Selgros/ neseriozitate?

Selgros/ neseriozitate? | Autor: TOMALAVINIA

Link direct la acest mesaj

Buna!In oferta de la selgros din 21.03-03.04.2007 figureaza SCUTECELE HAppy la un pret redus si gratis servetele umede. Asa ca ma duc si eu fuga sa cumpar, ca doar crsitina mea foloseste! Si cind colo: surpriza nu erau servetele umede. Si il intreb pe tipu ce se ocupa cu acel raion si imi zice ca au trecut. Cind? Nu stie! Eu ii raspund ca fusesem din 2 in 2 zile sa vad de servetele umede dar ca nici nu au aparut!
Si am mai patit-o cu ei si la alte produse!
voi, cei care ati mai patit-o cum ati rezolvat problema? Se poate reclama undeva neseriozitatea lor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

LAvinia, eu am patit la Metro la fel, la scutece ar fi trebuit sa dea ceva solutie de limpezit, si n-aveau. Am facut reclamatie pe site-ul OPC si peste vreo 2 saptamani m-au sunat de la Metro sa merg dupa solutie:)))

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

In Selgros am fost si noi saptamana trecuta si m-a rugat o prietena s aiau servetelele de la oferta (3+1). Nu erau la raion si cand sa plec, erau langa case, acolo unde sunt ofertele speciale. Poate nu ai vazut si nici angajatul nu a stiut (ca nu m-ar mira - n-ar fi primul).

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mda , un prieten de-al meu a patit-o.
Era o oferta cu 2 scaune de birou , mari de piele amandoua la 5 milioane, 1 la 3 sau ceva d genul asta.
i , se duce , cheama un baiat sa-i dea scaunele si ala ii arata intr-o parte cutiile. Evident prietenul ala le se uita la coduri si vede ca sunt alte scaune mult mai ieftine.
Ii spunebaiatului iar el insista ca NU mai exista scaunele alea. Prietenul meu le cauta pe acolo , le gaseste si baiatul ala pune ca nu le poate cumpara de fapt ca le-a a luat de nu stiu unde.
Prietenul a chemat seful de acolo , a cumparat scaunele linistit si a plecat acasa.
Apelati la supervizier!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Toate magazinele au niste produse la promotie in limita stocului...ca au 1 scaun/servet umed sau 1000 habar nu am...dar asta e ideea. ..deci ei sint okay...voi sinteti de vina ca nu va interesati inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Toate magazinele au niste produse la promotie in limita stocului...ca au 1 scaun/servet umed sau 1000 habar nu am...dar asta e ideea. ..deci ei sint okay...voi sinteti de vina ca nu va interesati inainte

Corect!
La fel s-a intamplat la Cora.Oferta la biciclete de camera la un pret incredibil de mic dar , din pacate, erau doar 5 bucati.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

raspunsul e:reclamatie la OPC.nu se poate sa existe oferta cu doar 5 obiecte .asta e bataie de joc.i-a sa faceti reclamatie sa vedeti cum se aplica oferta.astia de abia asteapta sa mai dea o amenda,ca din asta traiesc.si eu am patit,am facut reclamatie la magazin,si i-a durut in ...,si apoi la OPC si chiar i-a durut.dar au rezolvat imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

De cele mai multe ori este de vina firma care face promotia,ei nu aduc plusurile!Stiu ce vb.pentru ca prietena mea lucreaza in domeniu si imi povesteste ce si cum!Au fost la un moment dat nu's ce propoape in oferta daca cumparai cocolino parca,NICIODATA,nu au avut prosoapele respective in magazin!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Si cei din magazin au partea lor de vina. Cand tiparesc brosura trebuie sa se asigure ca au si produsul respectiv, dar ei se pot ascunde dupa greseala de tipar...
dar nu desscurajati, incercati si in alte magazine poate au alt stoc. Eu am patit cu o oferta de la Carrefour, cu o colivie. Am incercat in Orhideea, chiar lucram acolo si nu imi putea scapa asa ceva, bineinteles ca nici nu au avut acel produs. Imi si luasem gandul de la el, dar am trecut pe la cineva care statea spre Afumati si am intrat si in Carrefour-ul din Colentina si aveau acolo gramezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Fii sigur ca m-am interesat dinainte, ba chiar de 2 ori inainte de a intreba. Asa sunt eu, precauta!
Si de cind sunt barbatii atit de sarcastici pe acest forum??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Gabi, fetelor merci pentru sfaturi.Am renuntat sa cumpar scutecele respective, mai vedem ce va mai aparea!
Ma gindeam ca au dus tot lotul de scutece la IASI, ca doar au deschis si acolo un SELGROS!
Sanatate si un PASTE FERICIT!

Mergi la inceput