eu am folosit Selegel, de la Ducray, pe baza de sulf.
Dercos-ul de la Vichy este la fel, pe baza de sulf. Dar cred ca depinde de tipul de matreata, daca e uscata sau grasa.
criu spune:
sotul meu a scapat de matreata si de cojii(foarte urate si multee) cu clear. dupa cateva spalari nu mai avea nimic chiar am ramas uimita pentru ca mai incercasem si alte minuni si degeaba.
alba spune:
Hallo,
stie cineva vreun tratament pentru matreatza grasa?
Ca eu gata m-am saturat si asi fi in stare sa fac orice numa`sa scap de ea....
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
Iubika spune:
sweetangel - ai incercat ceva din ce s`a mentionat pe aici?
Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
cockeritza spune:
sotul meu a avut probleme foarte grave cu matreata dar i-am cumparat CLEAR si vad ca functioneaza; nu e foarte scump si-ti poti alege varianta care ti se potriveste pentru parul tau...eu i-am cumparat varianta "Clean & Itch control" 2in1, pentru ca si el avea coji si il manca pielea capului pana la iritatii...acum depinde foarte mult de fiecare piele...la el a mers...succes
madizza spune:
clear!!!!!
este adevrat ca te scapa de matreata dar si de par adica distruge foarte mult structura parului tocmai pt ca e foarte puternic. sotul meu care are probleme cu matreata dar si eu, il foloseam destul de des pana cand lu paolo a inceput sa cada parul destul de mult.dermatogul ne-a recomandat insa nizoral se fooseste numai in caz de matreata se lasa sa actioneze 5 min apoi se clateste dar il ve-i foosi foate rar pt ca nu mai apare . cel putin la noi a functionat.acum depinde si de tipul de par
madi