Iubitori de animale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Maryion, imi pare foarte rau... ai sa treci cu timpul si peste asta. 23 de ani din viata mea am avut langa mine mereu cate un prieten necuvantator. Momentan nu am. In acelasi timp imi doresc mult sa imi gasesc un caine, si pe de alta incerc sa ma feresc de treaba asta; ma atasez atat de mult de ei, incat inevitabila despartire mi se pare aproape insuportabila. Pana acum am pierdut 3 catei (din care de fapt doar 2 erau ai mei si 1 al sorei mele, dar l-am iubit la fel de mult ca pe ai mei) si de fiecare data am fost traumatizata de cele intamplate, mai ales cand a trebuit sa imi duc teckelul de 16 ani la eutanasiat. A fost groaznic.
Pana la urma stiu ca nu voi putea sa ma abtin la infinit, si imi voi gasi la adapostul local un cutzu potrivit.

Maryion, te intelegem perfect, si suntem alaturi de tine.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Maryion , imi pare tare rau pentru pierderea ta ! Si pentru npi Suzy , motanelul nostru , a fost ca un copil inainte sa moara tot in urma unui blocaj renal .Din pacate motanii au astfel de predispozitii .

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si mie mi-a murit o pisica, Bubulina, pe care o puteti vedea in pozele de la semnatura mea de mai jos. e oribil. am plans 3 zile neincetat si am suferit dupa ea mult timp si acuma ma mai napadeste tristetea uneori. noroc ca ii mai am pe maritza si pe vladutz, iar maica-mea il tine pe fulgushor. cand (si daca) o sa raman insarcinata nu vreau sa renunt la ele, desi simt ca vor fi presiuni din toate partile.
te inteleg, stiu cum e sa iti moara un animalutz...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

maryion, regret pierderea pe care ai suferit-o si te inteleg. Si eu sunt mare iubitoare de animale si mai ales de pisici. Pe toata durata copilariei mele am avut foarte multe pisicute si motanei : Peter, Albinutza, Tigra, Ghemo, Jimmy ( astea pe care mi le amintesc acuma ) si le-am iubit pe toate foarte tare si am suferit la fel de mult atunci cand le-am pierdut...

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Am citit mesajele voastre si va multumesc tare mult.
Sunt trista si in clipele astea am nevoie de prieteni.
Ma uit la pozele cu Spook si ma gandesc la tot ceea ce a fost frumos alaturi de el.
Sotul meu i-a facut un sicriu si l-a ingropat. Eu nu am putut sa fiu acolo, dar cred ca nici nu as fi rezistat.
Cred ca o perioada nu o sa mai am niciun motanel pentru ca nu as putea sa il iubesc asa mult cum l-am iubit pe Spook.
Ceea ce ma doare cel mai tare este ca in ultimele clipe de viata a suferit mult. I-au facut injectii si nu a putut manca, bea apa ...
Eu nu am putut sa ii alin durerea asa cum faceam altadata. Pentru ca motanelul meu atunci cand se simtea rau plangea ca un copilas si venea la mine sa il mangai.
Nici nu pot sa scriu printre lacrimi ...
Imi este tare dor de el.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Maryion, imi pare nespus de rau pentru motanelul tau...stiu cum este. Astazi se implineste fix 1 an de cand am pierdut-o pe pisicutza mea draga Cleo (ea raspundea insa la numele de Mimi)Am citit postarea ta si mi-am adus aminte de iubirea si devotamentul ei pentru noi timp de 13 ani. A murit bolnava, si a suferit mult in ultimele luni de viata. Ma impac cu gandul ca acum este fericita si nu mai sufera, si ca intr-o zi o voi revedea. Iti doresc multa tarie, e greu dar durerea se mai estompeaza in timp, cu toate ca golul din suflet ramane. Eu am acum alta pisicutza - Zelda - cu toate ca ziceam ca in veci nu voi avea alta pisica... Mimi va ramane intotdeauna speciala pentru mine, si un animal - atat cat ii este dat sa fie pe pamant- nu iti aduce decat bucurie si zambet pe buze!
Dupa ce iti trece durerea, adopta un alt pui, sunt atatia vai de capul lor amarati pe strazi!
Te pup!
Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Gata! Nu mai citesc restul postarilor, ma ia plansul...si nu din pricina pierderii vreunui sufletel drag atat de dramatic, ci am acasa un cockeras care in 5 iunie implineste 10 anisori din viata mea si este fiinta care m-a suportat cel mai bine.El ma stie cand sunt suparata, nervoasa sau vesela. De multe ori am stat si m-am gandit cum ar fi fara el, insa nu pot concepe ... m-am gandit totusi mai bine si sunt constienta ca odata si odata tot se va duce si el ,dar m-as simti mult mai impacata sa moara de batranete, sa stiu eu ca si-a trait viata de catelas pe lumea asta langa cei dragi lui, dar nu m-as putea impaca cu ideea sa pateasca ceva,sa-l loveasca vreun nenorocit sau eu stiu ce alte intamplari nefericite! Cred ca as fi in stare de'o crima daca cineva iar face rau, nu degeaba i-am tras unui barbat care-mi putea fi bunic un picior in stomac in momentul in care el batoza de om se pune cu un catel la nivelul cockerasului meu si il loveste fara sa aibe motive intemeiate.
Mie imi plac toti cateii si ei ma iubesc pe mine, lucrul asta se vede si se simte, motiv pt care toti imi zic "tu esti mama lor" cum apar,cum dau din coada fericiti,alerg spre mine si incep sa vocifereze in graiul lor.Ii iubesc forever si sper ca al meu negrotel de acasa sa-mi fie alaturi inca mult timp de acum inainte, iar de'a fi sa plece, sa mearga impacat de batranete si nu din alte cauze.
Pana atunci insa, ma uit de fiecare data la ochisorii lui si ori de cate ori simt ca cere mai multa afectiune i-o ofer cu mult drag!

Condoleante pt pisicutza!

Sa-mi spui si mie pe unde se gaseste sicriu pt animalute si unde se pot ingropa, caci si eu sunt pt cimitirul animaluselor si nu aruncarea lor la voia intamplari,dupa ce ca ei au fost parte din viata ta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

menna - eu am facut "sicriu" Bubulinei dintr-o cutie de pantofi, ca era micuta saraca. de ingropat am ingropat-o la capul mormantului tatalui meu, in cimitir. multi au spus ca nu e voie, ca e cimitir de oameni, dar nu-mi pasa, cand merg la mormantul tatalui meu, merg si la fetitza.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

O doamne, imi pare tare rau pt tine si te inteleg perfect prin ce treci. Din pacate problemele renale sunt des intalnite la pisici si cred ca au o pondere foarte mare in cazurile de deces. Mie mi-au murit patru motani de rinichi si din pacate ne-am dat seama prea tarziu de boala, cand nu mai putea face nik. De aceea, este bine sa avem grija de felinele noastre dragi de cand sunt micutze, sa le hranim cu hrana speciala de calitate (royal renal sau royal sensitive sau hills - este divina pt pisici) si sa mergem la eco periodice cu ele, preventiv. Din pacate desi le iubim amanam mereu sa mergem la controale preventive si luam in serios boala lor abia atunci cand este vizibila si de multe ori prea tarziu.
Si mi-a murit Mitzy scumpa si draga in noiembrie. Am gasit-o cand avea cateva zile sub o masina, unde era incoltita de catei. Am luat-o in geanta si am adus-o acasa la mama , unde a crescut cu pipeta. Cand avea un an am mers cu ea la facult de med veter. pt ca era foarte foarte mica (cam cat un pui de sase luni). S-a dovedit ca saracutza era un fel de avorton (toate organlele erau malformate) si nimeni nu i-a dat nicio speranta de viata. Cu toate acestea Mitzy s-a incapatanat sa traiasca sapte ani, sa fete de doua ori. In septembrie s-a imbolnavit rau si am descoperit ca are cancer generalizat *rinichi, plamani) insa am hotarat sa lupt pt ea si zi de zi am fost la tratament sperand intr-o minune si incercand sa ii alin suferinta. Din pacate Mitzy a murit intr-o groaznica zi de luni,pe 13 noiembrie ora 17, atunci cand eu am scapat fara nicio zgarietura dintr-un accident de circulatie pe autostrada soarelui, fara sa inteleaga nimeni cum a fost posibil sa scap cu viata si repet fara nicio zgarietura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Maryion, te inteleg prin ceea ce treci.Si eu iubesc foarte mult animalele!In noaptea de Paste mi-a murit cainele pe care il aveam de 10 ani.Era un caine talie mare, o corcitura intre lup si fox de vanatoare.Il aveam de cand stateam la bloc, l-am luat de la 1 luna si l-am crescut.Era un caine de paza, deosebit, iubitor, ascultator!A crescut liber si cand ne-am mutat la curte acum 4 ani, fara sa fie legat, nu suport sa tin un caine legat!Era prietenul nostru cel drag!!!A iesit acum trei saptamani din curte , caci iesea mereu putin ,isi facea traseul si se intorcea apoi.Nu se dadea la nimeni, nu iteleg ce s-a intamplat caci cand s-a intors era batut rau, dar nu de caini ci de om!!!Am adus veterinarul, avea un picior fisurat...abia mai mergea cu picioarele din spate!I-am facut tratament, isi revenise, dar...cu doua zile inainte de Paste , nu mai manca, nici apa nu putea sa bea, icepuse sa vomite sange...am chemat veterinarul iar, nu unul ci doi...a mai facut iar tratament, dar...nu s-a mai putut face nimic...e casuta lui goala...si sufletele noastre la fel, mergea cu Dan, baiatul meu care e in scaun cu rotile in oras, in parc...acum...cautam un caine tot talie mare, puiut!dar ne lipseste Fox!caci asa il chema!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput