Buna,
Sunt Alda si am o fetitza, Daria, care s-a nascut pe 24 mai la maternitatea Giulesti!
Intrebarea este urmatoarea: :) Cat timp de la nastere se face igiena cu cloramina si oximed in cazul unei epiziotomii?
Va multumesc mult!
Alda
alda
Mie mi s-a facut toaleta cu cloramina decat in maternitate (4 zile). Acasa am avut grija sa ma spal cu apa calduta (fara sapun, o perioada de 2 saptamani) de cate ori mergeam la toaleta si sa ma tamponez usor cu ceai de galbenele. Plus ca este indicat sa nu se faca baie in cada o perioada (eu nu am facut decat dus vreo luna si jumatate).
Acestea au fost sfaturile pe care le-am primit eu de la medicul meu si mi-au prins foarte bine, neavand ulterior, nici un fel de probleme.
Sanatate maxima!
Sa iti traiasca puiutul.
Si eu acasa am facut o perioada doar dusuri la recomandarea medicului. Si nu am avut nici o problema.
Te asteptam la subiectul "bebelusi de mai"
ceai de pelin, spalaturi locale de doua ori pe zi, iar cand am folosit vata i-am pus deasupra tifon, ca sa nu se lipeasca vata de taietura (poti folosi tampoane externe si nu mai ai grija asta); medicamente nu mi-au fost recomandate pentru asta