Cheltuieli lunare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Valentina, pe cuvant ca nu stiu pe ce s-au dus; baruri si discoteci romanesti nu am mai vazut de... muuuuulti ani, deci, nu! nu am fost pe-acolo, mai ales ca sora-mea era gravi si nepotica mea de 4 ani era cu noi.
S-au dus, de fapt, pe mofturile nepotelei mele cam majoritatea; eh! o data la patru ani am si eu voie sa o rasfat, ca doar parintii o rasfata destul toata ziua; adica, hainute, jucarii, pantofi, iar jucarii, skateboard, si altele de genul...aaa, si jucarii! (Desi are acasa o camera absolut plina de jucarii, + cutii intregi in garaj, plus inca o camera amenajata special ptr. ea la etajul bunicilor, cu tobogan, cort si multe alte jucarii. Plus ca la mare s-a dat in toate-cele; pai, daca pe un balon am dat 80 de mii; si pe cuvant daca l-a avut mai mult de 30 de secunde... l-a scapat si s-a tot dus; apoi erau clovnii ce faceau forme din baloane, am mai dat si acolo peste 200 de mii ptr. un Tweety... si uite-asa, s-au dus!
Si mancare am luat doar, dupa cum am spus, mezeluri si am mai luat de vreo 2-3 ori pasta de mici, pulpe, piept de pui si carne ptr. gratar.

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Hehe,pai asa spune Desire!Jucariile pentru copii,alea bune,de calitate sunt fooooarte scumpe si stiu ce vorbesc!Ca si hainele de altfel,chiar azi ma uitam,o pereche de pantofiori pentru finuta mea de 3 ani sunt 6-7 sute de mii,pai atata dau eu pe pantofiOricum chiar si pentru odata la 4 ani tot ai exagerat!Parerea mea!

"La vita e bella"
poze

marea inghetata

Mergi la inceput

Valentina, nu eu am exagerat, ci ea ! Adevarul e ca eu sunt genul de om care atunci cand cineva drag imi cere ceva, efectiv nu pot spune NU. Daca imi permit, daca nu... e alta poveste! Si aici, de cate ori imi cere ceva, nu spun niciodata nu, ma duc frumusel la magazin, cumpar si direct la posta ma opresc, sa trimit.

o pereche de pantofiori pentru finuta mea de 3 ani sunt 6-7 sute de mii am spus mai sus ca eu mi-am cumparat cercei cu 900 de mii; eu o sa-i am o viata intreaga, pe cand o pereche de pantofiori ptr. un copil sunt categoric, pentru UN SEZON! si atat, ca pana la primavara urmatoare a crescut din ei!

_

Mergi la inceput

Sa-ti mai spun ca i-am luat o casuta de papusi, cu bucatarie, cratite si oua prajite (de plastic, fireste) si s-a jucat jumate de ora cu ea si a uitat de ea?! Dar, sincer, nici nu mai stiu cat am dat pe ea... era una micuta... vreo 3-400 de mii, oricum.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Hehe,pai asa spune Desire!Jucariile pentru copii,alea bune,de calitate sunt fooooarte scumpe si stiu ce vorbesc!Ca si hainele de altfel,chiar azi ma uitam,o pereche de pantofiori pentru finuta mea de 3 ani sunt 6-7 sute de mii,pai atata dau eu pe pantofiOricum chiar si pentru odata la 4 ani tot ai exagerat!Parerea mea!

"La vita e bella"
poze

marea inghetata

Valentinooooo, pai 6-7 sute de mii e un chilipir, soro! La baby expo s-au vandut ca painea calda cu un milion iar mamicile au fost incantate de asa reduceri substaniale

Si da, viata in romania este scumpa asa ca pregatiti-va cand veniti aici.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Si eu gasesc ca viata in Romania este mai scumpa ca aici. Cand merg in vacanta cheltui de fiecare data mai mult decat in mod normal in Belgia.
Uneori ma intreb cum face mama fata cu salariul ei...

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Androixo,dat fiind ca nu sunt mamica.io gasesc ca sunt exagerati de scumpi
Desire,stiu cum e!Am luat copilului prietenei mele un puzzle,o poala de bani,l-a facut odata si gata,pa,la aruncat printre celelate!

"La vita e bella"
poze

marea inghetata

Mergi la inceput

Valentima, mai conteaza ca se joaca cu ele 5 minute si gata? Cand le vezi pe "mutrisoare" entuziasmul si bucuria de a mai primi inca o jucarie, ti se lumineaza sufletul, nu-i asa? Si e asa de usor sa ii incanti pe copii; e asa de usor sa-i faci fericiti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Daca vii cu baietel de 3 ani, iti mai spun niste preturi la hainute, ca sa stii ce te astepti in caz ca nu vii cu suficiente...
Un tricou de calitate, dar nu de marca, de la 250 de mii in sus. La magazine de fite - un milion.
Un pantalonas de calitate, dar nu de marca, de la 300 de mii in sus, o salopeta este peste 500 de mii. La fite, milionu'.
O pereche de sosete, cam 60 de mii, ca sa nu fie de plastic. Peste suta la fite.
O pereche de sandale de piele, un milion sau peste (la fite ajunge si 3 milioane!)
O sapca este cam o suta de mii, sau mai scump.
Da' poate vii cu bagajul potrivit. Problema pe care o am eu, aici, cu hainutele de copii, e ca sunt urate majoritatea. Pline de desene, scris, dungi, paiete, elefanti, soareci cu coada din sforicele, caciuli cu urechi si zambete generoase.
Oricum, vacanta placuta!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

Problema pe care o am eu, aici, cu hainutele de copii, e ca sunt urate majoritatea. Pline de desene, scris, dungi, paiete, elefanti, soareci cu coada din sforicele, caciuli cu urechi si zambete generoase
quote:

Exact. Iar daca vrei simplu te duci la ceea ce numesti tu "fitze". Numai ca acolo sunt lucruri simple, in culori pastelate, tricourile incap usor pe capul copilului iar pantalonii nu jeneaza la joaca.
Astfel de haine se cumpara din lumea civilizata la preturi pe jumatate (mai ales la reducerile de toamna si primavara).
Dar tu ai dreptate pana la urma: platim preturi de "fitze" ca sa avem parte de putina normalitate.

alice

Mergi la inceput