Miresici frumoase de 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare!
Andreea rochita pe care am luat-o eu nu este la ei pe site. Cand am venit acasa(dupa ce am cumparat-o)am intors site-ul pe toate partile ...dar degeaba. Nu e.Cred ca e un model nou pentru ca atunci tocmai venise marfa de la Piatra Neamt.
Oricum are corset + fusta( exact cum nu-mi doream eu)....Dar daca a fost dragoste la prima vedere...ce sa-i faci
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Sa stii Floricik, ca asa am patit si eu!!!! Nici prin cap nu-mi trecea sa-mi iau modelul de rochie epe care ulterior l-am avut la nunta...dar asta e! Cand am vazut-o pe site, am bifat-o, asa, in caz de urgenta, ca nu mai aveam timp sa ma duc la croitoreasa si cand am vazut-o la atelier, nu am plecat fara ea!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Hello, hello! Va pup dragele mele dragi.
Sa-mi fie rusinine, ca tare de mult n-am mai dat nici un semn, insa atata treaba cat am avut..........
Cel mai rau imi pare ca nu am avut cum sa intru pe forum inainte de nunta Josefinei sa-i urez si eu cele cuvenite, insa un msj tot a ajuns la ea. Si totusi
Josefine, iti doresc casa de piatra, multa fericire si dragoste, viata lunga impreuna, plina de bucuri si bebelusi sanatosi si frumosi!
Ati fost superbi amandoi, ai avut o coafura de vis, ti-a stat extraordinar, iar sotiorul tau a fost la mare inaltime. Si....ai niste parinti tare frumosi!!!

Mexxa, am intrat in linie dreapta, nu-mi vine sa cred. Abia acum am intrat in priza, ca vad ca-mi lipsesc multe. Si ghiciti ce: anul trecut, din cauza stresului am slabit mult si a trebuit sa modific rochia inainte de cununie. Acum, tot din cauza stresului m-am ingrasat enorm, am ajuns la 68 kg si rochia deja a fost modificata. Eu o sa astept pana in ultima saptamana si trag speranta ca-mi voi reveni. Am inceput deja tratamente cu electrostimulare si alte porcarii, dar daca stresu-i mare........nu prea ajuta.

Va pup pe toate din suflet, mi-era tare dor sa mai vorbesc cu voi, si-mi cer iertare de pe acum pentru ca nu stiu care va fi urmatoarea data cand voi putea scrie.

Va pupicesc de nu va vedeti

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

DAII eu acept cu drag scuzele tale.Asta este daca nu mai ai timp,te integem pisicuta mea.
Eu ce sa va mai zic,mi-am luat rochita o am acasa si am facut parada madei cu ea in fata alor mei.Si tata de colo citez : " Esti o grasa frumoasa ,te-ai luat o roche frumoasa foc si ff simpla care nu te face deloc grasuna . "Da sunt un pic grasuna, dar ce sa-i faci nu mai pot da jos deloc,asta este.Mai am 2 luni poate voi mai da si eu 5 kg jos pana atunci sper.Maine ma duc sa-mi ridic invitatiile si din wek incepe nebunia cu impartitul lor.

Fetele va 'cesc cu drag.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

cateva pozici :D

http://picasaweb.google.com/lolypoapa/PozeNuntaMR

va pup, le astept si pe cele de la fotograf;)

Mergi la inceput

Josefine ce frumoasa ai fost.
Sa fi-ti sanatosi si sa va iubiti mult pana la adanci batraneti.
Mai da ce vual lung ai avut,iar in ultima poza ce s-a intamplat cu rochita ? Este alta ?

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Canne-Marie mi-ai luat vorba din gura !
Josefine ai fost foarte frumoasa . Imi place rochita pe care ai avut-o.
Oricum nu scapi asa usor de noi. Asteptam sa ne povestesti cum a fost...cu toate ca pozele spun multe...
Eu sunt fericita ca maine merg sa-mi cumpar voal.Am facut greseala sa nu ma uit de voal chiar la White Lady de unde am luat rochitaSper sa gasesc voal din organza si sa nu fie diferenta intre albul rochiei si cel al voalului.

Pup fetele. Week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Hello, miresici scumpici!
Josefine, ati fost superbi, mi-a placut coafura ta la nebunie, iar de rochia de schimb.....ce sa zic, super tare!!!!!!!!!

Fetelor, telenovela legata de scurtarea rochitei mele continua. Am fost sambata la magazin sa-mi ridic rochita gata modificata si mi s-a facut rau. Fusta era scurta rau in spate, in fata taraiam cu ea pe jos iar in parti ziceai ca e coada de peste, asa ridicata! Le-am demonstrat cu centimentrul ca nu mi-au taiat-o la fel peste tot: in spate rochia avea 110 cm, in laterale 108 iar in fata 112. Si stiti care a fost raspunsul patronului la faza asta????????? Ca am fundul prea mare si ca mi se ridica rochia pe fund la spate, de aia sta asa ridicata!!!!!!!!!!!!!!!
Nu va pot spune prin ce stari am trecut, eu si sotul meu, cati nervi si cata mila pentru rochita mea. Am tipat acolo, de am facut curatenie, din magazin plin devenise gol! Incercau sa ma convinga ca rochia e perfect modificata, doar ca eu sunt defecta. Am lasat-o acolo , sa-i faca ceva sa poata fi purtata. Mi-au distrus rochita. Nu mai am nici o bucurie cand o imbrac. Am acelasi sentiment ca atunci cand iau pe mine fusta de blue jeans.
De azi inainte voi face reclama negativa magazinului White Wedding, pe oriunde voi putea.

Pe langa toate celelalte probleme cu acneea, si faptul ca nu avem lautar, o mai am si pe asta pe cap.

Totusi, sper sa fiu o miresica draguta, chiar si cu rochia in valuri.

Pupicutzi

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Josefine, casa de piatra si multa, multa dragoste si intelegere si fericire! Sunteti niste frumosi amandoi! De unde ai luat rochita (rochitele?)?

Lai

Mergi la inceput

Daii tocmai de la magazinul White Wedding te-ai gasit sa-ti iei rochita.Si eu vroiam sa imi i-au de la ei rochita cred ca o stii sigur " MALVINA ".Era in iarna 11 milioane,dar cand n-am dus sa o vad ma dezamagit profund nu era la fel ca pe site unde o au expusa.Parerea mea ca aceea rochita nu merita pretul de acum 17 mil,este fff mult si este si urata.
Ce sa-ti spun fii tare si ia-te de ei.Si eu mi-am luat rochita o am acasa de aproape 2 saptamani si la mine se i-a pe fundulet si se ridica si in fata e mai lunga un pic.Mi-a zis cei de la magazin ca sa vina uniforma,sa despic un pic crinolina ( cred ca asa se numesc cercurile ),in materie de denumiri nu prea le am,si o sa vina uniform.
Eu am mai taiat ceva de pe lista.
Costum civila - el
Cocarde invitati,sacrii,mire.
Hartie creponata pt.brad.
Fundite masini alb + albastru.
Tunuri de confeti( nu erau pe lista,dar le-am adaugat)
Mai am de facut plicurile pt.bani.Cutia pt.bani am dat-o cuiva sa mi-o faca.Sa-mi i-au eu costum pt.civila si cam atat.Restul ramane de luat mai aproape adica apa minerala,sucurile,tortul miresei,piscoturi,alune ,biscuiti mici,fructe si cam atat.

annes

Mergi la inceput