Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)
Raspunsuri - Pagina 24
mikiion spune:
Miti si monicutza ce rau imi pare ca nu am fost si eu. In ce parc ati fost? Semana cu Maisoneuve dar aici toate parcurile seamana.
La urmatoarea intalnire va invit la mine la o pizza. Poate asa se apropie si Marc de un copil. Ca am realizat ca nu s-a apropiat niciodata.
Va pun niste poze ci ferma de pasti dintr-un centru comecial. Din fericire pozele sunt fara miros.
www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070329" target="_blank">ferma de pasti
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
virgi spune:
quote:
Originally posted by mikiion
virgi de aia te invidiez ca ai unde sa o socializezi pe Luana. Al meu e asa de izolat aici, mai ales din cauza iernii. Realizezi ca am avutu o perioada in febriarie cand temperatura nu a aurcat peste -25 grade timp de 2 sapt?
Si al meu copil atomic nu a fost niciodata mai aproape de 1 m de alt copil. Acum e chiar salbatic. adica daca se apropie cineva de el incepe sa urle si sa se agate de mine . Se lipeste la pipetul meu ca puiii ai de fgaina speriati...
Si singura chestie care-l tine pe loc e sa se uite la Teletubbis. E inebunit dupa ei. In rest se tarase incearca sa ajunga unde nu are voie, prin metode neortodoxe( adica nu in 4 labe ca orice copil normal) se taraste, se invarte, sau chiar misca fundul si inainteaza( asta e bestiala dar nu am reusit sa filmez).
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Miki - asa era si Luana, eu intrasem la banuieli, si pentru ca devenise o problema foarte serioasa pentru mine am luat initiativa. Am incercat s-o duc zilnic in contac cu oamenii, cu copiii, petreceam chiar si o zi inteaga in compania altora, cam dupa vreo luna a inceput sa se umanizeze, iar acum sta si cu strainii, in sensul ca ieri a iesit afara cu o prietena ( in care am incredere deplina), si n-a plans deloc. Dar pe aceasta doamna Luana a vazut-o in ultima luna zilnic cel putin cate 3 ore pe zi. In sfarsit acum putem si noi da curs invitatiilor la lunch sau altele care au loc in baruri, stiu ca o pot lasa fara probleme.
Chiar daca ti-e greu, ca nu-i usor avand in vedere programul lor de somn si de papa, incerca s-o pui in contact cu oamenii. Eu ii fac mancare de seara, pun in castronele speciale si le iau cu mine, sa nu fiu nevoita sa ma intorc doar pentru papa. Cei drept am si avantajul ca gasesc frigider si cuptor cu micronde, acolo unde ma duc, chiar si a playschool au.
Timp pentru mine aproape ca nu mai exista, insa am reusit s-o umanizez, eu te ineleg perfect ca suntem in aceeasi situatie, departe de casa, departe de bunici, de prietenii care ne vizitau zilnic. Dar acum suntem nevoiti sa ne imprietenim si cu persoane cu care pana la Luana, nu mi-as fi pierdut timpul cu ele. Crede-ma ca stau si cu koreenii care nu vorbesc o boaba de engleza, dar copiii se inteleg, si pentru asta ma sacrific.
virgi spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Buna dimineata.
Virgi in ce lume traiti voi!!! Sa lasi tu cheia in contact!!!Sunteti tare departe de noi si la propriu si la figurat!!!Bucurati-va!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
Nu pot sa spun a sunt mai civilizti decat noi, au si ei bube multe, dar aici nu se fura, am legi prea aspre sa-si permita cineva sa-si insusesca un portofel gasit, o geanta, de o masina nici nu se pune problema, unde sa se duca cu ea?. Am auzit de o singura situatie, si acum se mai vorbeste de ea, avend protagonistul "roman", beat fiind, a luat o masina dintr-o parcare sa se distreze, a fost prins imediat, proprietarul korean a fost chemat sa-si ridice masina, fara sa depuna vreo plangere impotriva lui, chiar a luta-o ca o gluma din ce mi s-a povestit, insa compania unde lucra respectivul roman, l-a pedepsit aspru, cu salariu pe un an. Nu cred ca va mai face cineva a doua oara.
Eu persoanl n-am incuiat niciodata masina, si mereu am lasat in ea bunuri, camera de fotografiat o tin pe bancheta din spate de cand am cumparat-o, nu mi-a disparut, MP3-ul, Cd-uri, toate sunt la vedere.
Sunt corecti, imi aduc aminte ca am fost intr-un restaurant, aici nu se lasa bacsis nicaieri, am platit cat scria pe bon, am plecat. Dupa vreo cateva minute, ne striga unul disperat, era chelnerul, care gresise socoteala, ne luase 1000 won in plus ( 1USD), si venise sa ne dea banii inapoi, dar ce plecaciuni, ce scuze. Sa-l iertam ca n-a fost intetionat, nu mai scapam de el. Si multe ale situatii, portofel pierdut adus la usa cu tot cu bani, n-am avut probleme sa fiu inselata sau sa mi se fure ceva. Nu mai spun ca orice comand, ca-i laptop, ca-i nu stiu ce aparat de casa, ca-i camera foto, daca nu ma gaseste acasa mi le lasa langa usa, daca ma gaseste acasa nu ma pune sa semnez de primire.
Si sunt multe de spus, dar si multe negative in relatia noastra a strainilor cu ei, dar asta e o alta problema.

CamiM spune:
'Neata livada!!
Ne-am intors si noi din plimbarica si tare obositi suntem dar a fost super fain!! Mai vreau dar dupa ce imi revin. Ce pot sa spun este ca era intr-adevar muuuuuult mai usor cand Sofia era mai mititica sa calatorim. La New York a fost foarte cuminte dar pe drum .. a fost dezastruos ca s-a plictisit in tren ( am vrut sa vedem cum e cu trenul american si am ales varianta asta - plus ca daca vreau cu avionul nu prea sunt zboruri directe multe si ar fi trebuit sa schimbam si era ridicol) deci cum zic Sofia s-a plictisit in tren ( drum de 1 ora si 25 de minute) si mai ales la intoarcere(cred ca era si cam obosita) si a facut un circ de cred ca ceilalti pasageri nu o sa il uite curand..

Spre lauda lor nu au zis nimic dar ma durea pe mine capul pe la sfarsit ce sa mai zic de ei..

Uauuu pe aici se scrie ca in vremurile bune trebuie sa dau fuga in urma sa recuperez!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
monicutza_bb spune:
A fost super la prima intalnire de ciresici din Montreal. Copii s-au cunoscut, au socializat putin, Alexu meu i-a ros papucii lui Alex de Miti, Alex de Miti ne-a incantat cu ce frumos stie el sa povesteasca, apoi copii au dormit in timp ce mamicile s-au plimbat vreo 2 ore si jumatate, au savurat un capucino si au povestit.
Abia astept urmatoarea intalnire, oriunde va fi ea.
Miki eu vin cu draga inima, numai sa aiba cine sa ma aduca (adica sa fie sotul disponibil). Parcul se numeste Marcelin Wilson, este langa mine, dar inca era zapada netopita si noroi in care ne-am impotmolit si noi binenteles. Asa ca am preferat sa ne plimbam si pe stradute, printre case.
Va pup ca ma duc si eu la nani, maine ma asteapta o zi lunga, shopping pentru iepuras 
Monica
21+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
CamiM spune:
DianaR, Zax, Virgi multumim de urari si poftiti pe la noi..sa mergem impreuna la plimbare!!
Virgi ce neplacuta intamplarea cu abtibildul.. yuchh!!Oricum povestea cu lasatul cheilor in contact.. jos palaria!!
Si aici zic eu sunt destul de cinstiti( striga dupa tine daca nu ti-ai luat restul la magazin ( fie el cat de mic), mie mi-au dat pasaportul inapoi,etc) dar nu cred ca sunt prea multi care lasa cheile in contact asta e sigur..
In alta ordine de idei
am cititoarea mica!!
Miki da
dulce de la noi micutului gimnast plimbaret !!
ce simpatic e el in pozici!!
Mijlocu'toamnei
acim micuta mucioasa!! Multa sanatate!!te asteptam cu vesti bune!!
Alina super pozicile noi( unele le stiam )!!
pai se poate sa o tii ascunsa pe cireasa mica!nananana!!
Ralucis merci
si asteptam vesti bune de la eco!!Sper ca te simti bine si ca mai ai energie pentru ciresica!!
Nikol felicitari 
lui David pentru maseluta!! Cu carnita eu am incercat sa ii pun ffff putina carnita facuta piure in legume la inceput, apoi maresti usor cantitatea. Tinem pumnii sa mearga orice metoda aplici!!
Arleena uite o compresa rece si de la noi sa treaca ochiul!!
Super fain in parc la voi!!
Miti si Monicutza super intalnirea!!
Gata e oficial vreau sa ma mut undeva unde mai este macar o cireasa!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
Steluta spune:
Fetelor, nu am timp de scris ca ma duc la pansat...
CUM RAMANE CU INTALNIREA DIN IOR??
Citesc cand ma intorc...
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
andruskandu spune:
Buna dimineata Livada! 

Cred ca putem si noi anunta aparitia primului dintisor!
Andreea
lui
Andreiut Puiut
zax spune:
Buna dimineata!
Steluta - eu as veni in IOR dupa pranz (adica dupa 14.00); daca mai e cineva interesat dati cu telefoane pe pm ca sa ne putem gasi;
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
cocutica spune:
Buna dimineata livada draga!
Sa aveti o zi frumoasa cu plimbari reusite!
am ciresele!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)