fotografia de nunta, se poate si altfel :)
Raspunsuri - Pagina 2
cva_claudiu spune:
Frumos... pentru 2-3 poze este super... artistic.
Si articolul "comandat" suna bine.
Sper ca nu vrea nimeni 600-700 de cadre "expozitionale".
Citez dintr-un post ceva mai vechi: Cea mai grea munca o au cameramanul si fotograful.... implica viziunea fotografului asupra evenimentului. Daca ceea ce "vede" el corespunde cu asteptarile clientului atunci fotograful este unul de succes.
Cum in pregatirea "culturala" a celor mai multi nu exista decat pozele vazute in reviste, ziare sau pe la prieteni iar video doar la televizor... stiri, sau filme violente (miscare rapida camera/subiect, taieri de cadre - atipice, samd) atunci cerintele si ofertele sunt cele pe care le vedem la orice colt de strada.
P.S. Cereti fotografului aceste lucruri... cadre exceptionale, daca este "fotograf" si are cu ce, "aparat", va face minuni. Normal ca oamenii care fac asa ceva isi apreciaza munca si vor cere exact cat face. Chiar, cat ati platit /platiti voi fotografului de la nunta/botez? Mie mi-a facut poze o cunostinta si nu am platit nimic...
Sabina spune:
there is always botez!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Claudiu, ma bucur ca ti-au placut fotografiile si articolul.
daca vei mai aceesa site-ul fotomozaic.ro o sa observi ca scopul e de a invata pe cat mai multa lume sa fotografieze frumos.
Cosmin da sfaturi oricui,.Te asteptam cu drag!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
docman2 spune:
herr cva_claudiu
- site-ul e necomercial
- daca ma mai acuzi vreodata in viata ta de articole comandate macar afla-mi numele de familie te rog. e de elementar bun simt inainte sa arunci cu caca. Mi-am exprimat o parere sincera si personala fata de un baiat. de ciudosi si destepti sunt satul, asa am ajuns sa plec din tara. e prea plin de inteligenti.
- cu stima
docman2 spune:
uite un articol pentru genul tau, cu dedicatie
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=23&idstory=35
sa aiba lumina buna (e o expresie in fotografie) cunoscutii tai.
Cu bine.
josefine spune:
quote:
Originally posted by Sabina
eu cred ca depinde si de perioada nuntii, si de ce facilitati va doriti etc.
ai avut deja nunta deci? sau numai civila? ca daca e numai biserica si party, sigur e mai ieftin, iti dai seama..
Eu zic sa-i scrii :))despre Cosmin Dascalu vorbim sper
doar cununia civila. mi-ai dat de gandit, ca cel care ne-a facut noua pozele nu poate pe 28 iulie, sa ii scriu totusi:))
acum ma duc sa vad ce e cu site-ul, ca articolul imi place.
cva_claudiu spune:
Interesant, cat de prompt raspunsul?
Si totusi siteul chiar mi-a placut, iata de aproape o ora stau si citesc articolele si ma tot uit prin el.
Scuze pentru remarca (parerea personala).
Stimate Alex Radu sper ca nu te superi ca mi-am rezervat dreptul de a formula o parere, asta mi-a trecut prin minte in acel moment. M-a dezamagit reactia "rapida" sa nu o numesc violenta (monitorizai cumva raspunsurile). Aveam alta parere despre dvs. mai ales ca printre primele articole citite in fotomagazin au fost semnate Alex Radu, aproppo... articole excelente. Poate ne auzim pe un PM cu ceva idei despre cum putem da "volum" unei imagini, Asi fi extrem de incantat.
In speranta ca si restul mesajului meu a fost citit, iata, dupa o ora de rasfoit vreau sa sustin si eu aceast efort de a crea ceva frumos. Sabina multi fotografiaza frumos, chiar si intamplator. Problema expusa de mine ar fi ca cei care doresc fotografii frumoase sa invete sa ceara si sa aprecieze acest lucru, sa patrunda in viziunea artistului. Alex i-mi pare sincer rau ca ai intrat pe forum doar pt a-mi raspunde. Ne 'auzim' pe mail sau PM. Cu respect.
docman2 spune:
iarta-ma. uitasem din ce tara am plecat
http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=7732
acum inteleg de ce esti asa suspicios.
Iti doresc sincer bafta in afacerea ta.
Te astept pe site cu cea mai mare placere daca doresti sa lasi la o parte meschinatatile si vrei sa inveti oamenii altceva.
Incearca insa sa intelegi ca n-am nimic de-a face cu Cosmin.
Sunt in alta tara, am alt job in viata de zi cu zi. Muncesc zi de zi ca sa nu trebuiasca sa mint, sa acuz sau sa fiu altfel decat sunt. Platesc cu ore suplimentare si stand intre straini si nu regret faptul ca pot sa am un site unde sa imi continui pasiunea numita fotografie sau faptul ca nu trebuie sa pup, sa acuz sau sa iau vreo spaga ca sa traiesc in viata de zi cu zi.
As prefera sa-mi lasi "copilul" in speta site-ul in pace si sa nu ma mai acuzi ca scriu articole platite. Tin la el, am depus toti multa munca in timpul liber pentru ca niste oameni sa invete ceva si sa faca altceva decat mancatorie de dos (specifica natiei).
Gandeste-te ca asta s-a intamplat in fotografia romaneasca de cand o stiu eu. Rezultatele? Zi-mi un artist fotograf roman acceptat afara. Maghiarii au, cehii au. Noi de ce nu avem? Exact de asta, ca suntem preocupati sa fim "profesionisti" si sa dam in cap altora.
Spune fair si de la inceput ca iti dauneaza business-ului un articol scris intr-o duminica, in timpul cel care-l am si eu liber, fa-o civilizat, ca sa nu ajung sa deranjez un forum de doamne si domnisoare raspunzand unor afirmatii gratuite, aparandu-mi munca.
Te inteleg, probabil ca ai o familie de intretinut in spate si stiu ca nu e usor. Sa stii insa ca n-am ajuns aici mintind sau pacalind. Am ajuns pe spinarea si creierul meu, plecat de acasa, pe munca. Daca vrei sa muncesti, lasa mancatoria. Vezi-ti de munca. Arata-ti plusvaloarea. Arata ca meriti.
Pana reusesti sa ma convingi cu imagini concrete, munca lui Cosmin ramane pentru mine singurul semn ca in Romania fotografia de nunta este si altceva decat pozareala. Daca tu cunosti vreun caz (si nu ma refer numai la fotografia de nunta), as fi mai mult fericit sa-l prezint. Gasesc cu greu fotografii realmente facute cu pasiune adevarata. Cosmin mi s-a parut ca merita si imi mentin parerea. Daca ai alt fotograf, repet, arata-l sa avem cu ce ne mandri ca fotografie romaneasca. Nu scot bani din asta, nu am nici macar un banner pe site, nu fac altceva decat sa incerc sa maturizez un domeniu, fotografia, atat cat pot. Domeniu in care toti isi dau cu parerea si nimeni nu pune un umar la ceva constructiv.
Te las. Succes in afacerea ta, sper sa intelegi ceva din randurile de mai sus. Daca doresti tu sau altcineva dezineresat material sa inveti niste oameni altceva decat capra vecinului iti stau la dispozitie.
Multa bafta.
ralucah spune:
Domnilor, exista optiunea de split si continuare la zona zoster, un loc mult mai potrivit pentru aceasta discutie.
Sabina spune:
Raluca, nu cred ca e necesar, sunt convinsa ca a inteles Claudiu cum sta treaba si ca nu va mai jigni(fie si involuntar) munca dezinteresata a multor oameni:)
DC nu e site despre fotografie, putem mai bine continua discutia asta la zona artelor, aici am vrut pur si simplu sa arat ca exista si alta perspectiva, si fetele dragi au inteles exact asta, nu lupte intestine.....