Analize gratuite

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

olim,
in romania, daca vrei sa cotizezi la sanatate, pentru a-ti acoperi eventualele controale si analize... te sfatuiesc sa nu! trebuie sa platesti de la ultima luna in care ai cotizat, ceea ce poate insemna ca ai de plata ani buni, sa aduci de la administratia financiara de domiciliu o adeverinta ca nu ai venituri si cu adeverinta si chitantele te iau in evidenta. si nu se uita la tine. e mult mai lejer sa iti faci un abonament la o clinica particulara, dai 25-50 EUR pe luna, in functie de ce abonament doresti si te trateaza civilizat. intre a sta doua ore pe un culoar infect in fata cabinetului de obstetrica si a intra imediat intr-un spatiu curat si placut nu cred ca merita sa eziti. sau, daca nu vrei abonament, platesti consultatiile, tot acolo ajungi, cred eu.

guestus,
vrei sa ne datezi?!! ne-am babit noi, da nici chiar asa...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Xio, parca tu erai doctorita, nu? pentru ce e analiza de carbon? Intra in setul standard sau e o analiza mai speciala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mamaruta:
"Datarea cu carbon m#259;soar#259; cantitatea izotopului C 14, care este prezent īn toate substan#355;ele organice.Carbonul 14 se descompune, īn timp, īn materiale, cu o frecven#355;#259; periodic#259;, de aceea, cantitatea de carbon 14 rezidual poate da o m#259;sur#259; a vīrstei unui obiect."

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

"īn unele cazuri metoda cu carbon a indicat o vīrst#259; mai mic#259;, chiar cu o mie de ani, decīt vīrsta dovedit#259; arheologic. Aceste discrepan#355;e sīnt puse pe seama unor surse de contaminare"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariel_7000

mamaruta:
"Datarea cu carbon m#259;soar#259; cantitatea izotopului C 14, care este prezent īn toate substan#355;ele organice.Carbonul 14 se descompune, īn timp, īn materiale, cu o frecven#355;#259; periodic#259;, de aceea, cantitatea de carbon 14 rezidual poate da o m#259;sur#259; a vīrstei unui obiect."

iete ca nu trebe sa fii medic ca sa dai o cautare pe google:))

Mergi la inceput

mamaruta, eu am vrut sa spun in "cuvintele mele", dar m-am temut de ce ar putea sa iasa, asa ca am cautat o explicatie "stiintifica"....nu de alta, dar nu voiam sa se inteleaga altceva...

Mergi la inceput

Ariel, stai linistita, puteai sa spui si cu cuvintele tale, suntem oamaneni mari si intelegem.
Glumeam, evident
Pupa Alexuta de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

26octombrie, multumesc pentru raspuns
am sa vorbesc fcu fetele de la cluj sa imi recomande o clinica buna, si am sa ma inscriu la ei.
Ma gandeam insa ca e valabila asigurarea din Sapania si in Romania, dar oricum mai bine dau cativa euro si intru la medic, decat sa stau ore intregi la rand.
Multumesc incaodata.
Multa sanatate tuturor

+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by Guestus

azi toata lumea buna a avut probleme cu bila...de la basescu pina la tine.

Am vrut sa iti scriu ceva, dar am sters

Si in urma medicamentelor (care le-am luat degeaba) am tras si o alergie. Asa ca s-a conchis ca e de la enterocolita (deci eu nu am avut inca probleme cu bila)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

[quote]Originally posted by XIO

Si microlitiaza ta, sa o stapanesti sanatoasa, ca daca ai facut o, cu tot tratamentul, ai sa mai tot faci

nu pot sa cred cata rautate...

Mergi la inceput