Analize gratuite

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

quote:
Originally posted by Guestus

...si? ce faci apoi?

O statistica

alea pentru statistica mai asteptam...sa vina cuponu' acasa si dupa aia ne incolonam catre analize. sa vezi atunci comentarii despre starea de sanatate a natiunii.

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Guestus e, ca de obicei, contra si ne flutura un singur argument "Analize gratuite la 20 de milioane de oameni"...si tot ca de obicei o sa se tina de aceasta idee pana ajungem toti la...ZZ (si unii chiar la psihiatru, pe bani, desigur)...Si ai de grija Guestus ca ai concurenta, a aparut si varianta ta feminina, care bantuie pe aici tinandu-se de o idee (de obicei fixa) ca marca de scrisoare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Ma si plictisesc citeodata...si atunci aveti voi voie sa va laudati cu cel de familie care va da trimiteri pe boli inchipuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Guestus

O infectie undeva poate sa insemne si masea inflamata...faci analize gratuite la 20 milioane sa descopi ca 30% din populatie are puroi?

La fel cu Aslo...vezi ca esti predispus la reumatism...si? ce faci apoi?

Guestus , de la o banala masea inflamata poti ajunge la tumori , la extirparea unei bucati din fatza , la infectii cronice , samd.
Predispus la reumatism? ASLO se cere daca ai avut faringite recurente de exemplu: intai apare raumatismul articular acut care nu este o bucurie la casa omului , si apoi apare stenoza mitrala si alte complicatii cradiace. O prietena foarte buna de-a mea care are 21 de ani sufera de probleme cardiace de cativa ani . Stii de ce ? Ca analizele sunt facute aiurea.
Eu mi-am descoperit o microlitiaza renala in urma unor analize facute "aiurea". Daca nu le faceam ajungeam la litiaza renala si probabil operatii.
Ca sa nu mai spun de glicemie , de colesterol , de parazitoze care au niste simptome infime , si chiar de "banale" anemii si alte cele.

Tot aiurea se fac , nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

daca ai reumatism mergi ca ai reumatism si aslo iti confirma asta...nu faci aslo si apoi astepti sa te doara piciorul.

in urma analizei facute cum poti tu sa previi reumatismul?...hai ca facem revolutie in stiinta azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by XIO

de la o banala masea inflamata poti ajunge la tumori , la extirparea unei bucati din fatza

Corecttttttt!!!!! vedeam atata lume fara o bucata de fata si nu stiam de la ce li se trage.
Si microlitiaza ta, sa o stapanesti sanatoasa, ca daca ai facut o,cu tot tratamentul, ai sa mai tot faci

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaruta

quote:
Originally posted by XIO

de la o banala masea inflamata poti ajunge la tumori , la extirparea unei bucati din fatza

Corecttttttt!!!!! vedeam atata lume fara o bucata de fata si nu stiam de la ce li se trage.
Si microlitiaza ta, sa o stapanesti sanatoasa, ca daca ai facut o,cu tot tratamentul, ai sa mai tot faci

Mamaruta draga , am vazut persoane care au ramas fara o parte a fetei. Ba mai mult , am vorbit cu sotia unui barbat care in urma unei masele netratate nu stiu cati ani a ajuns sa dezvolte un chist la nivel mandibular . In cele din urma i-a fost extirpata mandibula astfel incat omul avea o paerte de fatza lipsa si ii puteai vedea limba , gatul samd. A urmat o incercare de reconstructie cu un lambou care din pacate nu a reusit.
Nici eu nu vad varani cand merg pe strada , dar nu contest existenta lor si nu ii fac idioti intr-un mod atat de subtil ca al tau pe cei care au vazut asa ceva.

cat despre microlitiaza mea renala , linisteste-te ca nu o voi mai avea ;)
Iti multumesc de urare insa, esti o femeie jos palaria

Guestus , te duci la analize sa-ti faci ASLO in urma unor faringite repetate, in functie de rezultat urmezi tratament ca sa nu ajungi cu probleme cardiace.
Si de ce nu vorbesti de cazuri de peste 50 de ani ? Ca nu inteleg.
Si de ce merg femeile ca tampele cel putin 1/an la ginecolog? Ca le place sa simta mana unui medic sau le place masuta aia cu suportul pt. picioare?
De ce sa te mai palpezi sa vezi daca ai ceva , de ce sa-ti iei tensiunea , de ce sa mergi la doctor cand te doare gatul ca si asa trece , de ce sa mergi la doctor cand te simti ametita si slabita?
Ma miram cand auzeam la oncologie cat au stat oamenii pana sa se prezinte la control , dar vazand ideile tale imi dau seama ca ma miram aiurea.
acar nu iti sfatui prietenii si amicii in probleme medicale , te rog eu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

si crezi ca daca isi face analizele astea ii tratau si maseaua????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am zis sa nu ma bag....dar nu am rezistat tentatiei!!! mi se pare absolut revoltator cum gandesc unii! atata timp cat mi se ia din salariu o anumita suma, contributie la asigurarile de sanatate, mi se pare normal sa beneficiez de analize gratuite! numai ca, nu va doresc sa beneficiati de ele asa cum am beneficiat eu! adica mi s-au facut numai anumite analize, unele din lista data de dr. au fost "omise", altele incurcate cu ale altor pacienti....de rasul plansul! din hipoglicemica, cum eram de cand mama m-a facut, am "devenit" brusc caz de diabet! asa ca, contra cost, a trebuit sa fac anumite investigatii, la un spital de profil si logic, s-a constatat ca am HIPOglicemie!!!!
sa va mai zic ca mi s-a dat un tratament eronat pt probleme legate de tiroida???
mi-e sila! normal trebuie scosi bani (nu putini) din buzunar ca sa-ti faci niste prapadite de analize.
noroc ca se apropie luna in care m-am nascut si beneficiez de gratuitate la analize! oare ce voi afla de data asta? ca ma cheama popescu ion si ca am iar diabet???
hai ca-mi vine sa rad! cu toate ca data trecuta imi venea sa-i strang pe toti tembelii aia!

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Daca erau niste oameni care gandeau ca fac aiurea analize si ca merg aiurea la doctor , probabil ca nu mergeau.
Nu discutam aici cine merge si cine nu , ce ar face si ce se intampla daca in loc de chist avea un diamant , vorbim despre beneficiul analizelor si despre importanta lor.

Sa va explice un diabetic cum a descoperit ca are diabet.

Mergi la inceput