Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

salutare!
noi suntem bine dupa o serie de plans 4 nopti,ne-a mai aparut o maseluta,deci avem doua pe partea stanga una sus si una jos,nu sunt dezvoltate complet dar sunt colturi iesite din gingi.nu vrem sa suparam dintosi ,ca ne laudam cu atatea masele dar noi papam aproape in fiecare dimineata 3 lingurite de branza cu o banana,un iaurtel pe la 16 si 500 ml lapte in 24 ore.
nici noi nu mergem inca in 4 llabe ,nu am descoperit inca cum se face,in schcimb topaim in fundulet si ne plimbam pe parchet pt ca aluneca si il ajuta sa se deplaseze.
si acum o treaba serioasa la care va rog sa-mi raspundeti,nu ne place carnea.o ia din gurita si o arunca jos dupa ce se stramba,de pui de peste mixata ,facuta bucati de tot felul,si daca mai insist plange.
nu a mancat pana acum carne deloc,am facut mereu pauze,am incercat din nou si nimic,nu vrea si pace,baga degetele dupa ea mereu.
analizele la sange sunt bine .
care credeti ca o sa fie urmarile?mananca cu drag supe,branza dulce lapte ,orez,fructe ,grisine ,biscuiti,mai putin carne si ficatel.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Noi suntem bine si ne pregatim acum sa iesim la plimbare in parc, in Copou. Am fost si noi la pediatra la control si Alexandra are 9.300 g la 9 luni si jumatate, analizele sunt bune, fontanela aproape inchisa.
A.C., ciresica si ma bucur ca ai ramas printre noi.
Nikolette, incearca sa mixezi carnea bine impreuna cu legumele, intai o cantitate mai mica si apoi o cresti progresiv. Daca nici asa nu vrea, incearca sa i-o dai cu iaurt, daca ii place iaurtul si-l accepta.
Luana, sanatate multa Horei !
Ralucis, sa stii ca asa am patit si eu cu laptele. Parca s-a terminat deodata, dar la mine dadea semne clare bebe ca ii este foame. Si eu am avut probleme la inceput, cel putin pana am inceput diversificarea ma schimbam de tricou de 2 ori pe zi si de pijama noaptea, asa de mult aveam.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by virgi

Zax - Incidentul s-a petrecut la clubul

Dar de acum incolo am sa aplic si eu regula pe care o aplica toti, adica nu am unde parca, o las in spatele altei masini, cu cheia in contact, mi-o muta respectivul sa pota iesi si daca-i baiat bun, mi-o parcheaza in locul lui.

WOW!!!! si vrei sa zici ca nu pleaca nimeni cu ea ????

multumim de

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andruskandu

Buna dimineata , livada! Atata cat mai e dimineata...

Mi-e un somn, da' nu pot dormi, asa ca stau la calculator si scriu mai mult cu ochii inchisi. Andrei doarme, ca s-a trezit la 5.30 si s-au terminat bateriile iar mie mi-e lene sa ma apuc de curatenie...

Azi trebuie sa mergem la cumparaturi prin Cora sau Auchan, ca s-au terminat cam multe si trebuie sa refacem stocul, si cam asta o sa fie plimbarea.

Andreea lui Andreiut Puiut

Cumparaturi placute! si achizitii cat mai interesante

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nikolett2445

salutare!
noi suntem bine dupa o serie de plans 4 nopti,ne-a mai aparut o maseluta,deci avem doua pe partea stanga una sus si una jos,nu sunt dezvoltate complet dar sunt colturi iesite din gingi.nu vrem sa suparam dintosi ,ca ne laudam cu atatea masele dar noi papam aproape in fiecare dimineata 3 lingurite de branza cu o banana,un iaurtel pe la 16 si 500 ml lapte in 24 ore.
nici noi nu mergem inca in 4 llabe ,nu am descoperit inca cum se face,in schcimb topaim in fundulet si ne plimbam pe parchet pt ca aluneca si il ajuta sa se deplaseze.
si acum o treaba serioasa la care va rog sa-mi raspundeti,nu ne place carnea.o ia din gurita si o arunca jos dupa ce se stramba,de pui de peste mixata ,facuta bucati de tot felul,si daca mai insist plange.
nu a mancat pana acum carne deloc,am facut mereu pauze,am incercat din nou si nimic,nu vrea si pace,baga degetele dupa ea mereu.
analizele la sange sunt bine .
care credeti ca o sa fie urmarile?mananca cu drag supe,branza dulce lapte ,orez,fructe ,grisine ,biscuiti,mai putin carne si ficatel.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

nikol - sa inteleg ca nici mixata cu legume nu o mananca (adica pasata bine bine de tot)? nu stiu cum reuseste sa o scoata... poate daca ii dai o cantitate mica de tot amestecata in ceva care-i place mult; poate iaurtel, sau in branzica - poate asa merge; am inteles ca totusi carnea e f importanta in dezv lor si ar tb sa fie zilnica o portie de 30 gr. Chiar oare o mai fi crescut cantitatea la varsta asta? Voi ce stiti?

acum am vazut ca ti-a raspuns si Oana

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

monicutza ce nr de tel ai ? sau stai ca ti-l trimit pe adresa ta de yahoo nr meu de tel.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

A.C. ti-am adimirat ciresica Delia in poze

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Luana, ce face Hora? Cum se mai simte? Sper ca mai bine. Te-ai descurcat cu punguta de pp?

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

M-am intors, cu carutul plin, saracul.Bine ca nu se rupe de cate bag in el. N-am luat cine stie ce, cereale, scutece, apa de Valcele, ceva de mancare pentru noi, dar s-au dus 130 lei.

Am gasit si mingiuta pe care am admirat-o in parc la Hora. Luana zicea ca a luat din Cora, dar am gasit in Auchan. Asa ca Andrei s-a ales cu o jucarioara si azi.

Luana, vrem vesti despre Hora, cum se mai simte? Sper ca nu e chiar asa de grav.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

andruskandu, multumesc frumos!

Mergi la inceput