Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by iubisimo
Fetelor sa ma lamureasca si pe mine cineva va rog!!! Ca nu mai inteleg nimic...Bufi spune ca este in 5 sapt de sarcina si a avut UM pe 19.02...Eu care am avut UM pe 10.03 cate sapt am...Ca pe toate calendarele de pe net imi spune ca am 5 sapt....5+
Fatul are 5 saptamani si 2 zile, iar sarcina are 7 saptamani si ceva, in cazul unui ciclu de 28 de zile. Sarcina se calculeaza din momentul UM, iar varsta fatului de la data conceperii.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+
alfa_anca spune:
Buna burtici!!!
Lipseste omu o zi si apoi tre sa stea sa recupereze ce ati scris juma de zi
.
In primul rand Bun venit! noilor gravidutze, sarcina usoara si bebei sanatosi si asa cum vi-i doriti voi.
Dana si eu ma alatur fetelor care ti-au zis sa nu te agiti inainte de a sti exact ce se intampla cu sarcina, sunt cu semneul intrebarii rezultatele la BHCG dc sunt facute la laboratoare diferite. Asteapta sa vezi ce iti spune la eco.
Ancutz hai mai repede cu vestile de la eco, ca stam aici cu ochii lungiti dupa tine
.
Eu astazi mi-am facut programare la Dr Iosup pe 10 mai (14saptamani fix) pentru ecografia morfologica. Abia astept. Am facut programarea la 9 dimineatza ca sa poata si sotul sa mearga cu mine sa il vedem impreuna pe bebe.
Va spusesem ca ma cam lasasera simptomele de sarcina, adica sanii nu ma mai dor si doar din cand in cand se mai umfla asa putin, varsaturi nu, greata ffff rar, etc. Nu prea stateam eu toata ziua sa ma intreb dc bebe e bine sau nu, dar parca tot incoltise ceva in creierasul meu ca nu o fi bine, si chiar am visat intr-o noapte ca sarcina s-a oprit din evolutie si ca a tb sa fac chiuretaj si etc. Si de dimineatza, natura a vrut sa ma linisteasca, asa ca am varsat de am zis ca imi arunc stomacul cu tot cu intestine in WC. Cumplit, dar acuma sunt linistita
. De, ce sa-i faci si cu gravidutzele astea, cand mi-e rau nu e bine, cand nu mi-e rau dar de ce nu mi-e rau ca poate bebe nu e bine, si tot asa.
Va pup.
Anca
10+
Vine bebe
Anne_Ma spune:
ANCUTZ nu ne mai tine in suspans pt. ca nu avem voie!!!!! Haide odata!!!! Sunt curioasa daca ti-a facut BB cu mana!
5+
alfa_anca spune:
A, si apropo de statul acasa dupa nastere, eu nu cred ca voi sta mai mult de 6 luni dupa nastere, ca mi-ar fi destul de greu sa ma obisnuiesc cu venitul ala de 8 mil pe luna in locul actualului meu sal. Si, in plus, sper sa nu am probleme in sarcina sa pot merge cat mai mult la servici inainte de nastere astfel incat sa ramana dupa nastere cat mai mult din cele 126 de zile de concediu de maternitate. Mie mi se pare o tampenie chestia asta cu venitul fix. Mai bine mai scurtau perioada de 2 ani (eu nu mai stiu tzara sa aiba in lege o perioada asa de lunga de CIC) si lasau cum era inainte cu 85% din sal. Ar fi bine dc s-ar da legea aia de care se vorbea mai inainte, adica dc ai venit pana la la un anumit nivel(sal mediu) sa fie o suma fixa, si dc ai mai mult sa fie 85% din sal.
Anca
10+
Vine bebe
oana_r spune:
alfa_anca
si mie mi-ar conveni 85% din salar,,cu 8 mil. nu cred ca ma descurc si a-si vrea sa stau acasa 1 an,tre sa produc ceva de acasa.
11+ si matei 
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Sheritra spune:
Pussidublu
, eu incet incet am renuntat la gravibinon, si la cate o pastila de utro, acum am ajuns la 4/zi, dar de, sunt mai mare ca tine. Sa-mi spui Tanti.
Abia astept luni sa-l duc la Marinescu si sa-mi spuna cum ii mai merge.
Mi-am luat o bluza de gravi super faina, m-am umplut toata de complimente.
Ramonico, trece buba, vine bebe, curaj
Hai Ancuto, scrie-ne, cu cine seamana?
Shery
10+
RAMONELLA spune:
Sheri asa cum spui.
O sa fie bine,lasa ca vin durerile nasterii,o sa ma gandesc eu atunci la durerea asta de masea...![]()
Fetelor,ecografia asa morfofetala,se face la eco 3D,sau 4D????
poze
vine bebe
Ramonel
10+
nicole74 spune:
Merci mult!
Anne eu am facut ET pe 17.03.2007, din cauza asta am DPN 08.12.2007.
Nicole
7 sapt & Ioana Alexandra
poze
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by nicole74
Merci mult!
Anne eu am facut ET pe 17.03.2007, din cauza asta am DPN 08.12.2007.
Nicole7 sapt & Ioana Alexandra
poze
Aaaaa, acum inteleg! In cazul acesta, scuza-ma!

5+