Intrebare!

Intrebare! | Autor: andacos

Link direct la acest mesaj

Din lipsa de timp,mi-am facut din seara asta sarmalutzele pentru masa pascala!

De fapt asa am procedat mai mereu,le-am facut mai devreme-in functzie de timp-si apoi le-am congelat!Dar astazi stateam si ma intrebam,pot oare sa le mai congelez daca deja carnea tocata a fost congelata?(mi-a mai ramas si ceva "umplutura" ca n-am mai avut frunze!)

Credetzi ca isi pot schimba gustul?

Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Eu stiu ca odata decongelata carnea nu se mai congeleaza.probabil ca isi schimba si din gust,dar din propietati, sigur pierde

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Regula este ca nu mai congelezi carnea care a fost o data congelata.
Insa nu cred ca e nevoie sa le congelezi. Secretul unor sarmale bune este sa fie fierte in reprize, nu dintr-o data. Asa ca poti deja sa le dai cateva clocote azi si sa le termini de fiert maine.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Si toata lumea stie(nu?) ,sarmalutele cu cat sau mai mult cu atat se fac mai bune...:)

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

anda, eu tot asa, fac sarmalutzele din timp, dar le si fierb si apoi le congelez. asa ca nu e vreun risc legat de carnea recongelata...

dar in cateva zile nu se strica defel, ba chiar se fac mai buuuuune!

_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!

ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
************************
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Initial creeata de andacos
Dar astazi stateam si ma intrebam,pot oare sa le mai congelez daca deja carnea tocata a fost congelata?(mi-a mai ramas si ceva "umplutura" ca n-am mai avut frunze!)

fa o ciorba de perisoare din carnea care ti-a ramas. eu asa procedez pt ca mereu cumpar (si prepar) prea multa carne. sfirsesc si cu o ciorba pe linga sarmale.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Dragele mele,Hristos a inviat!

Multzumesc tuturor pentru sfaturi,pina la urma le-am tzinut o zi la frigider iar vineri le-am fiert!Au iesit foarte gustoase!

restul m-am riscat si l-am recongelat,pentru ca am facut ciorba de burta,deci varianta cu ciorba de perisoare a cazut,am sa vad eu ce-o fi cind oi dezghetza portzia respectiva!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Eu nu fac sarmale des, dar cand fac, fac destul de multe: cat mancam noi atunci, in ziua aia, apoi cate ii dau soacra-mii apoi prietenului celibatar al sotului meu, care vesnic 'cerseste' sarmale si mai imi raman si mie sa pun la congelator. Le congelez si apoi le decongelez dupa vreo saptamana, le incalzesc si sunt bune!


_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput