Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
Mai este cineva pe aici?????????
bun venit noilor gravidute,Pussi te feliocit si aici oficial si iti doresc o sarcina usoara si niste bebei sanatosi si mancaciosi.
anca
9+
vine bebe....
poze
ancadragoman spune:
Neata burtici
Mai dar unde sunteti??
Ati intrat in concediu?
anca
9+
vine bebe....
poze
pussi spune:
ancasuntem aici..si-ti multumim oficial
pentru felicitari
..si te rog frumos :imi treci pe prima pagina puiutii...cred ca sunt singura cu gemeni!

PUSSI
4+ 

ancadragoman spune:
Gata mami puiuti tai sunt pe prima pagina,vedete de mici
.Cum te simti?
anca
9+
vine bebe....
poze
cataro spune:
Neata, fetele!
Analizele mi-au iesit bune si azi de dimi am fost si mi-am vazut puiutul. Mi-a dat ceva emotii pentru ca nu-si schimba pozitia si doctorita nu-si dadea seama daca are cord sau nu. Problema e ca am placenta cazuta, dar doctorita dupa ce a vazut ca m-am albit la fata a zis ca deocamdata nu e ingrijorator. Mi-a dat trimitere pantru saptamana a 12-a la triplu test si ecograf. Sper sa fie totul ok si pana atunci si dupa aceea.
Cata,
8+ si de maine 9
pussi spune:
multumim! sunt bine..nimic deosebit, am baut zeama de varza
...si acum continui cu ceiutul de cretisoa
..si dupa lapticul
bb yasmila dr. Grigoras merg, pana la 7 sapt. o sa mai merg si in Ungaria ca acolo am facut Fiv! ?Tu la ce dr. esti??
PUSSI
4+ 

ancadragoman spune:
Cata stai mama linistita ca eu am o prietena care a avut placenta cazuta si acum are o frumusete de fetita,trebuie mai multa grija dar se poate.De ce ti-a dat sa faci TT?
anca
9+
vine bebe....
poze
pussi spune:
cataro ce analize ai facut?? ma bucur ca sunt bune! De ce faci triplu test??...nu prea stiu multe despre sarcina
PUSSI
4+ 

cataro spune:
Anca, multumesc de incurajari, sper din tot sufletul sa fie bine. Triplul test mi l-a dat sa-l fac pentru ca mai am cateva zile si fac 35 de ani, a zis ca e necesar sa fie facut dupa 35 de ani.
Habar n-am in ce consta triplul test, cum se face. Stie cineva?
Cata 8+
cataro spune:
Pussi,
Am facut analizele obisnuite, care se fac la inceput de sarcina, pe care mi le-a dat medicul de familie.
Nici eu nu stiu prea multe despre lucrurile astea, ce am mai citit acum pe internet si ce mai invatam impreuna pe forumul asta.
Cata
8+