Fetelor va rog frumos imi puteti spuneti unde se afla spitalul Filantropia?
Si cine are Rh negativ si a facut vreodata acolo dozari anticorpi?Unde anume se face in acest spital?
Multumesc mult!
alina -16 saptamani
buna alinkav
spitalul filantropia este cel de pe 1 mai,mai exact chiar la intrare dinspre piata victoriei,este pe partea stinga la nr 11.la restu intrebarii nu stiu dar poti sa dai un telefon(2128930)sau sa intrebi la poarta.
dar ce ai patit?ai prob cu rh?
te pupic
Referitor la Rh si dozare anticoppi este in revista MAMI ultimul nr din iunie un articol clar si bun.
Sanatate.
Iuliana
Dozarile de anticorpi se fac la Institutul de Hematologie (Str. Dr. Felix), et. 1 - laboratorul de imunologie.
Institutul de hematologie este vizavi de Filantropia. Cum mergi dinspre 1 Mai spre Piata Victoriei, treci de Fourmi pe stanga, de un magazin de electronice pe dreapta, si ai trei strazi in fata; cea mai din stanga iese in P-ta Victoriei (bulevardul), la dreapta de tot ajungi la primaria sectorului 1 iar pe cea din mijloc, mai ingusta, trebuie sa o iei tu. E pe dreapta la cateva sute de metri, dar intrarea nu e chiar din strada asta, ci din lateral de pe o straduta mica la dreapta. O iei drept inainte prin gang si urci la et. 1 la cladirea drept inainte. Recoltarile se fac de luni pana joi din cate stiu eu, ceva de genul 8-13, cu rezultatele vinerea. Este gratuit.