Mamici de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Fetelor, cu multa placere! Sper sa imi mai multumiti si dupa ce puneti in aplicare retetele mele asa ca tin pumnii sa va iasa! pe ziua de azi cred ca m-am lasat de scris retete, nu de alta dar mi se face mie pofta, d-apai voua, si parca ma incearca asa un somnic si o stare de "pur si simplu", cum ar zice o buna prietena, de as dormi cu capu' pe birou, daca n-ar fi asa incomod . Cred ca o sa-mi aduc o pernutza de-acasa, hihi!
Apropos, fetelor, voua cum va e la servici? Tot asa "chef" de munca aveti ca mine, sau sunt singura pe-aici ?!?!?

Joujou18 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

joujou referitor la servici, si eu tot asa muuult "chef" am.... drept urmare cred ca am sa plec acasa......

greierash 25+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

anto e tare dragalash victor!daca iti mai ramana niste "praf" de ochi albastri asa frumosi sufla spre arad ca ies cu burta in vant!

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Greierash, as pleca si eu, crede-ma, dar la noi se pleaca numai cu bilet de voie (da, da, ai citit bine, chiar asa se numeste) si orele respective trebuie recuperate...nu fac exceptie gravidele. E ca la puscarie aici....da' ce sa-i faci

uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Joujou - chef de chef .... avem de le incurcam pe toate , partea proasta e inchiderea de lunaaaaa

am inceput saptamana 22Laurentiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a

anto e tare dragalash victor!daca iti mai ramana niste "praf" de ochi albastri asa frumosi sufla spre arad ca ies cu burta in vant!

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Ce draguuuutz !!! Ma-nscriu si eeeeeu!!!

uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Anto ai un baietel tare scump seamana cu al meu barbat cand era mic...
Sa va povestesc ceva - sa nu radeti de mine dar nu exagerez deloc... In toamna au descoperit la socrii acasa dupa un dulap o poza mare de-a lui Alin cand era mic( barbatiu-miu). Nu i-am vazut-o niciodata si pe loc m-a cucerit, am luat-o am inramat-o si am pus-o acasa pe mobila...Toata lumea care venea ma intreba ce copilas dragalas am, cine e? le raspundeam "vedeti, eu deja am copil si e mare". Dupa 2 luni am ramas gravida si va fi baietel. Cred ca a fost o sursa de inspiratie...
La servici, imi place, ma mai intalnesc cu lume, mai lucrez cate ceva dar nu mai am puterea de concentrare de dinainte. La sedinte sunt tare relaxata, nu ma mai intimideaza nici un director dar nici nu ma mai stresez deloc...Cat pot fac, se va invarti planeta si fara mine....Cu toate ca cateodata ma incearca un sentiment contractoriu ca las totul balta si plec, dupa 12 ani de vechime in acelasi birou...

Poza 23 saptamani
Mioara 26+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare fetelor, acum mi-a plecat si mie seful din birou si am intrat ca am muncita ca un sclav pana acum. E munca multa, zau!

Va pup si ma duc sa citesc din urma si mai raspund la ce am citit.

Luna 20 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

lachi, mai zi-ne si noua cite ceva! Am vazut ca intrebai de bone la alt subiect; eu am de gind sa am ajutor in casa din prima zi, mai intii mama, apoi bona - nu vreau sa stau singura. Mai ales la tine ca sint doi, sigur vei avea nevoie de ajutor.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Lunita, ai o fetita! Mi-au dat lacrimile cand am citit!! Eu inca nu stiu ce ou clocesc, dar macar am putut sa-i aud inimioara. In spital ne chemau in fiecare dimineata pentru monitorizarea BCF-urilor si credeti-ma, numai pentru asta merita sa ma trezesc de la 5! Ca asistenta venea pe la 8, asta era alta poveste...

Lia S23

Lia mersi pentru felicitari si bine te-ai intors. Ma bucur sa vad ca ai revenit plina de verva si optimism, bravo asa te vreau. Tu cand afli ce val a luat puiutul tau? Fetita sau baietel? Nu au putut sa-ti spuna in spital?

Jadi steak in sange, bleah! Ti-l dau pe barbatu-miu acasa ca si el mananca asa ceva. Cand mergem la restaurant (ca acasa n-o sa vada vreodata asa ceva) mereu ii zic "mananca steak-ul repede ca uite misca si acum fige si ramai fara el". Cu restul (porc, pui) sunt de acord.

Anto trimite-mi si mie retetele trimise lui Mada, stai linistita ca nici eu nu sunt vreo mare bucatareasa insa imi place sa fac chestii speciale la ocazii.

Ma duc sa mai citesc.

Luna 20 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput