Nod in gat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si eu am avut, tot de la stres, in facultate, mi-a trecut de la sine,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rpetraru spune:

Si eu am un nod in gat si este foarte suparator. Beau intr-una apa sau ceai caci asa simt ca-l mai pacalesc, dar de fapt ma pacalesc pe mine
Am auzit si eu ca ar fi de vina lipsa mare de calciu sau magneziu, tiroida sau mai nou, am vazut la TV ca ar fi semn de diabet zaharat. Multe pareri dar cel mai bine ma duc la doctor. Mi-am verificat hormonii tiroidieni, am facut o poza frumoasa la tiroida si totul este ok. Dupa ce vin de la doctor si am rezultatele, revin cu detalii.

quote:
Initial creeata de desprecopii

Mai este careva asa?
Am senzatia de nod in gat. Nodul il simt cand inghit. Ce e de facut?
Am facut analize de tiroida si sunt normale.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

parerea mea e ca acest nod in gat este in cele mai multe cazuri datorita stresului. toata lumea experimenteaza stres doar cum reactionezi la stres sau capacitatea organizmului de a rezista la factorii de stres depinde de la persoana la persoana. Unii dintre noi are o rezistenta mai mica la stress si astfel uneori avem tot felul de simptome de avertizare sau pur si simpul clacam.
nu sunt de specialitate doar ca am trait astfel de momente asa ca va impartasesc putin din experienta mea.
acu cativa ani am avut un atac de panica. s-a manifestat cu bataii puternice ale inimii si cu senzatia de sufocare. nu puteam sa respir. a doua zi am ramas cu senzatia de nod in gat sau eu aveam mai degraba senzatia ca mi s-a umflat limba in cerul gurii.
medicul de familie m-a diagnosticat imdediat cu anxietate cu toate ca si eu banuiam ca as avea cu glanda tiroida.
mi-a prescris un medicament, dar de frica sa nu devin dependenta am luat doar cand nu am mai putut. am gresit. va sfatuiesc sa consultati un medic si sa luati tratamenutul prescris pana ce iesti din aceasta stare. e posibil sa treaca de la sine, dar daca persista nu faceti sa nu consultati un medic.
aici anxietatea e f frecventa. am intalnit f multi romani cu anxietate. unii si-o trateaza la pshiolog dar asta doar in cazuri mai avansate. altii refuza sa accepte ca au aceasta afectiune si cauta tot felul de diagnostice. sa ai anxietate pt unii pare o rusine. nu e nici o rusine. toata lumea are anxietate intr-o mica sau mai mare masura. uneori e chair bine sa o ai. asta te fereste sa ai un accident facand tot felul de sproturi extreme de ex.
sa revin insa ca am deviat.
tratamenul pe care l-am primit era mai mult sa ma tratez pe moment dar a doua zi sau la cateva zile starile de axietate reveneau. oricum aveam aproape tot timpul o stare nasoala si nu puteam sa imi deviez gandurile in alta parte.
am facut cateva sedinte de accupunctura care m-au vindecat de tot. va recomand cu caldura aceste sedinte daca aveti posibilitatea sa le faceti. orice va relaxeaza e f binevenit. de ex sa ascultati muzica de relaxare si sa faceti exercitii de respiratie in acest timp.
sau pur si simplu cand aveti aceste senzatii nasoale incercati sa faceti numai ce va place cel mai mult. de ex iesiti la cumparaturi, intalnitiva cu prieteni dragi sau cel mai bine mergeti in concediu. daca nu, mai tarziu o sa mergeti in concediu fortat daca starea voastra se inrautateste sau in loc sa dati banii pe lucruri care va fac placere o sa ii dati pe medicamente.
va doresc insanatosire grabnica si sa nu mai puneti la suflet toate supararile ca va faceti numai rau.

Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rpetraru spune:

Nu am fost la medic insa o colega de a mea a avut si ea aceleasi simptome si a luat vitamina A. Am inceput si eu sa iau de astazi (sunt niste picaturi uleioase dar nu sunt rele la gust. Va tin la curent cu nodul meu din gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

am trecut si eu prin asta acum ceva ani. suspectand tirioda am ajuns la parhon pt analize - am fost diagnosticata cu spasmofilie, calciu si magneziu sub limita marii. m-am dopat corespunzator si a trecut.

Mergi la inceput