Cat si Cand v-ati ingrasat in timpul sarcinii?
Raspunsuri - Pagina 3

tincutza spune:
In primele trei luni nimicutza, nici un gram in plus (greturi la greu). Dupa aia... alta poveste. Am plecat de la 58 si acum am ... 86!!!! Si mai am o luna pana la nastere, da' nu imi pare rau deloc, nu am mancat ff mult, in schimb am o burtica enorma. La fata am luat 25 de kile, pe care le-am dat jos in 2 luni.
Pupici.
Miki si Pitzy
http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Denisam spune:
Hello burtici,
Cu Emma la priam sarcina am luat cam 17 kg si la 3luni si un pci erau toate date jos, acum in primul trimestru nu am laut decat 0,5 kg iar acum la aproape 27 de sapt am luate 6-6,5 si sper sa nu depasesc 13.
Nu va mai stresatzi ca dc nu avetzi ajutor se dau repede jos in primele 4-5 luni.Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Denisa
Denisa 26+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Sori1980 spune:
Eu am luat 20 kg. toate treptat, incepand din prima luna. Am mancat corect si variat, n-am avut pofte, dar greutatea s-a tot pus. Daca puteti face sport in timpul sarcinii e bine, ca ajuta sa nu pui prea multe kg. Dar eu am putut sa fac numai in lunile 5 si 6 yoga pt. gravide, la inceputul sarcinii am stat in pat si ultimele 2 luni la fel. Se spune ca e bine sa iei in greutate intre 13 si 16 kg. la un singur bebe, dar fiecare femeie e diferita unele iau mai mult, altele mai putin.
Cat despre celulita si mie mi-a aparut imediat cum am ramas insarcinata si multa, am citit ca hormonul sarcinii e de vina.
Asta e, dam noi jos, important e sa fie bebe sanatos.
Sori 38+, AMR 3 zile

luka07 spune:
Situatie identica cu DEll,33saptamini,luat 16kg,46kg greutate la inceputul sarcinii.La mine totul a inceput odata cu prajiturile facute de soacra-mea de sarbatori,si de atunci am tot poftit si poftesc.

mandyksch spune:
Eu am luat in total 10 kg in timpul sarcinii.Mai mult la inceput cand aveam o pofta de mancare f mare si imi venea sa mananc tot timpul. Spre sfarsitul sarcinii abia am mai pus ceva pe mine, doctorita era chiar ingrijorata. Desi mancam normal nu se mai punea mai nimic.
Acum totusi au mai ramas pe mine vreo 3 kg de care nu reusesc sa scap nicicum...sper ca totusi pana la vara sa revin la greutatea de dinainte de sarcina, adica la 62 de kg.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Ashera spune:
Eu sunt foarte deprimata.. Ptr mine greutatea a fost tot timpul foarte importanta. Am plecat de la 43 kg si acum, la 22 saptamani, am pus deja 12 kg. Si chiar nu inteleg de ce: nu mananc mult (mananc aproape cat inainte), nu am pofte, nu mananc paine sau dulciuri, merg la innot... Si totusi, in ultim luna am pus 4 kg !

witchy_witch spune:
Ashera, nu fii deprimata. La 43 de kg tu erai foarte slaba, si femeile mai slabe pun ceva mai mult. Oricum, ca sa te linistesti un pic, sa stii ca numai SANGELE creste cu 1-2 litri (cred ca 1-2 litri sunt aproximativ tot atatea kg... mamicile doctori poate ne pot ajuta ajuta aici la calcul). Apoi uterul creste in marime si greutate cu 1-2 kg pe toate durata sarcinii. Lichidul amniotic si bebe-le ajung si ei pe la 6-7 kg la final. Daca ti-au crescut sanii mai adaugi si acolo ceva...
Toate cele de mai sus se vor duce singure din organism dupa nastere (mai putin sanii, care vor fi mari si grei pana nu mai alaptezi).
Deci nu toate kg inseamna ingrasat pentru noi, sa stii! sapt. 20 cu
maricel in burtica

nusicasiely spune:
eu in primele 3 luni am slabit trei kg,nu ca mi-ar fi fost rau,dar nu puteam manca decat branza sarata,goala.apoi am pus 7 kg.dar aveam dinainte,slava domnului,destule in plus.ce pot sa spun:copilul meu a cam stat in puf

lulu26 spune:
In primele luni am luat constant cate 2kg. Acum la 35 sapt am in plus 18 kg. Mai am pana la 20 cat sper eu sa fie limita . In afara de burtica care e mare intr-adevar in rest e ca si cum m-am ingrasat 4-5 kg. Nu-mi fac pb din pricina kg...poate dupa nastere...dar pana atunci nu fac rabat la nimic...bb e primordial. Dupa oi vedea eu..

danita spune:
hehe 25 kg batute pe muchie in timp ce am tinut prima data in viata mea cura de slabire !!
acum am 4 luni de la nastere si mai am 13 :))
succese si la cat mai putine dupa nastere :)
D
BeBelusca