Pediatrii din Arad

Pediatrii din Arad | Autor: monica70

Link direct la acest mesaj

Am cautat in lista cu pediatrii si am vazut ca de Arad nu se scrie.Poate aradencele cu copilasi mai mari imi pot recomanda un medic pediatru ok,de care sunt multumite.Preferabil ar fi sa fie din Vlaicu,dar e important sa vina acasa contra cost evident si sa raspunda oricand la telefon...
Acum e inscrisa la dr.Tatucu,corespunde la faza cu venitul acasa si cu telefoanele,dar deja mi se pare cam sictirita cand o sun,plus ca are cabinetul departe.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Uite Dr. Tripa l-a vazut pe stefan al meu acasa contra cost. Mi se pare super dr. Ea lucreaza la matern la neonatologie dar e medic pediatru si nu are cabinet in arad.
Eu o sunam si o mai sun s-o intreb tot felul.
M-am gandit ca e cazul ca pe steff sa-l vada un medic care lucreaza cu copii de 1-18 ani...si m-am hotarat pe aceasta dr, care sincer din cati stiu mi s-a parut cel mai ok.
Noi cred ca vom merge la Dr. Bilasco Rozalia de la Pediatrie 2

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi mult ,o sa te contactez dupa amiaiza,ca acum sunt la birou.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103695&whichpage=1

Mergi la inceput