Exfolierea pielii de pe degete

Exfolierea pielii de pe degete | Autor: elena.moise

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca acest subiect a mai fost dezbatut, asa ca iata problemuta noastra.

Costin are 5 ani si 5 luni si la un interval de 2-3 luni pielea de pe degetele piciorelor se axfoliaza.Am zis ca-i de la transpiratie, dar nu , s-a intamplat si vara, cand umbla mai mult cu piciorul gol.

Mai nou am vazut ca probleme s-a rezolvat, dar ptr scurta durata cand i-am administrat Ca+D. Apoi iar si iar.Cert este ca a inceput sa-l streseze si pe el. Sa fie oare de la lipsa vitaminelor? Mentionez ca mananca multe fructe[mere,Kivi,portocale,........] dar si legume crude[castraveti,morcovi ,usturoi] si mai nou multe cereale ptr copii. O fi oare o probleme temporara?

Astept raspunsurile voastre pentru care va multumesc anticipat

Costin [5 ani jumate] si Andu [ doar 2] prichindeii mamucai Daniela-Elena

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marlenn spune:

Si eu ma confrunt cu aceeasi problema si am pus-o pe seama transpiratiei excesive...Insa mie numai vara mi se exfoliaza pielea de pe talpi inclusiv degete si chiar de pe maini, iar vara mananc mai multe fructe si legume in stare cruda decat iarna...Orice am facut nu scap de problema, cum trece vara scap...Cred ca anul asta vara vine mai devreme ca deja am inceput sa mi se exfolieze pielea si nu mai vreau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu stiu ca e o lipsa de vitamine si posibil si o micoza....aveam o prietena care patea la fel si s-a dus la derma si i-a dat un tratament....si ia periodic vitamina A si E!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu stiam ce de la lipsa de calciu se exfoliaza pielea. Un consult la dermatolog ar putea sa rezolve problema. Sau poate si mai simplu, supliment de calciu.

Mergi la inceput