SURPRIZA DEOSEBITA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karlla spune:

Ha ha ha fetelor...zau ca am ris cu lacrimi.
Mamica dulce sa stii ca i-am inchiriat o fatuca de aia de care da toalele jos si danseaza de nebuna :)))...de ziua lui...i-am chemat toti prietenii mai devreme cu o juma de ora inainte de a veni el acasa ...hoatza de mine l-a trimis cica la o cumparatura de ultima ora...cind a venit acasa cel mai bun prieten al lui l-a intimpinat la usa si i-a zis ca s-a intimplat ceva si ca n-are voie sa intre in casa. Si asa cum am banuit eu...el s-a gindit ca s-a intimplat ceva cu mine...a tzishnit in casa ca un fulger exact cind fatuca era deja pusa pe treba. Al meu barbat a inlemnit da si-a revenit pina la urma.

Cind am fost in "honeymoon" i-am platit eu doua "lap-dance" inca le-am ales eu pe fatuce...am uitat sa va spun ca al meu barbat e rusinos nevoie mare...daca nu m-as tine eu de shotii...el n-ar face asta nicodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andapanda spune:

o sugestie modesta, cu investitie minima (citeva kg. de frisca etc., dupa gust :-) si o garnitura de pat de unica utilizare, ideal ceva mai extravagant, nu neaparat ceva "doar lucios" si de gust indoielnic :-),
deci, daca tot e ziua lui fa in asa fel incit sa simta omul ca e si seara lui :-) asa ca dupa ce-ti faci dus si el te asteapta in dormitor, in loc sa te-mbraci in halat te-mbraci in frisca!!!! cu conditia, evident, sa nu fie alergic !!! sau bolnav de inima !
poti sa adaugi siropuri (ciocolata, caramel) sau sa te asortezi cu fructe( capsunici :-) dupa preferinte!!
petrecere frumoasa

Mergi la inceput