maioneza fara ou crud

maioneza fara ou crud | Autor: casandra

Link direct la acest mesaj

Stie cineva o reteta de maioneza fara ou crud?
Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:


Maioneza cu ou fiert:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=91373



Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Casandra, iti recomand cea mai buna maioneza din lume: maioneza din morcov .
Se face cu morcovi fierti, bine scursi, pusi la blender cu o lingurita de mustar si apoi ulei si zeama de lamaie.
Daca ti se pare ca e prea subtirica, poti pune un cartofior mic (tot fiert).

De cand fac maioneza din morcov, nu mai pot nici macar sa miros maioneza din ou :-)

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Dar de o maioneza cu putine calorii stiti?
Denizel, maioneza scrisa de tine intra in categoria asta?



*********************************
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Anuska, nu stiu cate calorii are fiindca eu nu le prea calculez.

Cred ca hipocalorica ar fi maioneza din iaurt fara grasime.
Asta se face din iaurt lasat la scurs cateva ore si putin mustar. E foarte gustoasa de asemenea.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

hipocalorica fac asha:
iaurt lasat la scurs + 1-2 galbenusuri de ou fierte tari si zdrobite + mustare, amestecate bine, sare, piper! E f buna!
(asha o fac eu pt oua umplute , pt salata de telina si morcov.. de fapt numa la la salata de beuf mai fac maioneza normala).

Maioneza de morcov, catof, porumb, mustar si ulei fac in post!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Eu fac doar cu ou fiert si mustar si iese super!
Ex: 2-3 galbenusuri, 1-2 lingurite de mustar, un praf de sare se amesteca bine cu mixerul pana se leaga si apoi se picura ulei, daca se intepeneste prea tare mai adaugi un pic de sifon sau apa minerala si neaparat zeama de la 1/2 de lamaie!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Niciodata nu am folosit ou crud, si chiar fiert rar, dar folosesc piure de cartofi.

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Mie imi iese numai cu ou crud. Cu ou fiert nu imi iese niciodata ca lumea, iar cu morcovi sau cartofi nu am incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biutza spune:

Incearca sa pui o linguritza de apa calda cand maioneza devine suprasaturata. Daca este necesar mai poti pune pe parcurs, dupa care iar continui cu ulei.
Spor la treaba.

Mergi la inceput