Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, pe 26 iunie plecam din Ro, deci o sa fim probabil in Ploiesti pe 22, 23 si 24. Nu am hotarit inca exact, dar cam asta cred ca o sa facem. Va asteptam sa va vedem, poate pina atunci o sa reuseasca si Emma sa se inteleaga cu Andrei dupa aproape 3 saptamini de vorbit romaneste.

Ma duc la treaba ca am fost plecati 2 zile de acasa, casa e vraiste, bagajele pentru Romania goale. Sper sa reusesc sale termin pina duminica:)).

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

raid, sa pupam cele doua elenutze de la noi din gasca!! intai pe cea mica, roxanica elena buzoianca, si apoi pe concitadina noastra, vecina in cartier, elena teodora!!

sa cresteti mari si frumoase amandoua!

la mamici urez generic... ca parca nu suntem.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Revin si eu cu impresii. Fetele sunt super incantate ca si-au vazut bunicile. Dupa 10 zile aici am fost si la ai mei o saptamana, acum suntem iar in Bucuresti. Andreea nu prea mai vrea sa stea cu noi, numai cu Oga (Olga) si Meleta (Marieta), de noi nu-i mai pasa. Emma in schimb mai isi aduce aminte de "mami". Oricum eu sunt destul de incantata ca nu ma calaresc aici, ca am ceva timp liber sa fac ce vreau, dar nu prea mult ca ele lucreaza si abia dupa 5 imi dau mie liber si in weekend.
Joi si vineri plecam la Iasi, saptamana viitoare la munte 4 zile, apoi pe 5 iunie mergem doar noi la Roma, 5 zile si scapam de fete ceva mai mult, desi o sa ni se faca dor de ele, ni s-a facut in weekendul asta ca nu le-am vazut de vineri pana duminica. Apoi mai mergem o saptamana la munte, o saptamana la ai mei si pe 27 iunie se termina vacanta.
Ca impresie dupa 7 luni de trait prin alte parti nu cred ca e cazul sa detaliez, inainte vedeam eu mizeria dar acum deja imi dau seama cat de multa e. Si nu mai vb de altceva, totul contrasteaza puternic.
Iuliana, noi cred ca suntem record de neegalat la facut bagaje. Sa-ti povestesc. Acum, pt plecarea de 2 luni am facut bagajul in ultima zi. Cand ne-am mutat la soacra-mea (cand am vandut casa) am eliberat in 3 zile, cand am plecat in Canada, si am luat tot ce-am putut cu noi, am facut bagajul in 2 zile (mai mult in ultima zi, ca era ceasul 12 noaptea si noi tot impachetam, aveam avion dimineata).
In rest suntem bine, fetele sunt bine, sanatoase, micute, vad ca Bucurestiul e cel ce-mi face fetele sa nu manance, ca la mare, la munte, peste tot mananca, numai aici nu. Emma vorbeste la fel ca Andreea, stie tot, Andreea o invata multe, culorile, poezii, etc. Mereu o aud cum o intreaba pe Emma: asta ce e?, asta ce culoare e?
Cristina, am citit cum te mirai de copii imbracati gros. Eu eram cu fetele pe afara, seara, in rochite cu bretele, toata lumea se mira ca le-am imbracat subtire. Dar ce sa mai zic eu ca am vazut in Canada la 15 grade afara copiii in tricou si cu mijlocul gol.
Andreea face noaptea pipi, si oricat as lasa-o eu uda, nu o deranjeaza, doarme fara probleme. Asa ca tot pampersul e de baza. Asa cum singura s-a invatat sa faca la olita, fara sa o stresez eu, cred ca si noaptea va fi la fel. Si Andreea bea multe lichide seara si cat va fi asa va face in pat.
Cam atat acum .
Numai bine, Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Revin paracioasa.
Radulescu era in vizita la socrii mei.Stateau afara si pliveau buruienile.La un moment dat el zice ca s-a plictisit de stat afara si se duce in casa la desene.Buuun.peste un sfert de ora se duce soacramea sa vada ce face.isi adusese scaritza lui din baie (care e destul de grea)si reusise sa ajunga la barul pe care se afla cutia de vitamina C cu propolis pe care i-o lasasem eu ca era putin racit si ii dadeam 1 pastila /zi.A luat-o si s-a dus cu ea in sufragerie unde...a mancat 25!!!!.

Am sunat apoi si eu si soacramea (care era sa lesine cand l-a vazut)pe la toti doctorii, i-am dat Claritine sa nu faca alergie de la propolis,a incercat sa-l faca sa verse dar n-a reusit.Unii ma trimiteau la Grigore Alexandrescu sa-i fac spalaturi dar era seara si sigur il internau pt. nimic.Asa ca i-a dat multa apa si lapte sa bea.L-a apucat apoi durerea de burta si a bagat baiatul meu o super diaree.Dar...a doua zi era bine.Concluzie :nu mai spuneti copiilor ca medicamentele sunt bomboane ca uite ce se intampla!
Terminand intr-o nota vesela...Radu nu cred ca va mai raci muulta vreme.

Cum stati cu planificarea de concedii?Si care pe unde mergeti?
Noi o sa fim de pe 2 iulie la 2 Mai si vom trage si o fuga la Bulgari (daca reusesc sa fac pasapoarte copiilor).Mai bagam o fisa si la sfarsitul lui august.
Paaaa!!!

Cristina,vazut feciorul cantaret.E pt. serbare? E si cu miscare scenica...Eheee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Roisino, chiar daca a trecut aproape o sapt, uram si noi La Multi Ani! Irinucai cu intirziere. Sa stii ca tu esti de vina, ca nu dai mai des pe aici. Mai intra si tu si mai povesteste ce fac mindrele mici.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

IUliana ca bine zici...La multi ani Irinuco si iarta-ne ca suntem niste mame ametite si uituce da' tot maicata e buba.Sa cresti mare si frumoasa cel putin ca sorata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hopa si noi, dupa o saptamana nebuma la munca, de n-am apucat nici macar sa citesc pe-aici!
no, roisinu, au fetele dreptate, baga nasul, da niscai poze de la ziua fetei! ca nu0i frumos asa!! apropo, noi am urat LMA la iceputul lunii, da' mai o data fata!!

acum sa-mi "laud" odraslele. andrei doarme fara pampers, o nouapte face pe el, doua nu... si ne dam toata silinta, sper sa si reusim sa scapam de scutece. am pus niste filmulete cu el, pe www.dropshots.com/hornoiuc , le-am gresit eu data, is cu 2006, dar canta de mama focului. asta de-o saptamana, ne canta tot ce exerseaza la gradi! sper sa faca serbare, sa am si eu un program pe 1 iunie!
ca iris are ceva program la cresa, cica ceva contract cu mc'd. asta e, om vedea!
mandra mica s-a facut rea. nu mai plange la cresa, chiar alearga in sala dimineata, in schimb a musca-to rrraaauuu pe-o fetita... sare la bataie pe jucarii mai ceva ca fra-su, care in loc sa si le recupereze vine si jeleste langa mine...
incepem in schimb sa ne intelegem cu ea, pricepe ce-i spunem.

vestea cea mare e ca m-am hotarat s-o intarc. asa ca, cu toate urletele ii mai dau doar seara sa suga. am incercat sa nu-i dau deloc, dar era iar sa fac blocaj de canal, si o iau incet. numai seara, apoi deloc. sper sa si reusesc , ca altfel.. se marita direct de la san!

concediul... la mare. poate apoi un we la munte. sa vedem si cum va fi vremea! irinuca, noi pe 15-16 aterizam in vama.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Neata, gashca !

Noi suntem bine, vad ca Sasha a scapat si de data aceasta de varicela, desi saptamana trecuta mi-a facut febra, max 38.7, de care a scapat in nici 24 ore. Nici nu stiu daca e bine sau nu ! Adica a fost in contact cu un purtator ( a doua oara, prima oara la gradinita in grupa lui a fost un caz de varicela) si nu a facut.
In wee am fost la munte, a fost frumos, soare, doar vineri noaptea a tras o ploaieeee, cu grindina, tot tacamul, dar dimineata a fost frumos.
Pupici la toata lumea !

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bine v-am regasit, mamicilor!

Raportam si noi zile bune la gradi, fara probleme de sanatate, cu multe activitati: teatre de papusi, ore de muzica, pregatirea unui "dans al furnicutelor" pentru un spectacol de 1 iunie, o excursie lunea viitoare, ore de inot si multe altele.
Am mai pus si eu cateva poze (puteti admira si ultima tema pentru acasa a Oanei: autoportretul ei ): http://www.dropshots.com/danae

Sanatate multa tuturor!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Moama ce gajica misto e Dana Ene!
Noi nu prea avem noutati... Aceeasi goana vesnica.
Destul de suparati - socru-miu are probleme, tocmai ce a fost diagnosticat cu cancer la colon, Ovidiu e cam dat peste cap, nasol. Spitale, chestii, analize - a ajuns in cele din urma la Cluj, de unde s-a dus Ovidiu sa il ia, plecand pe la 3 dimineata intr-o miercuri - a fost nasol fara el cateva zile, cu dusul si luatul copilului de la gradi, cu tot tacamul (cand ma gandesc ca unele mame isi cresc copiii singure, ma ia tremuratul...).
Apoi, alergatura pentru acte, sa ii facem pasaport (ca pleaca in Spania la vara, 2 luni) - pasaport pentru care nu am reusit inca sa si depunem actele - cateva zile ne-am luptat sa aflam unde se plateste taxa aia - ba ca la trezorerie, ba ca la cec, dar nu la orice cec, doar la alea de sector, ia-ti invoire dimineata, du-te la 8 la cec, stai ca deschide la 8 jumate.... o nebunie... Apoi cu cardul ala de sanatate, ma agit de 3 zile sa ajung la mama naibii la Walter Maracineanu si nu imi iese.... ba au program scurt, ba am eu treaba.... Dar sper ca saptamana asta sa le depunem pe toate, nu de alta, dar pleaca peste 4 saptamani....
Si sper sa imi iau cateva zile libere la inceputul lui iulie, primele zile, cat sa ii pot face bagajul....
Trebuie sa ii cumpar sandale si nu stiu cand voi reusi sa imi fac timp de o tura prin magazinele de profil... si tot asa.
Dar macar suntem sanatosi - cu cornitele stam mai prost, ba chiar avem si o mare problema, iar nu mai vrea sa il spuna pe R - de altfel, l-a spus foarte putin, si mai mult intamplator. Poate, dar nu vrea - ma tem ca seamana la asta cu ta-su, care, la fel, nu a vrut sa il spuna pana in clasa I!!!!
Am vorbit cu un logoped, a venit la noi, nimic - nici n-a vrut sa auda... Mai lucram la acest aspect....
Va pup ca am tone de treaba, si mai vorbim

Mergi la inceput