PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor multumim pentru sustinere, ce ne-am face fara voi?
Muhh ma bucur ca te-ai gandit la noi , pacat ca suntem bolnaviori dar data viitoare promiti ca treci si pe la noi da?

Mada tu ii mai faci baie asa racita, ca eu nu am curaj, daca raceste mai rau? La mine sunt 24 C in casa si tatal meu tot zice ca e frig cica sa fac 27-28 C cand ii fac baie si sotul cand vine de afara zice " ce zapuseala e aici mai da temperatura aia mai mica" si eu pe cine sa cred ? A da ...si mama zice ca e curent desi sunt termopane peste tot !

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Emilia eu tot timpul i-am facut baitza chiar daca a fost bolnava ca miroase saracutza si dupa baitza o masez bine bine chiar daca mai plange sau se smiorcaie si pe urma ori doarme oleaca si se odihneste cat de cat ori se joaca si de cele mai multe ori de la apa calda i se inmoaie si mucisorii si ii curat nasucul mai usor. Noi nu avem termopane si chiar e curent dar pun un prosop la usa si unul la geam dau caloriferul la maxim pe perioada baitzei apa calda si dupa ce o masez si o imbrac reduc temperatura si nu i-a fost mai rau niciodata de la baitza.
Tare as vrea sa o scot la aer ca sigur ii face bine si se bucura cand vede ca o pun in carutz si descui usa dar la noi e tare nebuna vremea e rece si vant si umed si imi e sa nu ii fac mai rau oricat as imbrac-o de gros.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Emilia, Mada imi pare tare rau ca aveti piersicutzele bolnavioare! Sper sa se faca bine cat mai repede!

Buli sa ne spui cum a fost la dr?

Muuh bine ai revenit! Il admir pe sotul tau ca a stat o saptamana cu Alexei bolnavior. Al meu nu sta nici o zi, iar daca ar fi bolnav m-ar chema si din Patagonia! E cam disperat. Cand avea Luca vreo 3 luni m-am programat la ginecolog pentru control si el a ramas cu baiatu'. Eram de vreo 5 minute in sala de asteptare la dr. cand ma suna al meu sot sa vin acasa urgent ca asta micu plange si el nu stie ce sa-i mai faca. Noroc ca suntem prieteni cu ginecologu. I-am strigat prin usa ca trebuie sa plec ca am o urgenta acasa. Omu saracu a crezut ca m-am suparat ca astept. Ce sa mai zic...

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

emilia eram in trecere si am trecut prin centru. Am vazut casele alea foarte frumoase si ma gandeam daca pe acolo stai, chiar era una mai pe un colt fara curte si cu intrare din strada. Nu promit sa trec pentru ca eram cu treaba si pur si simplu nu am cum oricat as vrea. La mine in casa sunt 22 de grade daca fac 24 lesinam de cald eu si sotul iar copilul incepe sa transpire.
Consi sotul a stat doar seara cu Alexei. In timpul zilei a stat cu bona pe care am gasit-o. De fapt am transformat-o in bona pe perioada asta. Oricum am fost super stresata si mi-am facut scenarii dintre cele mai tragice noroc ca am avut atat de mult de lucru incat nu mai aveam timp sa ma gandesc la tampenii. La mine sotul a invatat sa se descurce pentru ca prefera sa faca asta si eu sa muncesc decat invers. Asa ca s-a gandit el sa isi faca ucenicia cat mai are timp.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Consi ms mult!
Vai zii la sotul tau sa se ia de mana cu al meu marti seara am fost sa imi iau niste fuste si am mai avut nistre treaba si ma suna ca plangea fata vaio vino repede acasa e urgenta si etc si cand am ajuns eu fata deja dormea. da eu tre sa fiu in stare sa stau cu ea miorlaita toata ziua si sa vomite si etc si pe langa asta sa fac si papa si ordine sa apuc si eu sa ma spal si etc.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Martta, tin pumnii sa nu fie nimic cu iubita ta!
Consi, ai fosta tare simpatica la faza cu ginecologu', parca imi imaginez scena...
Buli, chiar, ce ati facut la doctor?
Eu sunt rupta de oboseala,in plus, am mai si intins 2 masini de rufe ca am ramas in urma cu spalatul, in ultima vreme parca nu imi mai ajunge timpul.
Noapte buna la toata lumea

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

dragele mele, uitati 3 poze de la prima mini-intalnire din Montreal, eu cu monicutza si cei 2 Alexuti !...din pacate babaloaica de mine a uitat sa incarce bateriile si doar alea sunt pozele.

http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762395658728/photo/294928804303081140/0

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

9 luni
SEBASTIAN STEFAN

8 luni
BIANCA MARIA
DARIUS

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Incep galeria pentru
MISHI SI MIHNEA

imi aduce aminte de vremurile cand trebuia sa nastem.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Miti ce Alexuti mari si frumosi! Sa va traiasca! Si ce parc superb...

Genie continuarea era ca pana la urma am ajuns toti 3 la ginecolog. Ei 2 in masina in fata cabinetului si eu inauntru. Eh, asta-i viata!

Mada cred ca ar trebui sa initiem "clubul tatilor fricosi".

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput