Va cadea noul guvern?
Raspunsuri - Pagina 6
iileana spune:
Din start declar, cu mina pe inima, ca nu tin cu nimeni.
. In ciuda relativului entuziasm cu care am pus stampila pe Basescu si pe D.A., acum nu tin cu nimeni.
Insa.
Insa consider ca Tariceanu a facut singurul lucru pe care-l putea face.
Ce alternative avea? Sa incerce sa continue o imposibila guvernare alaturi de ministrii PD care ii erau aliati numai in principiu, in fapt nu? Sa continue penibilul circ cu Basescu (pe care nu el l-a declansat)?
...e caraghios sa consideram ca Basescu & PD = alb si Tariceanu & PNL = negru.
Vi se pare normala, ca sa iau un caz particular, reactia presedintelui fata de propunerea pentru ministru de externe? Dincolo de evidenta lui repulsie fata de aia "cu fata de european", ca doara altii-s genu' lui (D-na Udrea, D-nul Boc
), ce-a avut, dom'le, Basescu cu Cioroianu?
Deplingem afacerile carora, presupunem, li se da, de-acum, unda verde. Dar de cele care, iar presupunem, vor fi stopate, nu zicem nimic? Alt caz particular: implicarea PD-istului Radu Berceanu in proiectul Rosia Montana....
etc etc etc
---------------------------
... bine, noi, ca simpli spectatori, nu putem face altceva decit sa ne dam, in mod naiv, cu parerea. Nu are rost sa ne inversunam, pentru ca oricum n-avem "datele" reale. Nu stim "cartile" din mineca lui Basescu. Pina acum, "fitza" cu Stolojan si PLD-ul i-a iesit. Cine stie ce mai urmeaza...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by iileana
...e caraghios sa consideram ca Basescu & PD = alb si Tariceanu & PNL = negru.
La fel de caraghios este sa consideram ca este pe dos.
iileana spune:
Evident.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by sirimie
Totusi, ce are a cauta si un singur manelist sau fotbalist in parlament?? Ce sa faca cu puterea legislativa??
Chiar asa, ce cauta Dolanescu si Loghin in parlament?
sirimie spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
Totusi, ce are a cauta si un singur manelist sau fotbalist in parlament?? Ce sa faca cu puterea legislativa??
Chiar asa, ce cauta Dolanescu si Loghin in parlament?
Nu stiu. Dar eu ziceam de manelisti si de fotbalisti.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
capcaunul spune:
quote:
Simona, riscul accederii catorva manelisti si fotbalisti intr-un parlament ales uninominal este preferabil certitudinii accederii in parlament a sute de impostori, lingai, oportunisti, neica-nimeni, pe langa securisti dovediti, asa cum s-a intamplat la toate alegerile pe liste.
Daca tu ii preferi pe ultimii asta-i treaba ta. Eu nu-i prefer nici pe primii nici pe ultimii, dar stiu ca la uninominale suma acestora va fi mai mica decat in prezent.
iileana spune:
quote:
Originally posted by micha08
....si a catorva unguri care au CLAR ca unic scop: scindarea tarii!!!!
ups.
Guestus spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by micha08
....si a catorva unguri care au CLAR ca unic scop: scindarea tarii!!!!
ups.
nici un ups...stie micha08 ce spune..
sirimie spune:
iileana, eu sint de acord cu tine.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei