PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

emiliapop la noi a tinut 3 saptamani din care 15 zile de antibiotic iar saptamana a doua a fost mai rau ca prima...trage-i mucisorii cat poti de des...si pune-i sterimar ianinte in nasuc...nu ti-a dat nimic ptr fluidizare?...ufff sanatate multa va doresc...inca ceva fi atenta la el tot timpul sa nu se inece mai alea in somn cu muci...culca-l pe o parte...noi 3 nopti nu am dormit decat cu randul si stateam de paza cand eu can sotul...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

inca ceva...daca vezi ca se ineaca si se sufoca baga-i batistuta si pe gat...asa mi-a facut dr de la salvare cand se sufocase cu muci

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

vai de capu' meu Buli prin ce ai trecut
mie mi s-a facut pielea gainii cand am citit!
Sanatate multa la bebei!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

ma refer la batista bebelusului

Poze

Mergi la inceput

Ramoon a fost nasol de tot...bine ca suntem sanatosi acum ceea ce va dorim si voua...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

inca ceva...daca vezi ca se ineaca si se sufoca baga-i batistuta si pe gat...asa mi-a facut dr de la salvare cand se sufocase cu muci

Poze

Bulinuta multumesc ptr. raspuns dar cum adica sa ii bag batistuta pe gat pai nu se ineaca mai rau?
Ca fluidizant ne-a dat Humex si dupa batista bebelusului picaturi de genticol.
Si voua ce antibiotic v-a dat si inca ceva cum pot sa ii mai scot secretiile alea din gat?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Lucians super filmuletzul!
Sarilla felicitari ce mai aveti baiat mare.
Emilia si noi tot rau suntem din cauza secretiilor isi face greata si tuseste si vomita.
Ieri v-am zis ca dupa ce mi-a refuzat laptele am zis sa incerc iar cu solide poate asa papa, ieri a papat piure de cartof si mai pe seara niste orez cu morcov. Si eram happy vai uite a papat si e mai bine, la 9 seara i-am dat un ceiutza ca era obosita si a adormit. Azi dim s-a trezit la 6 fara ceva si a baut un biberon de lapte, l-a ras si apoi dupa vreo 4 ore cand am vazut ca ii e foamica i-am facut mar cu biscuite l-a papat nu tot dar a papat. Ok dupa asta se tot freca la ochi era cam obosita am terminat treaba prin bucatarie cat ea s-a jucat in scaunelul ei si apoi am venit sus i-am dat niste ceiutz si am pus-o sa doarma ca era obosita. Bun s-a frasuit ce s-a frasuit si atipise cand a inceput sa tuseasca de la nasuc ca nu putea respira si avea secretii si iar a vomat tot.
Sincer nu stiu ce sa ii mai fac sa nu mai vomite si sa pape ceva, i-am dat pt tusa nsite sirop de patlagina si ma chinui sa tin nasucul cat mai curat dar acuma il desfund acuma se infunda. Simt ca innebunesc nimic nu ii e pe plac plange mult din orice, laptele nu il vrea papa a mancat ieri dar nu cred ca azi mai am asa succes ca ieri. Nu mai stiu ce sa ii dau. Ii deshidratata ca face pishu mai putin si miroase mai puternic urina si degeaba ma chinui sa ii dau lichide ca nu prea bea si daca bea si apoi vomita nu am rezolvat nimic. Ieri mi-au zis ca asta tine maxim 10 zile pai au trecut 5 si tot asa face.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Emiliapopce sa iti spun noi ne chinuim din ianuarie cu aceasta nenorocita de bronsiolita. Stiu ca nu te incurajez dar poate voi scapati mai repede de ea.
Intradevar, cum a spus si Bulinuta, incearca sa ii tragi tot timpul din nas secretiile sau daca are si in gat du-te cu el la un spital de copii sau o policlinica sa il aspire. O sa planga dar ii prinde tare bine. Iti spun din propria experienta. Acasa nu reusim sa il aspiram in gat cum ar trebui.
Sanatate maxima.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

emiliapop noua ne-a dat zinnat ca augumentinul are zahar si el avea si diaree...i-am scos capatul ala de plastic si cu furtunasul ala i-am scos din gat daca nu poti cheama salvarea sau du-te tu la spital
mada nu cred ca tine doar 5 zile...sa nu te superi...la noi a inceput mai rau in saptamana a doua...nu vreau sa te sperii...daca e deshidratata rau mai bine mergi cu ea la spital sa ii puna o perfuzie ca e mai rau daca o ti acasa...eu nu imi dau seama cat de rau...offff...nu-mi vine sa cred cat chin pe ei cu porcaria asta de raceala/gripa sau ce o fi ca vad ca seamana la toti

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Sanziana noi nu avem bronsiolita cica traheita dar nu stiu daca ma duc la spital unde trebuie sa ma adresez ca sa ii scoata secretiile din gat si cica si in urechi avem si poate sa faca otita ?

Bulinuta noi luam augumentin si acum i-am tras din nas secretiile si mama mama ce mai plange si mi se pare si cam moale, vad ca s-a culcat la loc.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput