Mai aveti prietene?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Originally posted by Lorelai
hai, miine ia o punga cu caramele si imparte-le cu mamicile in parc cind va supravegheati copiii la joaca. initiaza o conversatie, nu neaparat legata de copil si .... multa bafta. prietenele tale se afla acolo unde nici nu te gindesti. trebuie numai un impuls ca sa le descoperi.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Caramelele nu sunt bune, se lipesc de dinti si pot ineca pe copii.
Mai bine niste baloane umflate cu heliu. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Poate suna ciudat dar... cel mai bun prieten al meu este sotul meu. Pe bune! Cu el pot iesti in oras la o bere si sa discutam cate-n luna si in stele - chestii pe care nu apucam sa le vorbim acasa unde gospodaria si copilul primeaya, cu el pot sa trag o tura de ping pong in parc ca pe vremea liceului, pot sa-i plang pe umar si sa discut orice. De aceea mi se intampla destul de rar sa ies cu prietenele pentru ca, in timpul liber, prefer sa stau cu el. Dar am si prietene, una din copilarie, altele cu care am lucrat de-a lungul timpului, plus nasa noastra de cununie care mi-a fost sefa la un moment dat.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

quote:
Originally posted by Letitia1

Din generala am ramas cu una, cea mai buna care este si fina mea.

Tanima i2002sa intelegem ca tu ti-ai botezat prietena din moment ce ti-e fina. Trebuie sa fie ceva diferenta de virsta intre voi.

Letitia, am cununat-o si i-am botezat si fetita, o scumpete de copil. Fine imi sunt amandoua. si cea mare si cea mica. Si dragi la fel

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Da, am.
Si prieteni si prietene.
Si de cind ne-am casatorit ne-am acceptat reciproc prietenii, asa ca acum avem mai multi, nu mai putini.
Bineinteles ca unii sint casatoriti, altii nu, preocuparile sint diverse, dar mie imi place sa cred ca mai pot sa petrec o seara intr-un club vorbind, de ex., numai de motoare Harley.
Chiar daca pe mine la ora actuala ma intereseaza mai mult cum sa-i fac supica lui bb, nu e obligatoriu subiectul asta.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Da, am cateva prietene...

Dar azi cand umblam de una singura prin oras ma gandeam ca imi lipseste genul de prietena pe care o pot chema (aproape) oricand cu mine la o iesire ca intre fete, la cumparaturi, la o cafea in oras, la o poveste (ca si prietenele din "Sex&The City")...pentru ca genul acesta de prietena nu (mai) am. Din pacate...

Si-mi pare rau si simt lipsa unei astfel de prietenii.

Dara si Darisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

wow, ce de raspunsuri!
Deci s-o luam pe rind:

Orbu GabiFerice de tine ca ai sora. Eu sint singura la parinti.

Alexce sa zic...o idee buna, mi-am facut o prietena in urma cu 2 ani, in parc, o fata deosebita dar...s-a intors in tara ei. RusiaTotusi, cred ca esti mai sociabil decit mine, desi daca e vorba de tatici cu copii(ca tot ai tu lipici la mamici cu copii)

La fel si eu, Dara

Elisebravo tie!

De acord si cu Danitinsi sotul meu imi este foarte bun prieten dar...nu e fata!!!

Nu mai vad raspunsurile...pentru ca as fi vrut sa raspund la toate...

In fine, eu duc lipsa unor prietene carora sa poti sa le spui ce ai pe suflet si sa nu te birfeasca in spate, pentru care sa sar si noaptea din pat, daca e nevoie, dar si ele pentru mine...Eu, asa vad prietenia.

La servici la mine, constat ca femeile care fumeaza si ies la tigare pe hol, se imprietenesc parca mai repede.Eu nu fumez...parca m-am si salbaticit.

Voi incerca si eu sa fiu mai activa pe forum, poate, poate.

26 octombrie, eu stau in Drumu Taberei.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Theiuta, si eu patesc ca si tine... Am pierdut prin mutare toti prietenii, nici unul nu m-a pastrat aproape de sufletul lui. Si eu sufar ades din cauza asta , pt mine prietenia e ceva la fel de important ca aerul si lumina...

Am amici, oameni cu care pot bea o bere, dar imi lipsesc oamenii cu care sa vorbesc despre lumea mea si despre lumea lor, care sa ma asculte si pe care sa ii simt linga mine, care sa imi povesteasca la rindul lor despre sperantele, bucuriile si problemele lor. Incet, incet incep sa cred ca in secolul nostru prietnie e data de aporpierea spatiala si nu de cea sufleteasca. Nu mai cautam, luam ce e linga noi, chiar daca nu se potriveste cu noi. NU mai dam valoare unei prietenii si nu ne mai zbatem sa o pastram.

Asta e parerea mea, dupa trei mutari in care am pierdut toti prietenii... S-au transformat cu toii in personaje carora le dau buna-ziua, le fac vizita de rigoare cind ajung prin tara sau prin orasul de unde am plecat, ne trimitem eventual vederi sau emailuri de ziua de nastere si de Craciun. Dar sufletul lipseste din relatie. Am ramas cu niste umbre in loc de prieteni.

-------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu zic ca am destul de multe, da' nu am idee cum ma mai considera ele, mai ales de cand cu job-ul asta am ajuns sa-mi programez intalniri peste 2 luni
Cand am nascut a fost parfum de roze, aveam agenda goala

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela19 spune:

Din fericire mi-au mai ramas prietenele din Romania, prietene adevarate si de suflet.
Aici-a din päcate nu am reusit sa-imi fac prietene de suflet dar nici nu mai vreau sä lupt, ani de zile am incercat sä cunosc oameni sä leg prietenii dar am obosit, asa ca mä opresc la cunostinte si la prietenele din RO.
DACA sunte-ti din Nürnberg si sunte-ti in cautare de noi prietenii , vä ajut , sau ne ajutam reciproc.
CAM atat, vä doresc succes daca sunte-ti in cäutare de noi prietenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Am cea mai buna prietena din lume , cea despre care am postat la Umanitare si mai am cateva prietene pe care , de asemeni , ma pot baza , cred .

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Mergi la inceput