Miresici frumoase de 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Buna dimineata! Gata cafeluta, dar astept pe cineva care se pricepe sa aduca prajiturele bune!
Multa fericire si intelegere, AndreeaElena! Sa te odihnesti bine inainte de eveniment, si sa traiesti fiecare clipa, pentru ca acestea sunt unice!
Cand o sa am mai multe poze de la nunta, pot sa le trimit cuiva care sa mi le puna si mie pe site?

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

AndreeaElena, eu te inteleg!!!! !!!

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaElena spune:

Multmesc pentru intlegere Andreea81...incerc sa ma linistesc! De abia astept sa ajung acasa diseara....oricum eu nu prea realizez ca sambata acum..devin doamna ...

Va pupic...parca parca incep sa ma simt bine...sa stiu ca totul va fi foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Neatza, neatza, a aparut si cofetarul de serviciu cu cornulete calde si prajiturele racoritoare!
AndreeaElena, capul sus, doamna, pentru ca la nunta ta ai visat toata viata. Acum mai ai putin si ti se indeplineste visul. Sunt convinsa ca o sa fii o miresica superba, frumoasa foc, si din cate-mi dau eu seama, cred ca foooarte emotionata! Sa stii ca asa simtim toate, abia asteptam sa ne vedem miresici in rochiile noastre frumoase, si apoi ramanem doar cu amintirile. Asa ca, vorba Andreeutzei, odihna multa iti doresc, sa traiesti din plin toate momentele si sa radiezi!!! O nunta ca-n povesti iti doresc!
Pupici la fete si o zi frumoasa!

p.s: v-a placut emisiunea :Nunta in 48 de ore" de aseara? A fost super...

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va astept la un ceai, cafea, ce doresc miresicile mele dragi! Cum suportati caldurile? Alte cumparaturi? Alte idei pentru nunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Buna dimineata, ce bine merge o cafeluta..

Andreea, am mai multe intrebari pentru tine:
- Ai avut o nunta mare, cred ca aveati facut aranjarea invitatilor pe mese, nu? Cum ati facut, s-a ocupat cineva de condusul invitatilor?
- Ai avut cocarde pentru toti invitatii? Nu stiu de ce, dar noi vrem sa renuntam de tot la cocarde, pentru ca majoritatea sunt cam reticenti sa isi puna in piept floricele, ba ca li se strica rochia, ba costumul.
- Ai avut placecarduri gen plic pe mese? Daca da, s-au folosit? Sau au venit invitatii cu plicurile lor de acasa? Ati avut si casuta de bani?
- Marturii ai avut? Le-au luat invitatii?
- Ce meniu ai avut? Ma inspir si eu:) Cand au venit invitatii, erau aperitivele pe masa sau s-au adus dupa aceea?
- Ai inceput cu valsul miresei, ma rog, orice alta melodie? Cand exact, dupa aperitiv sau inainte?
- Bauturile le-ai pus pe masa sau le-au servit chelnerii? Cam cat s-a consumat?
- A avut vreo melodie succes in mod special?
- Cati chelneri ati avut?

Cam atat, ma mai gandesc oricum:)

AndreeaElena, gandeste-te ca trebuie sa savurezi momentele dinaintea nuntii, nu iti fa griji daca nu iese chiar cum iti doresti, ca nimeni nu o sa observe. Simtiti-va bine si sa nu uitati nimic:)

Mergi la inceput

Azi vrem sa mergem sa cautam verighete si costumul lui, dar inca nu s-a trezit, hehe, obosit. A terminat si jumatate de licenta, adica partea practica, puteti "admira" aici
Parca in ultimele zile a fost mai racoare, dar mie imi place caldura. Frigul ma tintuieste in pat sub plapuma si imi amorteste simturile.

Andreea, un mod simplu de a pune pozele:
- http://picasa.google.com/. Ai cont la gmail? Iei programul, il instalezi, il lasi sa iti caute pozele, apoi selectezi ce poze vrei sa pui si selectezi webalbum. Pot sa fiu si mai detaliata, daca vrei:)

Mergi la inceput

Tot eu , eu nu prea am prins nunta in 48 de ore, decat pe la sfarsit, dar mi s-a parut reusita. Sper sa o vad in reluare. Ce nu mi-am dat seama: mi s-a parut ca totusi si-au permis o gramada fata de altii din 10000 lei. Oare a fost regizat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Josefine, ai fost mortala cu intrebarile pentru Andreeutza! Mai trebuia s-o intrebi de CNP si grupa sangvina...!
Lasand gluma la o parte, ma bucur ca ai facut asta, pt ca si eu aveam cam aceleasi intrebari pentru cele care au fost deja mirese, dar niciodata nu-mi vin in minte toate.
Fetelor, pana acum eu nu am numarat deloc cam cati potentiali invitati avem. Si ce credeti? Aseara am numarat doar 60 de persoane cu tot cu noi (10 persoane). Am plans de mi s-au umflat ochii! Ce ma fac??????????? Restaurantul imi impune cel putin 100 de persoane. Sa zicem ca as rezolva, dar nu stiu de ce eu ma asteptam la mai mult.Poate pt ca la cununie au venit 50 de persoane, asta in conditiile in care nu au stiu f multi de petrecere.
In alta ordine de idei am un raspuns partial de la o scoala de dans, azi sper sa primesc oferta.

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

Josefine, am avut 400 de oameni...care au fost condusi de 5 fete de la o agentie (super dragute, li se lipeau practic ochii invitatiilor de ele)....iti inchipui tu cum ar fi aratat 400 de oameni cautandu-si locul de la masa?????? Listele de invitati le-am alcatuit noi, si pe urma, am numerotat mesele, am facut apoi o schema dupa care s-au orientat fetele...Cocarde nu am mai cumparat, pentru ca ...nu prea se mai poarta...am luat doar pentru doamne cate o marturie, pe care de fapt am facut-o noi( am cumparat bucatele de organza (de pe Lipscani) special facute, am luat bombonele albe de la METRO, si le-am legat cu cate o bucatica de fundita (tot de pe Lipscani), iar acasa a facut pe calculator o hartie pe care am scris (Andreea si Dragos va ureaza petrecere frumoasa, 19 Mai 2007)...Tot la aceeasi firma care s-a ocupat de decoratiuni, am facut si cardurile de masa(simple,fara poze de ale noastre, doar cu Bine ati venit, bla bla) unele albastre pt sala cu scaune cu funde albastre, si altele grena pentru sala cu funde grena). Avand totul la dublu (2 torturi, 2 dansuri de inceput, 2 baloane Jumbo(care la randul lor erau umplute cu baloane dupa culoarea funditelor),m-au furat si de 2 ori)...Cardurile au fost foarte de folos, au fost si apreciate, daca vrei, o saati le arat cand ne vedem. Casuta nu ne-am cumparat, pt k aveau cei de la restaurant. Am sa ma interesz de meniu, io nu prea am mancat, dar afost unul foarte bogat, cu mult peste,(icre rosii si negre, somon, fructe de mare), gordon bleu, fripturi.... Am avut insa parte de ceva special: pe langa bautura de la mese (vin si sucuri), am dus la bar whisky, 500 de litri de vin, Campari, Garrone, am avut si o fantana de ciocolata cu diferite fructe)si le-am dat la LIBER, adica GRATIS. Costa in schimb cam mult, cam 70 de milioane.
La dans insa, sotul meu nu a vrut cu nici un chip sa invete, asa k am dansat pe ceva autohton (Unde dragoste nu e, nimic nu e si Nunta de flori a lui Stefan Hrusca).... S-au cerut mult horele la noi ( gen trandafir de la Moldova)....dar avand 3 formatii (2 au cantat pe rand in 2 sali), iar 1 in sala de tineret (aici au cantat de toate, si latino, si Jaga, Jaga si populara etc!!!!)
Ma voi interesa sa vad cati chelneri au fost,dar cred k in jur de 20.

Mergi la inceput