Bebe cam acrobat :)))

Bebe cam acrobat :))) | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Mai fetelor, aseara am facut eco de 25 de sapt si mi-a zis dr ca bb are "circulara de cordon ombilical" adika, il are infasurat in jurul gatului...eu m-am panicat un pic, nestiind daca asta este o problema sau nu pentru moment. Doctora m-a linijtit spunandu-mi ca in timpul sarcinii nu este problema dar trebuie sa stie doctorul cu care nasti ca sa aiba grija la nastere. Cica nu are cum sa se mai stringa inca o data pentru ca bb nu e asa priceput ca sa mai faca o pirueta dupa ce deja a facut una cica trebuie sa fie "marinaru' lu' peste" a zis doctora. Voi ati trecut prin asa ceva? Ma intereseaza experienta voastra, ca eu, de felul meu, vreau sa stiu tot!

danat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Dana,

nu te impacienta...amindoi copii mei au avut cordonul in jurul gitului si nu s-a intimplat nimic la nastere...bäiatul s-a näscut normal, iar fetita prin cezarianä...acum, in secolul vitezei, se intimplä foarte des acest lucru.
Poate sä fie din cauza stresului nostru, pe care il transmitem automat bb-ilor, dar doctorii stiu deja acest lucru si se asteaptä la asa ceva, chiar si dacä nu le-ai spune...cä doar nu sint incepätori.
Eu stiam cä "rotatiile" copiilor se fäceau cam asa: o lunä, era cu capul in jos, iar luna urmätoare, cu el in sus...dar la fetita mea, care a fost cam hiperactivä, ba era in sus, ba de-a curmezisul ( aveam o burtä pätratä!!), ba in jos, si asta in decursul unei luni...
Stii deja ce o sä ai? E fetitä, sau bäiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Danat, eu sint insarcinata in luna-a 9-a si fetita mea sta de la cinci luni cu capul in jos si cu cordonul in jurul gatului. Tot am sperat ca se ma rasuceste, dar nimic asa a ramas si cu capul si cu cordonul..noi avem circulara laxa ..adica este larg in jurul gatului.
Pe mine dr. m-a linistit de mult, voi naste normal..nu exista nici un risc...bine ca stii ca sa il anunti pe medicul cu care vei naste..sa-l desfaca redepe din jurul gatului dupa ce i-a iesit capul sau sa-l taie direct.
Bafta multa si nu-ti mai fa griji.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Si bb a mea are cordonul in jurul gatului. Daca nu e strans, nu e nici o pb, asa mi-a zis dr. Ea crede ca o sa nasc normal. Oricum, tu fiind in sapt 25, mai are bb timp sa si-l dea jos (mai ales daca nu sta deja cu capul in jos), dar oricum, stai linistita, se nasc asa multi bbei fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Si Ilinca s-a nascut cu cordonul in jurul gatului - dar asta s-a intamplat in timpul travaliului!
Important e sa ti se faca o echografie cat mai aproape de nastere (la mine a fost nastere indusa si echo am facut-o cu o zi inainte - unul din motive fiind chiar asta - sa se vada daca si-a pus "margelele")!

Nu-ti face griji - se plictisesc si ei acolo si-si fac de lucru!

Numai bine la mamici si la bebici!

Mergi la inceput