uter care sangereaza

uter care sangereaza | Autor: Anima

Link direct la acest mesaj

buna. ieri am avut o sangerare suspecta in timpul contactului sexual. ultima menstruatie a fost in urma cu doua sapt. si jumatate; sunt foarte speriata, este pentru prima data cand mi se intampla si stiu ca nu este un semn bun... sangele era de culoare rosie, ulterior sangerarii au aparut dureri abdominale comparabile cu cele menstruale, pete de sange de culoare maron; am fost la medic astazi, deocamdata diagnosticul este BIP, mi-a recoltat probe si pt Babes-Papanicolau, rezultatele vor fi gata in cateva zile; din cate stiu (doar din ce am citit), ar putea fi vorba de o sarcina extrauterina, dar inca nu sunt sigura. daca v-ati confruntat cu probleme asemanatoare, va rog spuneti-mi si mie la ce m-as mai putea astepta si ce ar fi de facut in continuare. tratamentul recomandat este: doxiciclina si lemesil (1 sapt.) Stiu ca pe forum sunt si medici ginecologi si as aprecia foarte mult sfaturile voastre. Multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Si eu am avut aceasta probleme si a fost din cauza unui fibrom uterin .Analiza mi-a iesit bine. Succes si nu te gandi la nimic rau?
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anima spune:

Oanalu, multumesc pt. incurajare...dar acum sunt si mai speriata - am luat analizele si nu sunt chiar minunate...
Fibromul uterin...hmmm....cred ca ai avut si tu momente grele...destule...
Rezultatele controalelor din anii trecuti erau excelente, iar asta de anul asta ... Oare e un semn ca ''intineresc"?
EXAMENUL citologic cervico-vaginal are urm.rezultate:
I.Valoarea diagnostica a frotiului - satisafacatoare
II.Caracterizare generala - modificari celulare benigne - mucus abundent cu frecvente polinucleare (nu sunt sigura asupra termenului) degradate
III.Diagnostic descriptiv
1.Modificaria celulare benigne
- cocobacili
- modificari reactive asociate cu - inflamatia;
- altele - relativ frecvente polinucleare (?)degradate, intricata (?) cu epiteliile exfoliate
IV.Evaluare hormonala
Pattern hormonal compatibil cu varsta si anamneza - E2: frecvente c.superficiale si c.intermediate mari, predominant etalate, grupate
CITODIAGNOSTIC BABES-PAPANICOLAU
- CLASA 2: a.colpita acuta bacteriana
b.endocervicita acuta, exudativa.
EXAMEN SECRETIE VAGINALA:
-EPITELII - FRECVENTE
- leucocite - rel.frecvente
-hematii - absent
- flora - densa grad III, numerosi coci,frecventi bacili Gram+ si Gram-;heteroliza bacteriana;detritus.

Un medic gineco mi-a mai dat o ''bomba'' - ca inflamatia ar fi de la chlamidia -dar la teste nu a iesit - sau pt asta tb test separat?

De atunci si pana ieri pe absorbant au mai fost doar cateva pete mici de culoare maron, iar acum nimic.
Merg la medic dupa ce termin tratamentul (miercuri,probabil) si pana atunci ... nopti nedormite...
nu stiu la ce se refera Gram+ si Gram-;heteroliza bacteriana;detritus, am gasit cateva dictionare medicale pe net, dar cu definitii destul de evazive.

Multumesc inca o data pentru sustinere,

Mona

Ai grija pe unde calci, pamintul e plin de ingeri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Nu stiu sa-ti interpretez analizele, dar cred ca nu trebuie sa fii asa speriata. ce pot sa-ti spun ca la testul pap clasa II iese la mai toata lumea si nu e nimic de speriat.
Canad ai sa mergi la medic ai sa te lamuresti in amanunt.
Succes!
Oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anima spune:

buna, stiu ca analizele nu le putem interpreta noi, multumesc mult oricum pentru incurajari...conteaza enorm! dar eu postasem detaliile in speranta ca cei care sunt de specialitate de pe forum poate citesc si pot sa ma ajute cu un sfat profesionist. nu s-a mai intamplat nimic pana acum (in sens rau), miercuri insa va fi momentul adevarului.
o seara placuta!

... esen#355;a unei ore nu st#259; în orologiul care d#259; semnalul trecerii ei #351;i nici în nisipul clepsidrei; ci în intensitatea timpului scurs...

Mergi la inceput