Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
irinuca spune:
Serbarea noastra a fost foarte haioasa.Cu Radu piratu' treburile au fost mai delicate.Adica..pana sa ajunga el sa-si spuna poezia era deja un pirat esuat caci sirena de pe mana fusese stearsa cu niste muci, barba fusese amestecata cu resturi de biscuiti, "ochiul" de pirat ajunsese undeva pe la brau....L-am sters si l-am lasat numa cu basma legata la cap, cu insigna pe care scria "Radu spaima marilor",cu bandana cu cap de mort legata la brau, cu o ancora desenata pe o mana, cu o bratara cu un rechin si cu un medalion cu un schelet de peste la gat.
N-am stiut ca Radu prezinta si parada modei si am murit de ras sa-l vad defiland.Defilare e un fel de-a spune caci bineinteles ca nu i-au iesit pasii si a fost atat de haios ca l-a filmat si Pro TV-ul si l-au dat numa pe el in reportaj aseara.
Altfel..ei n-au primit cadouri dar directoarea a comandat un tort urias din care au mancat pe saturate toti copiii din gradi.Cand a vazut nemancatul de fimiu tortul, s-a suit pe trepte langa el si era gata gata sa bage mainile in el.Se vede intr-o poza fata disperata a directoarei care incerca sa-l dea jos de pe trepte.
Am pus poze.ma duc acum sa vad si noutatile altora.
Va pup
cristinamh spune:
suuuper!!! barba a fost nemaipomenita ![]()
raluca merge deja in picioare?? se vede ca i-a priit marea la 2 saptamani
!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dana_ene spune:
Buuuuun, hai sa va povestesc, pe scurt ziua de ieri:
- la ora 7:00 dimineata Oana are febra
- Nurofen + sosete umede... febra cedeaza putin
- la ora 9:00 plecam spre locul spectacolului
- Oana e moale precum o carpa, apoi o apuca frisoanele
- are loc momentul lor - DANSUL FURNICUTELOR cu Oana febrila, apoi o imbracam si urcam in masina
- in masina vomita de cateva ori
- oprim direct la urgente la spital
- avem noroc de medic bun, are deja 39,2 grade
- ii face antibiotic injectabil + fenobarbital, supozitor
- incepem tratamentul dupa ce aterizam acasa
- copila adoarme timp de 4 ore din cauza fenobarbitalului
- trebuie sa-i tin regim strict... toata ziua n-a mancat decat covrigei si a baut ceai de menta
- pe la ora 19:00 a facut din nou febra peste 39 grade
- i-am dat antitermice
- am facut impachetare
- abia la 11:00-12:00 azi-noapte i-a scazut febra
- pe la 5:00 azi dimineata a mai facut ceva temperatura
- acum e bine (dar asteptam seara!)
CAUZA: dulciurile si sucurile baute ieri la camin, unde au tot primit cadouri dulciuri de ZIUA COPILULUI. Nu au fost educatoarele de vina, din pachetul primit de la grupa lor Oana n-a mancat nimic. A mancat insa ceea ce au primit de la o delegatie de americani pe care i-au avut invitati. Cred ca problema a fost locul de depozitare, nu termenele de garantie. Ma rog...
REZULTAT: jumatate dintre copiii grupei s-au imbolnavit.
Asa ca... NU MAI PUPA EXCURSIA LUNI!
Am pus si ceva poze: http://www.dropshots.com/danae
-------------------------------
Irinuca, am vazut pozele cu Radu - Piratul. Super!!!!!!!
E cel mai frumos pirat
! Iar Raluca e o splendoare de fetitza. Cand s-a facut asa maricica????? (Retoric intreb, nici acum nu-mi vine sa cred ca astia maricei ai nostri sunt deja "persoane" cu care vorbim, ne certam, etc.)![]()
Cris, hai, putere, doamna!
Nazdravani, nazdravani de toate marimile, nu?![]()
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
cristinamh spune:
aoleu ma dana, bietii copii...
da' uitasem sa te intreb, i-ai facut si sansanei costum de furnica?
eu incerc sa ma pun pe picioare, am racit. in curge nasul ca la balamuc, imi pocnesc urechile, vad incetosat... febra nu cred ca am. sper sa nu fac... imi pare rau doar ca voiam sa mergem in IOR, la itsy si bitsy, si acum stam in casa. chiar nu sunt in stare sa alerg dupa plozi.
care, n-au nimic... iris acea si ea un pic de febra de dimineata, dar acum se alearga prin casa. ii las in pace. ca doar nu-s ei vinovati ca-s eu bolnava...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
liliac1 spune:
irinuca Moama, ce m-am distrat citind despre Raduc_cel _mai_ neinfricat_pirat_manechin!! Da' imi pare tare rau ca nu m-am uitat si io la proteveu sa-l vad cum se agita el pe scena. Poate ca va da o copie si puneti un link la filmulet.
dana_ene Da' si Roxana s-a costumat?? daca-mi zici ca s-a si dantuit asa..pai ma faci praf!! Supep costumul de furnicuta!! (acum, nu m-as mira sa ai si tu unul la fel
)
Uof, ce mai patesc copilasii astia de la dulciuri. Noi le eliminam cat putem, dar daca reusim sa o scapam la ele, pai nu se mai opreste.
Acu'... o iau si pe partea astalalta, si io as manca toata ziua cateceva bun-bun. Sotul meu cand ma vede ca atentez la sertarul cu "minuni" ma sicaneaza: "iar ti-a scazut glicemia???" asa ca daca io nu ma pot abtine (si am pretentii de la mine, ca mi-s adult) pai lor ce sa le facem?? Hmmmm... Exista solutii, dar...
Sa ne mai laudam cu crizele lu' fii-mea de 1 iunie cand orice promisiune de a-i cumpara o jucarie si de a merge la distractii au fost incununate de un prelung: "bunicaaaaaaaaa" urlat in mijlocul strazii, asa timp de vreo juma de ora??? Trecea lumea, unii ma compatimeau, altii ma blagosloveau, dar eu dadeam inainte cu munca de lamurire. Ei, bine, a trecut, asa ca am fost la concert, am asitat la focuri de artificii si ne-am chinuit sa prindem "poleiala" din tunurile de confetti... Concluzia Andrei: "a fost dixtractiv, mami!" asa ca, in drum spre casa, s-a pus in brate la mine si-a adormit cu zambetul pe buze. Daca n-am fi avut episodul ala cu "bunciaaaa" si cu miorlaiala din mijlocul strazii ar fi putut face rezumatul zilei intr-un singur cuvant: minunat!!
Eh, ce frumos e sa fii copil!!
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ankalaura spune:
Eliza o sa fie Zana Zorilor si ne trebuie rochita de zana zorilor!!! Ceva idei?
Ma gandesc sa ii fac o coronita cu petale, sau ceva, ca un soare, si la maini la fel, niste bratari din alea, cu petale galbene, sau asa ceva.. Dar rochia?????
liliac1 spune:
anka N-ar merge o rochita de-asta cu fusta-n in colturi?? Cu un imprimeu floral sau chiar de un galben uni. Are fii-mea una, dar e cu buline si e chiar haioasa. Nu e de-aia "varza", cu tot felul de jupoane pe dedesubt.. ci e facuta din 3 dreptunghiuri, nici nu stiu cum sa explic. Mai bine-i fac o poza. Partea de sus se vede aici (incearca sa ignori strambaturile lu' fii-mea) dar nu stiu daca se intelege ceva din ce este la poale. Si daca ii pui coronita din flori si eventual si o bratara facuta la fel, cred ca ar fi super. Aaaaa, sa nu uiti o bagheta magica
ca doar e Zana!!
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ankalaura spune:
Aoleu, acuma am citit si eu mai din urma
Dana - ce face copila?
Merci, Lili, de sugestie. Habar n-am cum o sa fac. Ma mai informez.
Am vazut si eu ieri o rochita dragalasa, plina de flori, lunga, dar nu imi e clar CUM trebuie sa arate Zana zorilor? Trebuie sa fie ca un soare sau ca un cer????
dana_ene spune:
Salutare, doamnelor!
N-am citit decat pe diagonala, fiindca ma grabesc sa scot pitica afara.
Pana la urma Oana n-a avut nici o toxiinfectie alimentara
, ci rosu in gat si de-asta mi-a vomat. Inca mai are pustule in gat, as fi vrut sa o duc cateva zile saptamana asta la camin, dar in conditiile in care gatul nu i-a trecut zic PAS si sper sa mearga saptamana viitoare.
Luni seara Roxana a facut febra maaaaare - 39,6 grade - dintr-o data.
A continuat sa faca puseuri de febra noaptea si ziua urmatoare, dupa care s-a linistit. Are rosu-n gat si ea
, mi-a vomat zilele astea de am capiat
. Eu n-o fortam sa manance, dar bietul copil vroia sa pape, dupa care tot.
Acum e bine, i-am inceput si ei tratamentul cu antibiotic si singura problema cu care am ramas e scaunul moale. Oricum vad ca azi si asta e mai bine.
Si eu am ceva probleme... am fost aseara la un control ginecologic si trebuie sa fac ceva analize mai complexe (colposcopie si eco endovaginala) peste vreo 2 saptamani. Se pare ca am un uter fibromatos, dar posibil sa fie si alte probleme.
-------------------------
In privinta costumelor, stati linistite ca nu le-am facut mandrelor costumatie la fel.
Vineri, inainte de spectacol, educatoarea m-a rugat pe mine sa iau sacosa cu toate costumele de furnicutza si sa le aduc a doua zi la eveniment.
Asa ca daca am avut toate costumele la mine acasa, le-am imbracat pe amandoua, ca tare dragute mai erau.
Pup
intreaga adunare!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
iuliana76 spune:
Dana, multa sanatate fetelor.
Cristina, sanatate si tie.
CE de copii au serbare, foarte frumos.
Noi suntem in prima noastra excursie fara FETE. Desi am plecat doar de miercuri seara, mi-e deja dor de ele. Le vad abia luni seara.
Noi Suntem la Roma, am vizitat pe aici, azi am fost "incurcati" de Bush, ca au inchis cateva strazi si ne-am anulat cateva "expeditii".
Maine sper sa-l vad pe Papa cand saluta multimea din piata Sf. Petru.
Va las ca sunt varza de oboseala, n-am mai mers atat de mult pe jos de ceva ani.