Nod in gat

Nod in gat | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Mai este careva asa?
Am senzatia de nod in gat. Nodul il simt cand inghit. Ce e de facut?
Am facut analize de tiroida si sunt normale.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Exact asta am patit si eu ieri. Mai ales cand ma aplecam sau vroiam sa respir adanc.. mai, mai ca ma sufocam.

Oricum, eu cred ca e de la tiroida. Si eu am analizele ok (ca secretie de hormoni), dar la ecografie mi s-a spus ca e marita (nu mi s-a dat decat spirulina, vitamina D, calciu si recomandarea de a-mi face cate un control o data la jumatate de an, maxim 1 an).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nici eu n-am probleme cu tiroida si totusi am uneori aceeasi senzatie. Ba, mai mult, mi se intampla uneori cand mananc. Simt ca ma blochez si nu mai pot inghiti pana la capat si trebuie sa ma autosugestionez si sa-mi revin repede, ca altfel chiar ma inec. Foarte neplacut, dar, din fericire, o patesc destul de rar si de obicei cand sunt obosita si stresata. Cred ca s-ar putea sa fie ceva pe fond nervos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

In general, este de la stress sau lipsa se calciu.
Eu am senzatia asta si daca persista ajung sa fiu ragusita chiar atunci cand ma supar foarte tare.

Se ia intr-adevar Ca, vit. D, Antistress, Mg, vit.C si ce-ti mai da doctorul, ca fiecare are parerile lui.

Firile emotive, sensibile, depresive au mai des senzatia asta. Este pe sistem nervos si cand se inrautateste se trateaza la psihiatru nu la endocrinolog.
Acuma nu exclud variantele in care sunt dereglari hormanale. Nu ma intelegeti gresit.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Deci am intuit bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Si eu m-am cautat luni de zile pe la medici,aveam senzatie de nod in git.Era spasm laringian de la lipsa de calciu.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mi s-a intamplat si mie, de la stres!
Incearca ceva linistitor pe baza de plante (pasiflora, valeriana, tei, poate chiar o combinatie) si eventual verifica-ti si calciul.
Multa sanatate!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

te inteleg perfect, si eu am patit asa Mirela si am fost la doctor si tot de la stres mi s-a tras. Plus ca pe vremea aceea era fumatoare si mi s-a spus ca ar putea fi si o alergie.
Deci pot fi doua cauze, stressul si fumatul.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

subscriu si eu: lipsa de calciu si/sau stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mie mi se-ntampla si cunt sunt foarte suparata///
si de la stres, evident

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

o prietena are asa din cauza alergiilor.Cica se contracta bronhiile.
Am povestit doar ca sa se vada ca-s multiple cauze, trebuie cercetat bine:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput