Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)
Raspunsuri - Pagina 19
zax spune:
quote:
Originally posted by adib
buna fetelor
nu ma pot abtine si pun intrebarea:
ZAX si 26OCT
si daca ar fi dentista v-ar place la fel de mult?
cind aud de dentist(a) imi vine sa fug. chiar am fugit o data. avean vreo 6 ani (cred), iar tata alerga dupa mine prin curtea cabinetului sa ma bage inauntru sa mi se scoata un dinte de lapte ca nu mai cadea singur.
e o ea - dentista
de altfel daca stau sa ma gandesc n-am fost niciodata la dentist(barbat); nu e vreo chestie feminista - pur si simplu asa s-a intamplat
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Monicutza si Mikiion ce faceti azi dupa masa de legume ??? iesiti pe afara ? eu sunt deplasabila. Masa de legume e la noi pe la 2-2:30. Iese vreuna putin pe afara ? pot veni eu la locul faptei.
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Miti acum am citit... pai eu am rendez-vous la ginecolog azi, e drept mai tarziu dar pana ma pregatesc, pana pregatesc cupilu ca ramane cu tati... dar maine cu siguranta sunt libera. Inca nu sunt deplasabila, dar nu stau nici foarte departe de Laval (am autoruta 15 langa mine). Vorbim si stabilim pt maine?
Pupici
Monica
21+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
zax spune:
quote:
Originally posted by camelia.tquote:
Originally posted by zax
Adela - pofta buna la ciorbita! Nu suna rau de loc; si pupam baietii!
Dana multam de urare.....din pacate eu sunt la cura...asa ca se vor delecta baietii mari (tati si Fini).Eu si Andrei doar le tinem servetelul!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
Ce nasol! Imi pare rau; si eu care am rasucit cutitul in rana. Mai lasati si voi curele astea din cand in cand si papati ceva bun. Am vb si eu cu Luana sa ma introduca in ale dietei - dar nu cred ca am sanse; sunt rea de foame si mai ales de restrictii, indiferent de natura lor;
oricum tu stii cel mai bine si tinem pumnii sa fie asa cum vrei tu
Dana si
POZE Horia Alexandru
zax spune:
Virgi - groaznic; mi te si imaginez facand slalom cu ochii pe parbriz, cand deasupra, cand dedesubt. Da ce scria pe el? Ma gandesc ca si lumea se uita destul de ciudat, nu?
Am patit-o si eu odata in Ro, am parcat in fata unei vile de protocol de prin Aviatorilor si mi-a lipit o duduie un biletel; de scos l-am scos repede - dar ce-a lasat in urma; numai lipici unsuros si scarbos care nu ma lasa sa vad nimik.
Dana si
POZE
Horia Alexandru
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by A.C
LUANA,multumesc pentru aprecieri.
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/
nu se vaaad!! cica nu-s share.monicutza,
punem poze, sigur ca da. da nu apuc nici sa downloadez in computer, poate in we ma mobilizez.
mikiion, pupam libelula fara dinti. nici noi nu estem departe, poate la stadiu de molie, cu doi dinti..
steluta, pupam un degetel batut de soarta!
si acum anunt cu rushine ca n-am vazut aproape nici o poza (doar pe monicuta, ca prea fluierau toate fetele. si, ...mda, ca vulpea la cei mai frumosti struguri, ce sa zic...cam slaba....)
si nu stiu cand mai apuc sa vaz, intru pe sponci, computerul meu e de tot K.., ca doar barbatu-meu e sef peste computadoare, e firesc acasa sa imi deschida o pagina de net in doua minute, nu?!
asa ca prefer sa va cetesc si sa ma bag si io in seama. vad poze din cand in cand. si nu mai spun, ma minunez io singurica aicisha ca ce de-a frumusetile si gata. asa sa stiti! howgh
maine mergem la hemograma si probe de urina si k. credeti ca daca ma duc acolo si imi pune punguta in pampers am mult de asteptat pana face pipi? ca io nu-s capabila sa o potrivesc acolo, am tot incercat, curge peste tot mai putin in punga...
avem muci si tuse. io, mama nebuna, care si=a tinut copilul despuiat n=am patit-o pana acum, in schimb ieri a iesit cu ta-su si, pen'ca si-a insusit stilul meu spartan, a scos-o el prea dezbracata, cred..
e, trece, da e tare rau pentru mama sa isi vada copilul tusind si mucind!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by zaxquote:
Originally posted by adib
buna fetelor
nu ma pot abtine si pun intrebarea:
ZAX si 26OCT
si daca ar fi dentista v-ar place la fel de mult?
cind aud de dentist(a) imi vine sa fug. chiar am fugit o data. avean vreo 6 ani (cred), iar tata alerga dupa mine prin curtea cabinetului sa ma bage inauntru sa mi se scoata un dinte de lapte ca nu mai cadea singur.
e o ea - dentista
de altfel daca stau sa ma gandesc n-am fost niciodata la dentist(barbat); nu e vreo chestie feminista - pur si simplu asa s-a intamplat
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
idem
Luana si
Hora - 14 Mai 2006www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
monicutza_bb spune:
Va vine sa credeti ca astazi in livada s-au scris 5 pagini?
Si inca nu s-a terminat ziua (hihihi, la noi in Canada este abia ora 3 dupa-masa, asa ca sa va tineti).
Nu am mai vazut asa miscare de mult timp. Si ma bucur mult.
Monica
21+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
zax spune:
Mihaela - ma bucur ca a mers bine la dr; adica se rezolva si cu masaj; te inteleg cu nervii - au si ei perioadele lor de agitatie maxima; dar daca zici ca vine mama ta, e bine, ca te mai ajuta;
Pupam Hora racitutza - sa treaca repede!!!
Dana si
POZE
Horia Alexandru
zax spune:
Noapte buna dragelor si tineti-o tot asa ca nu-i rau de loc. Ati vazut ca se poate!
Dana si
POZE
Horia Alexandru
gabi25 spune:
MIKIION sa stii ca asa cu fundul in sus se mai deplaseaza si fata mea, cel mai des o face la praguri ca a vazut ca nu se mai loveste la genunchi. Ce vitezoman e si afara tare suparat....pupam scumpelul.
Azi in timpul turelor de somn ale Dariei am avut munci agricole....am plantat pini in curte, am pus narcise, am schimbat pamantul la niste flori de prin casa.....etc....obositoare dar calmanta activitate
. Maine daca e cald trec la sters geamuri.
Va pupicesc pe toate mamicile si taticul si bebei si o noapte pufoasa!!!!!!!!!
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

20 iunie 2006