Miresici frumoase de 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 26
daii spune:
Buna seara, fetelor!
In primul rand, nu-mi vine sa cred ca mai e chiar atat de putin pana la nunta mea!!!!!! Am emotii de moooorrrrrrrrrr!!!!
Josefine, ati fost super frumosi amandoi! De poze...ce sa mai zic, super adevarat fotograful. Va doresc drum bun, sa aveti grija de voi, si sa incepeti o viata frumoasa acolo unde plecati! O sa ne fie foarte dor de voi!!!
Andreeutza, pe unde umbli??? ca am nevoie de tine!
Matzoi, mai rezisti, mai ai rabdare pana sambata viitoare????
Va pup pe toate
http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"
daii spune:
Inna, iti doresc Casa de piatra, multa iubire, o viata frumoasa impreuna si copii frumosi!
Ma apuca toate starile posibile cand ma uit la porumbeii mei si vad ca mai au putin si se pupa cioc-n-cioc.Fetelor, am cosmaruri in fiecare noapte, si ma trezesc cu niste emotii de ma doare stomacul.
Si totusi.............sunt super fericita. Avem aranjat totul, sala va arata super frumos, cu rochia s-a rezolvat, bubitele de pe fata au mai trecut. Abia astept sa fiu miresica.
Va pup pe toate
http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"
floricik spune:
Bune fetele !
Daii si tu stai prost cu emotiile ? Si eu.Visez noaptea ca ma casatoresc cu o rochie roz sau mov din aia urataaaaa rau .
Am emotii cand ma gandesc ca peste fix 2 saptamani o sa dansez la nunta... mea
Abia astept saptamana de miere sa dorm si sa ma balacesc.
Sushine_rox frumoase pozele de la nunta. Casa de piatra !
Josefine ce mai faci ?
Pup fetele.
josefine spune:
hey!
noi suntem in praga, ne odihnim, ne plimbam, suntem tare incantati.
felicitari miresicilor de ieri!
hehe, aveti emotii. ce frumoasa e perioada asta daii, ma bucur ca usor-usor se aseaza lucrurile.
va pup pe toate
floricik spune:
Josefine ma bucur pentru tine.Distractie placuta in continuare .
Mi-ar placea si mie sa pot intra pe net din sapt de miere...sper sa am aceasta posibilitate.
canne-marie spune:
Buna si eu mai bantui pe aici,dar daca nu posteaza nimeni,nici eu nu scriu.
Cand ai nunta ? Emotii ai ?
Eu mai am putin 1 luna si gata,emoti nu am,poate un pic de dezamagire.
Daca vrei putem vb.doar noi.
annes
josefine spune:
Daii, casa de piatra! Multe bucurii, sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca lin! O sa aveti o petrecere pe cinste, iar tu sunt convinsa ca vei fi cea mai frumoasa miresica;)
floricik spune:
Annes eu am nunta peste o saptamana (pe 02.09). Mai e asa putin...si stau cam prost cu emotiile
Tu de ce spui ca esti dezamagita ?
Daii, Casa de piatra si din partea mea. Sa te distrezi si sa ai parte de o zi minunata !!!
Eu iti fac galerie ...pt curaj.