Mamici de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
karligutza spune:
Buna dimineata!
zi frumoasa la romancute? zi frumoasa si peste granite?

ia sa imprastiem pe aici si o esenta de veselie ca am impresia ca azi vom avea parte de lacrimi de despartire! toata lumea la raport cu ochii stersi de lacrimi! Simo pleaca, dar mai si vine
poate n-o s-o mai recunoastem alintata de soacra, (eventual si de catre socru si sot), bronzata si cu burtica evoluata! hmmmm... neaparat sa ne tii la curent Simo cu cate un mesaj macar si poate si o poza!
iar tu lia nu fugi asa repede in "dubai"... mai intai iti trebe bilet de avion si aprobare de la noi! ai uitat aceste etape! ufffffffff... multa sanatate! si sa stii ca ne gandim la tine si te asteptam sa revii in forta ca vorba aia, cine ne mai da gongul dimineata? Simo nu-i p-aici... tu iti faci de drum si tu...
ce spuneam eu, zi de lacrimi azi! 

karligutza,
sapt.26 si
printesa din burtica 
aylin_tarcan spune:
neata burtici! cate problemute dintr-o data! dar am vazut ca sunt fete care stiu sa raspunda si sa va vina in ajutor!
Anto, tinem pumnii, Doamne ajuta si asteptam vesti bune!!! 
Andutzy, eu stiu de 1 lingura rasa de bicarbonat la 1 L de apa. eu m-am spalat si cu galbenele si cu nalba, si cu septovag si cu bicarbonat....si nada de nada!
alina.a, de ce noapte alba? sper ca esti bine!
karligutza, daca medicul tau ginecolog nu a zis nimic de IR-uri, parerea mea e ca nu le-a masurat. dar chiar....nu va mai stresati chiar asa cu ele.
acum, sa pun si eu niste intrebari. poate ma ajuta fetele care stiu.
la sarcina trecuta, la 18.5 sapt am avut sangerare mica care tot revenea la cateva zile (cate un stropisor), am eliminat si hematom. desi stateam doar in pat, situatia nu s-a ameliorat, internari in spital, antispastice...degeaba. asta pana la 26 de sapt. copilul era dezvoltat normal. probleme de hipertensiune nu am avut. dupa pierderea sarcinii, am fost suspecta de hipercoagulabilitate, fapt infirmat in final. puteau sa dea IR-urile problema asta?
asta asa, ca sa nu mor proasta.
acum am alta intrebare intrebatoare: voi cand aveti contractiile alea nedureroase, le simtiti si cand sunteti la serviciu, in tramvai, pe strada etc.? ca eu cand stau acasa, culcata si cu mana pe burtica, mai simt ca se intareste (contractie nedureroasa). dar la serviciu niciodata nu am simtit. si nici cand nu tin mana pe burtique nu simt. si mai e alta chestie. cateodata simt o presiune (nu cred ca ii pot spuen durere) la labii. asta ce dumnezeului mai e? careva a experimentat asta?
gataaaa,
fetele si daca stie cineva sa raspunda, va rog nu ezitati 
Aylin,
19+ 
karligutza spune:
eu ma duc azi la control... sa vedem noi ce ne mai zice domn' doftor! chiar o sa il intreb si eu daca sa continui cu elevitul... il iau din sapt.7 non-stop ca drogatii... dar ma simt bineeeeee de la el si cu el...
nu stiu daca mi-ar fi la fel si fara Elevit.
in plus, voi luati CALCIU suplimentar? ca cica incepe bebe sa pape si mai mult calciu de acum... ce fel de calciu luati daca luati? eu il voi intreba pe
pt.ca la controalele stomatologice de rutina pe care le-am facut luna asta si luna trecuta am primit clar recomandarea sa suplimentez calciul pt.ca se vede o lipsa pe dintisorii mei! de asemenea si manichiurista m-a atentionat uitandu-se la unghiutele care se exfoliaza usurel usurel...
ma duc sa fac
si ma intorc la voi!
karligutza,
sapt.26 si
printesa din burtica 
Ioana75 spune:
jeni
. Eu folosesc manusi la bebelusi, si am de gind sa folosesc si acum
. Chiar daca ii tai unghiile, nu reusesc sa pilesc fiecare coltisor; si dupa ce vad 2-3 zgiriieturi pe fatza, pun manusile.
Lia, e de groaza ce povestesti din spital! Anunta mass media, sa faca un reportaj, ceva, poate se mai schimba lucrurile de ochii lumii.
Meda, am povestit eu despre o mamica care a avut IR-uri mari si a nascut prematur la 32s. IR-urile mari au fost un semn pentru problema ei. A scris mai multe la subiectul Andrei cu tensiunea marita in sarcina (e aici la Odisee).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
iaca, bine ca mi-a adus karligutza aminte.....
andutzy, cu tine tot vorbeam de magne si elevit si nu stiam ce sa facem....eu ma gandesc sa fac asa: sa renunt la magne (sa iau doar biomarin) si sa iau si eu ca tot omul, elevit. e? ce zici? sa ma bag?
karligutza, bafta, bafta, bafta! sa ne spui ce face bb voios si ce a mai zis nenea doctorul!
eu ma duc maine la ecoooo! sa vedem daca e tot fetita, daca e bine, daca e colul bine....daca nu, cred ca de luni le tin companie fetelor care stau in patut!
Aylin,
19+ 
Simo78 spune:
Ioana, Lavinia, karligutza 
Aylin eu simt contractii si cand ma misc, ca si cum se aduna intr-un loc totul.
Ma intorc la treburi, ca trebuie sa las casa luna, o sa stea fratele meu aici (frica mea de hoti
). Revin din cand in cand.
maine...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
aylin_tarcan spune:
ca bine a scris karligutza....
lia, nuuuuu
sa vii repede inapoi! ca nu ai viza!
simo, sa infloresti sa te odihnesti sa te inveselesti
Aylin,
19+ 
Ioana75 spune:
aylin, bafta miine la eco, sa fie totul bine!
Simo, esti culmea cu hotzii tai
. Stiu ca nici n-ai plecat, dar cind vii inapoi?![]()
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
Ioana pe 22 aprilie vin acasa.
maine...
....
...
Simona
21+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007