Pedepse prea mici.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by Desiree2002

Chiar acum vreo 2 zile au aratat la tv o stire din Florida, Miami, cred; pradatorii sexuali dupa ce a u fost eliberati din inchisoare, sunt acum obligati (mi se pare ca 6 persoane) sa traiasca sub un pod! Pentru ca nu au voie in apropierea copiilor, si oriunde altundeva ar locui, ar fi in preajma copiilor (ai vecinilor, scoli, parcuri, etc). SI acum ei se revolta, ca tre sa traiasca fara apa curenta, fara wc. Si avocatul apararii era tare suparat din aceasta cauza, ca cica mai bine sa-i tina in inchisoare. Avocatul avea si el 3 copii, ma intreb daca, Doamne fereste, unul din copiii lui ar fi fost molestat, ar mai fi gandit la fel?!? Genul asta de animale nu merita sa fie in inchisoare; acolo au trei mese asigurate/zi, plus dusuri, plus paturi. Parerea mea e ca nu merita nici macar sub podul ala sa traiasca; ar trebui sa-i exileze pe toti pe o insula si sa-i lase sa se "molesteze" sexual reciproc!!!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Ai perfecta dreptate. Si nu pe o insula ca e prea bine si acolo, la ocna pe viata.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Concluzia ar fi ca pentru unii, oricare ar fi, pedepsele sunt prea mici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Eu i-as lasa pe parintii victimei sa hotarasca ce se va intampla cu criminalul (odata prins si inchis). Si nu cred ca multi l-ar lasa sa scape prea usor...

In cazul de fata, parintii sunt prea indurerati ca sa se mai gandeasca la asa ceva.
Ma uitam la matusa mea care a fost intotdeauna o femeie frumoasa, si care a imbatranit in 10 zile cat in 10 ani cel putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luka07 spune:

Primesc si pedepse mici si mai au si tot felul de facilitati in inchisoare,adica unii se mai apuca si de facultati pe-acolo ca sa aibe ce face cu atata timp liber..Le-ar trebui ceva sa-i sature!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Criss, imi pare rau de ce i s-a intamplat varului tau.
E adevarat, in aceste momente parintii se gandesc la copil si atata tot. Dar, in adancul sufletului, cred ca il urasc pe agresor si nu l-ar putea ierta. Daca nu era el, acum copilul era bine. Of, Doamne...

Si e o mare sfidare ca e liber si, culmea, se bucura de viata. Curata bataie de joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Legea noastra prevede pedepse indecent de mici, disproportionate fata de gravitatea infractiunii! Si eu as dori tare mult sa se inaspreasca pedepsele, ca nu ma incalzeste cu nimic sa stiu ca un pedofil are o viata grea in inchisoare... Sta destul de putin acolo si cand iese nimeni nu-i anunta vecinii ca a fost inchis pentru pedofilie si ca ar trebui sa fie cu ochii in patru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pe mine ma ingrozesc toate stirile astea referitoare la copii rapiti care sfarsesc in chinuri. Ultima data a fost o fetita de vreo opt ani, nici n-am putut sa vad stirea, tot schimbam de pe un canal pe altul doar sa ocolesc respectivele imagini. Am si eu un copil si cateodata imi vine sa nu mai plec`de langa el. Dar pot sta toata viata langa el? O sa vina vremea sa mearga la scoala, va iesi, se va intalni cu alti oameni, cred ca lumea in care traim a devenit un fel de bau-bau...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Doamne ce subiect! cata nedreptate...o sa ajungem sa ne facem dreptate singuri sa aplicam legea junglei ca pedepsele sunt de doi bani...furi o gaina faci 7 ani, violezi iti da 15 si te gratiaza pt buna purtare la 7 ani, halal sa le fie celor care judeca...

Mergi la inceput