Miresele anului 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana, lampa cum vrei tu am vazut la noi la Ambient in camerele amenajate.Dar nu stiu sa-ti zic cat costa ca nu m-am uitat la pret. Si am mai vazut undeva una la fel dar nu-mi amintesc unde

Aly, super fain v-ati amenajat casutza, s-o folositi sanatosi
PS: ti-ai pus cumva rochitza de mireasa in piata? Ca am vazut adresa ta de mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aly mersi de .
Oana misto lampa aia si toata mobila ce sa mai zic.
Se pare ca au niste idei sotii nostri..... Clau al meu a zis sa-i calc camasile doar de la talie in sus, ca o baga in pantaloni si nu se vede.

Ma bag si eu la curatenie.
E si marco acasa, asa ca am un "mare" ajutor.
Nu am chef, dar e musai.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Oana uite ca a fost Kitzy mai pe faza, eu n-am sesizat lampa respectiva.
Hmm, sa vad ce-mi amintesc:
- zugravit (a facut tata) au cerut 2,5 lei /m2 asta acum 2 ani;
- lavabila a fost in jur de 150 lei galeata de 40 l + amorsa de perete (de la un prieten care face distributie de asa ceva, noi am luat alba, cea colorata e mai scumpa);
- usi woodcote (din HDF) pline undeva in jur de 380-400 bucata plus montaj 60 de lei /bucata;
- montat gresie/faianta - 20 lei/m2
- gresie/faianta - intre 25 si 40-50 lei/m2 in functie de provenienta si dimensiune (adica cea straina si de dimensiuni mari e mai scumpa);
- raschetat/lacuit parchet - 20 lei/m2;
- mobila - pe noi ne-a costat 3350 canapeaua si fotoliile din sufragerie, 1000 de lei canapeaua de hol, 2850 mobila de sufragerie, 210 scaunele de bar, 1000 de lei cuier, 700 lei covoare sufragerie (2 bucati) - asta ce am facut recent;
Altceva nu mai tin minte. Ar mai fi lacuri, luciuri de parchet, materialul pentru pus gresia, rosturile, nu stiu cat se ia pe un metru liniar de shpalet (marginea din jurul geamurilor si usilor). Si maruntisurile iti spun din experienta ca te usca de bani, ca asa se aduna, de nu mai stii. Poate ar fi o idee sa dati o raita pe la voi prin magazine sa va orientati mai exact la preturi, sa va puteti face un calcul. Oricum, nu va asteptati la o suma mica, e bine in casa ta, dar si pana o pui la punct, te papa de totzi banutzii.

Kitzy merci Da, am pus-o. Mi-e mila s-o vad ingalbenind in dulap. Daca stii vreo amatoare, dau comision .

Al meu sotz nu se pronuntza referitor la calcatul camasilor. Insa maica-mea s-a socat cand a fost in vizita la o vecina si ea calca doar fata si gulerul la camasi ca restul nu se vad de sub sacou. Si daca ii e cald la om si vrea sa dea jos sacoul? Asa ca idei... sunt.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Oana eu nu vreau sa zic cat ne-a costat pe noi.
- Nu ne-au placut peretii cum erau asa ca am adus un tip care i-a indreptat, a dat culoare, iar la Marco in camera, un perete in living si bucatarie a facut cu o vopsea mai speciala, decorativa. Noi i-am dat 600 euro.
- Parchetul triplu stratificat din stejar- 2000 euro.
- Gresie, faianta in jur de 35 euro/m2.
- usi din stejar cam 200 euro/bucata.

Ce am platit noi a fost zugraveala, cei 600 euro + 15 mil. vopselele.

Gresia, faianta, parchetul, usile...am platit doar diferenta. Noi nu am vrut standardul.
Sefii le-au pus la totalul apartamentului, cu mobila cu tot (ca e luata din Italia, printr-un amic de-a lor).

Dar mai trebuie sa luam:
- masa si scaune in bucatarie
- hota
- mobila de baie
- masuta in living
- mobila de hol
- candelabru si perdele in living.

Nu stiu sincer cand ajungem sa le luam, ca nu gasim ce ne place, iar unde am vazut...niste scoruri...de nu-mi vine sa dau 5000 euro pe o baie.

Gata, fug sa termin curatenia.

Weekend placut si cu mult soare.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Merci de raspunsuri
Aly...asa e te usuca de bani casa, da ce sa faci asta e...si dupa cativa ani o iei de la capat ca doar nu e o chestie care o faci pentru totdeauna.

Mi-am intrebat sotul de lampa...si dragul de el vroia sa-mi faca o surpriza...a gasit-o si costa 1200...cam scump...adica o lasam la urma, normal sa vedem ce bani ne mai raman.
Kitzy ai avut dreptate cu Ambientul!

Gio...pana la urma daca gandesti logic...si practic au dreptate ...cand e un caz de "urgenta" si calc o camasa trebuie sa recunosc ca in partea de jos care vine bagata in pantalon, nu insist cum ar trebui

Noi am gasit omul care sa ne faca mobila, printr-o cunostinta...nu stiu ce sa zic e scump sau nu?
- mobila bucatarie cu sticla sablata
- mobila living pal wenge si rosu cu sticla rosie
- pat dormitor si dulap cu usi culisante cu sticla sablata (doar usa pentru ca e rama din aluminiu si sticla sablata costa 1700)
- cuier si dulap pantofi pe hol
total 7300

mie parca nu mi s-a parut scump, dar adevarul e ca nici nu stiu care sunt preturile...si oricum mai bine ceva de calitate ca trebuie sa ma tina, nu ca pe bunica pana la batranete...dar macar 7-8 ani

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Oana nici mie nu mi se pare exagerat pretul la mobila. Parerea mea e ca-i ok si puteti merge inainte linistiti (numai sa vedeti inainte musai ceva lucrat de persoana respectiva).

Mare dreptate ai cu luatul de la capat, ca eu deja dupa nici 3 ani mi-as reamenaja bucataria, dar stau cuminte pe poponetz, ca altfel mi-l invinetzeste berbantul din dotare (ca sa nu mai spun ca si eu sunt satula de mesteri si prafaraie, ca doar abia in noiembrie anul trecut am scapat de ei).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Da Aly am vazut deja...mobila facuta de el la persoana care ni l-a recomandat si apoi si la el acasa!

Nici mie nu mi s-a parut mult...dar husband-ul a fost mai smecher si a mai adaugat si mobila de la baie si canapelele si fotoliile plus masa bucatarie, scaune si masa living...si i-a dat un total dupa care s-a gandit ca ...cel putin inca pe atat vor fi electrocasnicele ...asta in conditiile in care vrea LCD ...si 5.1 si multe altele!

Pai e normal, sau mie mi s-a parut normal....dar lui totalul i s-a parut dezastruos...dar l-am calmat cu "Draga, asa ti s-a parut si inainte de nunta cand am previzionat cheltuielile...si cu rabdare le-am luat pe toate incet, incet "

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Daca e sa le pui pe toate cap la cap... apoi chiar te ia durerea de cap. Dar toate se rezolva incet incet.

Fetele, pupici si un weekend placut, ca zbor si eu spre casuca! Pe luni!

Mergi la inceput

pe noi mobila ne-a costat cam 500 euro. e mobila care se aduce la Greenfoerst, casa roma, etc. dar cum noi am luat-o direct de la distribuitor si ne-au facut si reducere...am iesit mai ieftin.
- Livingul e wenge cu geamuri porpora- un crem-alb murdar.
canapeaua am luat-o separat de la casa roma-2500 euro- portocalie, ca sa mearga cu un perete tot portocaliu.
acum cautam masuta wenge, ca astia nu aveau stre sa se potriveasca.
- dormitorul e stejar cu dulap enorm cu 3 usi culisante si sticla sablata oglindita.
- bucataria tot stejar cu geamuri de sus verde oliva.
- electrocasnicele le-am luat din Ro ca erau mai ieftine. am luat :masina de spalat vase, cuptor, plita, chiuveta; masina de spalat haine si combina frigorifica . Toate ne-au costat cat mobila: 5000 euro.
- salteaua e italieneasca si a fost 700 euro, dar e ceva material nou aparut, se modeleaza dupa forma corpului.

Oana nu stiu ce sa zic cu mobila, parca e cam scumputa, mai ales ca e facuta de un particulasr si nu de o firma mare.

am eu boala pe niste scaune de bucatarie, dar costa cam 200 euro buc. Poate le comandam tot de la asta cu mobila, ca ne mai face ceva reducere.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bai nene ce kef ati avut azi de vorba........bravo voua!!
imi place subiectul "casutza noua"...wenge, lampi....dulap de baie..hihihi ...

Gio...masuta wenge la Mobexpert ai cautat? (sigur gasesti acolo, in caz ca-ti place marfa lor...)
onushor, cand mai vii p'acasa....sau in wee...trimite-ti consortu' pana la atas...macar sa mai spele un ochi ...ca nu strica

despre nunti, hm..anul asta deocamdata doar 1, cu sigurata..iar 1 inca e in standby...iar despre buni, nu zic decat "Doamne tine-i sanatosi, atat cat crezi de cuviinta!" ....

pupi la fete...ma duc sa ma delectez cu show-ul prezentat de dl "oameni buni"

noapte buna si somnik pufos!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput